Xciter Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Става дума за тази книга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Успя ли да намериш нещо? Че и на мен ми стана интересно за тая книга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Tъй и тъй е един pdf, дайде да си разделим тези 17 лири на 3 и да я взимаме? Все пак 17 лири са 40лв само... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Дерзайте! И ся понеже съм си леко нахален ще трябва да отбележа, че ви спестих 40лв и е редно да ме почерпите с някоя хубава мръвка Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Дерзайте! И ся понеже съм си леко нахален ще трябва да отбележа, че ви спестих 40лв и е редно да ме почерпите с някоя хубава мръвка Малко преди теб един друг добър човек от форума ми го показа та отдавна го свалих но за черпенето верно нямаш проблеми. Не само мръвка ами и бира ще добавя Пък и тези дни имам повод нали знаеш - сменям кормилото, гумите и разни други работи та ще е редно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Ми аз, ако бях разбрал, че Xciter я търси тая книга отдавна щях да я кача, ама той такова заглавие изпраскал, че въри разбери закво става въпрос Иначе за такива работи задължително се проверява пиратския залив, ако там няма в гугъл. А като вземеш колата щракни някоя друга снимка интересува ме интериора от вътре най-вече Аз да взема да лягам, че пак стана 2h айде лека от мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Ми аз, ако бях разбрал, че Xciter я търси тая книга отдавна щях да я кача, ама той такова заглавие изпраскал, че въри разбери закво става въпрос Иначе за такива работи задължително се проверява пиратския залив, ако там няма в гугъл. А като вземеш колата щракни някоя друга снимка интересува ме интериора от вътре най-вече Аз да взема да лягам, че пак стана 2h айде лека от мен! Е кво да щракам снимки - гледай на сайта де: http://www.toyota.bg/cars/new_cars/avensis/gallery.aspx Или искаш конкретно от моята? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Е кво да щракам снимки - гледай на сайта де: http://www.toyota.bg/cars/new_cars/avensis/gallery.aspx Или искаш конкретно от моята? И тея вършат работа Просто по едно време спрях да следя темата, в която коментирахте и не знаех на коя точно си се спрял Иначе 2.0 бензин ми звучи много добре : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted September 27, 2008 Author Share Posted September 27, 2008 Благодарим на сички, ноо тъй като съм щастливо настанен в Амстердам нямам достъп до дата.бг. Желаещи да ми я пратя на мейл? edit: mda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Благодарим на сички, ноо тъй като съм щастливо настанен в Амстердам нямам достъп до дата.бг. Желаещи да ми я пратя на мейл? Прати mail на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted October 2, 2008 Share Posted October 2, 2008 Благодарим на сички, ноо тъй като съм щастливо настанен в Амстердам нямам достъп до дата.бг. Желаещи да ми я пратя на мейл? Като щастливо настанен в...Белмер искаш да кажеш май Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 Благодарим на сички, ноо тъй като съм щастливо настанен в Амстердам нямам достъп до дата.бг. Желаещи да ми я пратя на мейл? edit: mda. Би ли пояснил, защото болднатото може да се интерпретира по два начина с еднаква сила: 1. да ми я пратят на мейл (т.е. нямаш я и искаш да я имаш) 2. да им я пратя на мейл (имаш я и искаш да я споделиш с другите). ? Ако е второто, що да не я пратиш и на мен, пък да я качим нейде Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 Би ли пояснил, защото болднатото може да се интерпретира по два начина с еднаква сила:1. да ми я пратят на мейл (т.е. нямаш я и искаш да я имаш) 2. да им я пратя на мейл (имаш я и искаш да я споделиш с другите). ? Ако е второто, що да не я пратиш и на мен, пък да я качим нейде Искаше да му я пратим, че е няма. Пратихме му Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.