VooDooMaN Posted March 11, 2004 Share Posted March 11, 2004 Ирландия - Меч О’Пух Шотландия - Мечо МакПух Англия - Мечо Пуух Дания - Мечо Пухсен Швеция - Мечик Пухсон Норвегия - Мечо Гунар Пухяер Русия - Мечо Пухин Грузия - Мечорат Пухашвили Армения - Мечан Пуханян Китай - Ме Чо Пух Япония - Мечоши Пуханага Италия - Мечо дел Пухини Испания - дон Мечо-Мария Пухалес Бразилия - Лиуш Назарио Соуса и Лима Франсиско да Мечо - Пухиньо Германия - Хер Мечо фон Пухен Франция - Мечоас дьо Пухле Саудитска Арабия - Мечо ибн ал Насър ел Сахиб ес Пухар Камерун - Кхмечо Мбпух Иран - Мечолях Пухейни Израел - Мечосей Пухберг Ирак - Меччам Пухеин Индонезия - Мечолар Пухарто Индия - Мечира Пуханди ЮАР - Мечсън Пухела Нигерия - Мечубу Пухегбени Холандия - Мечри ван Пухкелен Белгия - Мечил де Пухилде Ливан - Мечнин Пухнан Според Лукас - Мечарт Пухейдър или Мечюк Пухайуокър (според избора на страна) Според Спилбърг - Професор, доктор, доцент, асистент, кандидат на какви ли не науки Мечиана Пухоунс Според Сервантес - Дон Пухот и Санчо Праса автор: Дъртия Вейдър Е-бане Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 11, 2004 Share Posted March 11, 2004 Много яко!! Това ми е една от любимите книжки - стои ми до леглото винаги ... Малко хора обаче знаят как е истинското име на Мечо Пух - Едуард Сандърс... Хич не звучи мечопуховски Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 11, 2004 Share Posted March 11, 2004 и на мен "Мечо Пух" ми е любимата книжка. от време, на време си я препрочитам. м/у другото в в това книжле могат да се намеря , както невероятни бъзици, така и големи мъдрости. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted March 11, 2004 Share Posted March 11, 2004 Много яко!! Това ми е една от любимите книжки - стои ми до леглото винаги ... Малко хора обаче знаят как е истинското име на Мечо Пух - Едуард Сандърс... Хич не звучи мечопуховски А ти сигурно си Кристофър Робин. И да продължа в Мечо Пуховски стил....тъй като времето когато пиша този пост е напреднало...отивам да ОБЕКУСВАМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAIMAN Posted March 11, 2004 Share Posted March 11, 2004 imenata s mnoo qki,ama knijkata(trqbva da ste pod 7godini za da vi haresa ili ste ludi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted March 11, 2004 Share Posted March 11, 2004 imenata s mnoo qki,ama knijkata(trqbva da ste pod 7godini za da vi haresa ili ste ludi) Ти пък Каде е детското у теб???? Незабравяйте, че във ВСЕКИ от нас живее по едно голяяяяямо дете Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 11, 2004 Share Posted March 11, 2004 imenata s mnoo qki,ama knijkata(trqbva da ste pod 7godini za da vi haresa ili ste ludi) А Вие сигурно сте психиатър или психолог?! Обичам хората да ми поставят диагнози. Звучиш ми като една надута госпожица, доскоро подвизаваща се в тв ефира, тя пък твърдеше, че човек дето не е чел Достоевски не може да претендира да е интелигентен... Смях. Между другото - много се съмнявам, че едно 7 годишно дете ще схване и една 10 от това за което става дума в книжката. "Мечо Пух" е толкова книга за деца, колкото и "Алиса". Жал ми е за хора дето мислят като теб. Според мен им липсва нещо много важно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted March 11, 2004 Author Share Posted March 11, 2004 Интересно е като на някои книги се лепят ей така етикети "за деца". Мечо Пух, Алиса, Пипи Дългото чорапче - книги за деца на 3 и 103 години. Хубавото на тези книги е, че са на layers. В по-дълбоките layers има доста сериозни неща, които не всеки разбира. Нещо подобно е като се лепят етикети "детски книжки" на Властелина и всички книги на Пратчет. Особено в последните има толкова истина и философия колкото в малко други книги... Надявам се са ви харесали имената на Пух, съвсем случайно попаднах на тях и ми се сториха много яки . