EvilDemon Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 При тази конфигурация игрите, не нови, а стари игри ми вървят зле. Пробвах с нови драйвери, тези от диска, дори и вин-а преинсталирах, но никакъв успех. Да попитам знаете ли защо е така. Аз ще си купувам нова видео карта, но все пак до тогава да поджъткам с това. пс. Да попитам защо ми показва 1.75гб рам при наличието на 2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikin Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Не съм голям специалист,но мисля че проблема е във видеокартата ти.Ако е вградена ,тогава дърпа много от рама и показва по малко(поне при мен е така,аз съм с 1 гб рам,а ми показва че имам 960 мб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Купи си истинска видеокарта, ако ще да е 6600 или нещо друго старо - на тея вградените на по-старите компютри и филмите сечаха, сега малко са ги пооправили, но пак са боза Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.