Psihara^^ Posted September 22, 2008 Author Share Posted September 22, 2008 Ххах.ахах... Да! ТАБЕЛАТА! Ама не помна какво се случи с нея. ЕТО ТАБЕЛАТА: Теди и Психозис: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Малии, къв съм бил готин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Добре, как искаш да ме убедиш, че си мой набор, като на снимка отпреди години изглеждаш като на 40? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Съюза на warez-a в играта bulfleet само с тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 И само загрозявате картинката с тоя пружинен катапулт (не се сдържах, сори) Иначе табелата последно я видях в... уф, във форума май се пишеше Darkwish... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 даааа, мис warez.ru :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Първи в списъка е Иван (нетруут) даже дойде да ми смени звуковата карта...ахахах.. ехх, то небеше вчера еейй...Със Кюри съм бил на една маса, със DeZoeker съм пил бляк рам...Liquid го знам още от както неможеше да ходи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Бележка на преводача - Кюри съм аз! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Leper Messiah или Иво. Оказа се, че живеем на 300м разстояние, а се запознахме чрез форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Аз първо познавах хората , а след това последствие разбрах никовете им и че посещават форума Иван ( aka. Psihara^^ ) и Стасио ( aka. Stasio ) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 magnus Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Ами познавам filushkin,щото ми е съученик.Познавам и muncho1,щото ми е чичо.Иначе за пръв път срещнах inherit.hit.bg, и му дадох една видеокарта. btw.gecaaa ми е първи братчед. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Бележка на преводача - Кюри съм аз! Ти ли си, ма Марче? Пешо как е, к'во прави? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 С Tomahawk-a ходихме да свършим една работа на AlBundy , после се запознах и със alchemy по случай пищящата ми аларма , а иначе съм имал "търговски отношения" със firmadjiq,grosmaster,neron78 и още няколко съвестни Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 Първият човек с когото се запознах е Tango (Коцето) Много добър човечец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Абе! Тука само готини сладури ли има в тоя форум или за другите не искате да си спомняте/признавате? Първо беше на форума.Аз ти видях дългите крака и ми се прииска да ти видя и фацата... И аз се запознах с една с най-дългите крака, обаче от един друг форум, която понякога чете тука, но никога не пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Добре , може би е някой от модераторите/администраторите ... май дриймър (като контакт чрез пм) беше първият , а иначе не мога да си спомня , вчера забравям какво е станало , вие ме питате преди четири години или някъде там общо взето . Иначе не съм се виждал с никой , дори не знаете дали аз съществувам , образно казано де , а по принцип си лафих с хора от "игралният" отдел . Спомних си вече , Иван , работеше в магазин за компоненти , бях там като ми изгоря дъното на стария компютър и само това ми идва на ума в момента . п.п. Не обичам да излизам с хора из града , предпочитам компанията на кафето и цигарата с кучето на двора . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.