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAIMAN Posted March 11, 2004 Share Posted March 11, 2004 Ти пък Каде е детското у теб???? Незабравяйте, че във ВСЕКИ от нас живее по едно голяяяяямо дете winagi sam smtal 4e sam golqmo dete.Ama izvinqvaite ako sam vi zasegnal,oba4e za men tai knijka ne e ni6to osobeno!!! vijte sega za teri pra4et i Vlastelina ste pravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavi Posted March 11, 2004 Share Posted March 11, 2004 MAKEDONIQ ME4E PUHEVSKI SEBIA ME4ON PUHOVIC 4E4NQ ME4AN PUHAEV GARCIQ ME4OS PUHOS LITVA ME4AES PUHAUSKAS RUMANIQ ME4A PUHESKU Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted March 11, 2004 Share Posted March 11, 2004 imenata s mnoo qki,ama knijkata(trqbva da ste pod 7godini za da vi haresa ili ste ludi) Ia copy-paste praviloto v koeto pishe che nemoje da haresvash prikazki i detski istoriiki kogato vuzrasta ti e nad 7 ghodini....ako ne go namerish tva pravilo te suvetvam poveche da ne govorish edno kum gioteri. Hitar Petur / Rudiart Kipling rulez ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 11, 2004 Share Posted March 11, 2004 ее, DRAIMAN(Димо) стига с тия глупости!!! и преди сме се карали с теб на тази тема. по-добре си намери книжката и я прочети още 1-2 пъти и тогава ще видиш за кво става въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 11, 2004 Share Posted March 11, 2004 Нещо подобно е като се лепят етикети "детски книжки" на Властелина и всички книги на Пратчет. Това за Пратчет като го чуя и ме докарва до бяс... Така могат да се изказват само хора, дето никога не са виждали негова книга, камо ли да са я чели... И в 95% случая е точно такъв - като застрелям с въпроса колко и кои негови книги е прочел тоя дето ги плещи такива, се оказва, че не чел нито една - "Ама как - че те нали са за деца, аз такива не чета"... Лусери. Самият Пратчет го е казвал в интервюта и то неведнъж - колко много щял да се учуди ако децата разбират книгите му. За Алиса няма какво да говорим - въобще не ми е ясно какво ще разбере едно дете от нея. Аз я прочетох след казармата и пак не мога да твърдя, че съм я схванал - едва ли щото съм тъп. Но тоя спор е излишен - днес малко хора въобще четат нещо, за децата да не говорим. Скоро в една видеотека ме депресира тотално едно 16-на годишно девойче с въпрос към персонала - "Да ми кажете някой филм, дето да е за крал Артур, че в училище ще го взимаме сега, ма не ми са занимава да я чета легендата..." Ебаси. Говори за нещо дето се побира на педесетина странички. Повече време ще и отнеме да гледа филма, отколкото да прочете легендата... После се чудим защо ни оглупявала нацията. След 20 години ще сме точно като американците - ще твърдим, че Орфей е бил чернокож, че траките са ловили маймуни с отровни стрели, и че Херкулес е бил готин пич, дето си джазира весели мелодиики, както и всички в древна Гърция по цял ден са се моткали насам-натам пеейки си... А това с имената на Пух си е находка и то в типично мечопуховски дух - 10х, VooDooMaN... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted March 11, 2004 Share Posted March 11, 2004 Анотираната Алиса, в случай, че на някого би му било интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 11, 2004 Share Posted March 11, 2004 А Вие сигурно сте психиатър или психолог?! Обичам хората да ми поставят диагнози. Звучиш ми като една надута госпожица, доскоро подвизаваща се в тв ефира, тя пък твърдеше, че човек дето не е чел Достоевски не може да претендира да е интелигентен... Смях. Между другото - много се съмнявам, че едно 7 годишно дете ще схване и една 10 от това за което става дума в книжката. "Мечо Пух" е толкова книга за деца, колкото и "Алиса". Жал ми е за хора дето мислят като теб. Според мен им липсва нещо много важно. Надявам се, че въпросната госпожица/госпожа се казва Ивана Колева П.С.: http://www.warez.ru/movies/info.php?id=1277 ^^ рулез (tnx ScherZ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted March 11, 2004 Share Posted March 11, 2004 ........П.С.: http://www.warez.ru/movies/info.php?id=1277 ^^ рулез (tnx ScherZ). Eiiii chovek nemoje da vi iznenada E...az pyk se kefia ot tova raznoobrazie. WAREZ RULZZZzzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 11, 2004 Share Posted March 11, 2004 Eiiii chovek nemoje da vi iznenada E...az pyk se kefia ot tova raznoobrazie.WAREZ RULZZZzzzzz Ами... добре The Book of Pooh (2001) http://www.warez.ru/movies/info.php?id=1131 The Many Adventures of Winnie the Pooh http://www.warez.ru/movies/info.php?id=2622 The Tigger Movie (2000) http://www.warez.ru/movies/info.php?id=2641 Winnie the Pooh and the Honey Tree (1966) http://www.warez.ru/movies/info.php?id=2592 Winnie the Pooh: A Very Merry Pooh Year (2002) http://www.warez.ru/movies/info.php?id=2448 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted March 11, 2004 Share Posted March 11, 2004 Dreamer ima6e i edin i film za pra64o (i drugite ot taifata razbira se) det sa razcepih na nego EDIT: Ooops :ph34r: Ti si dal linka v predniq post. Sajelqvam za nedorazumenieto Gre6kata e moq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted March 11, 2004 Share Posted March 11, 2004 Hehe , stiaga we , me4o puh celia sviat li go znae Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAIMAN Posted March 11, 2004 Share Posted March 11, 2004 govorish edno kum gioteri. Vie mai ne uvajavate li4noto mnenie na 4ovek(osebeno ako se razminava s va6eto)!!!O.K togava ako sam obidil nakoi da me pro6tava Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 11, 2004 Share Posted March 11, 2004 Vie mai ne uvajavate li4noto mnenie na 4ovek(osebeno ako se razminava s va6eto)!!!O.K togava ako sam obidil nakoi da me pro6tava Уважавам мнението на всеки - но не и когато някой с категоричен тон тръгва да ми лепи етикети и да ми поставя диагнози ... След като ме обяви за луд, интересно как очакваше да реагирам - сигурно да се съглася с тебе?! Проявявайте към другите отношението, което искате и те да проявяват към вас. Толкова е просто. И друг път съм го казвал, но ще повторя - каквото почукало, такова се обадило - и обратното. ~peace~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted March 11, 2004 Share Posted March 11, 2004 Ами... добре ............... Stiga, stiga choveche...PREDAVAM SE Iavni ima kakvo oooooshte da naucha ot warez-a WAREZ RULLLZZzzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavi Posted March 12, 2004 Share Posted March 12, 2004 Това за Пратчет като го чуя и ме докарва до бяс... Така могат да се изказват само хора, дето никога не са виждали негова книга, камо ли да са я чели... И в 95% случая е точно такъв - като застрелям с въпроса колко и кои негови книги е прочел тоя дето ги плещи такива, се оказва, че не чел нито една - "Ама как - че те нали са за деца, аз такива не чета"... Лусери. Самият Пратчет го е казвал в интервюта и то неведнъж - колко много щял да се учуди ако децата разбират книгите му. За Алиса няма какво да говорим - въобще не ми е ясно какво ще разбере едно дете от нея. Аз я прочетох след казармата и пак не мога да твърдя, че съм я схванал - едва ли щото съм тъп. Но тоя спор е излишен - днес малко хора въобще четат нещо, за децата да не говорим. Скоро в една видеотека ме депресира тотално едно 16-на годишно девойче с въпрос към персонала - "Да ми кажете някой филм, дето да е за крал Артур, че в училище ще го взимаме сега, ма не ми са занимава да я чета легендата..." Ебаси. Говори за нещо дето се побира на педесетина странички. Повече време ще и отнеме да гледа филма, отколкото да прочете легендата... После се чудим защо ни оглупявала нацията. След 20 години ще сме точно като американците - ще твърдим, че Орфей е бил чернокож, че траките са ловили маймуни с отровни стрели, и че Херкулес е бил готин пич, дето си джазира весели мелодиики, както и всички в древна Гърция по цял ден са се моткали насам-натам пеейки си... А това с имената на Пух си е находка и то в типично мечопуховски дух - 10х, VooDooMaN... Супер много сам сагласен с тебе 4ове4е.Аз си признавам оба4е 4е не сам хва6тал книга от доста време ама нямам време преди като у4еник бе6е лесно ама ся.Незнам да ли тук е момента оба4е се се6там сега за Властелина на пратените много хора луднаха по него ама ме самнява голяма 4аст от тях да са 4ели книгата преди това.Аз ли4но я 4етох можеби 2-3 години преди да излезне филма и много и се накефих та за тва бях леко разо4арован от филма ама па ина4е сигурно трябва 6е да бъде 3-4 4аса епизод.А за дввои4ето уф тя да бе6е само тя ами скоро мои познат ходи да тарси Под игото а тва ве4е не е няква книга за историята на другите страни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted March 12, 2004 Share Posted March 12, 2004 Супер е тва! Особено бразилския вариянт е неповторим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF_Shocker Posted March 14, 2004 Share Posted March 14, 2004 Hahaha Mene pa me kefi arabskiq variant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.