jozo Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Къде е казал първия Човек да не се избазика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 4, 2008 Author Share Posted September 4, 2008 Първия с който си се познавах и преди това е Xciter. От форума съм се запознала с Aquila, lord_gudo, oTkopEMaHaMaMa... За другите не мога да се сетя сега Me? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Човек да не се избазика. Спокойно , спокойно Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Човек да не се избазика. Нали знаеш "Базик, базик, ама на гол г*з си е живо е*ане" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 И кво се оказа сега PSYCHOSIS-а е най-общителния..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 4, 2008 Author Share Posted September 4, 2008 Точно обратното... Имал е най - малко приятели и е търсел спасение във форума! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 JUJI ми беше първата и ме беше срам малко :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 напълно е нормално , първият път при секса е най страшен и при жената и мъжа после става приятно Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Първо беше на форума.Аз ти видях дългите крака и ми се прииска да ти видя и фацата... Романтик. Аз пък от форума първо се запознах май с GeorgiK. Познавам и Vegor и Antares, но от другъде. Така като се замисля, даже с други не се познавам. Ааааа. Забравих farrel и Yorikkk. И май това е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SDawn Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 После дойде прословутата среща с Dreamer и заради него сега съм на това дередже, натопи ме с най-добрия му приятел, не го е срам Той Dreamer и други хора е натопил В тази връзка - ov3rm4n Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 JUJI ми беше първата и ме беше срам малко И при мен така. Не знам дали се броят пичовете, с които цъкахме футбол. Ама при тях връзката Име-Ник ми беше невъзможна, а беше тъпо да ги питам. П.П. Освен един тип, който си мислех, че симулира, пък той наистина си бил счупил нещо на крака...К'во става Stenli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 П.П. Освен един тип, който си мислех, че симулира, пък той наистина си бил счупил нещо на крака...К'во става Stenli? Stenli-то е добре, като изключим факта, че вече не мога да играя футбол И позволи ми да те поправя - счупиха ми го не по мое желание Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 OOOOOOOO ама ти си бил тука бе СТЕНЛИ Какво стана щях на дофтор да те водя! И да не съм оф-че мисля, че е jozo по-изявените ама по странични линии! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Иво, ти ли си бре? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Вярно ли няма да можеш да играеш повече?! Е*ати... 'Се се радвах, като си в моя отбор.... Уф... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Me? Maybe Хах и Shade ама с него ми е малко объркана историята и не мога да се сетя дали първо форума или лайфффф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 И да не съм оф-че мисля, че е jozo по-изявените ама по странични линии! Хехехе.Чак такъв изявен да ама има вярно че първо се запознахме лайв и после разбрахме кой кой е Иво, ти ли си бре? Баш той е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barurumm Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 С кой първо се запознах няма да кажа, но знам с кого не искам да се запознавам, авторе За да не започна да пиша и говоря "ша" вместо "ще", "ма" вместо "ме" и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 11, 2008 Author Share Posted September 11, 2008 ... но знам с кого не искам да се запознавам, авторе Това някъв намек ли е? Ако е така - вземи си номерче! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Няма остнаали, аз ги взех всичките Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barurumm Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 С кой първо се запознах няма да кажа, но знам с кого не искам да се запознавам, авторе За да не започна да пиша и говоря "ша" вместо "ще", "ма" вместо "ме" и т.н. Раздаваш номерца на хората, които не искат да те познават ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Пич.. трагичен си... иди се скрий по - добре някъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 абсолютно първият с който се запознах на по кафе докато чакахме другите да дойдат да караме картинги беше ванката психара , иначе преди това съм се виждал с бая народ да купувам разни работи ма не помна с кои точно ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 първо се запознах с хората от варез футбола голямо шоу беше като играехме, по сума ти народ се събирахме. После почнаха ланпартита, форумните срещи и така. Но първите ми форумни познати са от футбола Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Това не е била първата "масовка". Години по - рано имаше други . Тогава потребителите бяха минимално количество. На първата такава се запознах с ZGAN, KILLERINCHO, BrowseMan (от преди това се познаваме), Dreamer, PC-KILLER, Veno, Veli, SirMixAloT, johan(не съм сигурен дали беше на първата) и още хора които за съжаление пропускам . Ще потърся снимки за да проверя кои точно бяхме. Това е първата на която съм бил. Преди това е имало и други. След това се започнаха едни warez.ru meetings. Уникални срещи. Станаха и по - "private", ако мога така да се изразя. Много след това дойдоха "масовките" във форума. Същите хора бяха пък първите с, който и аз се запознах в форума...няколко срещи по касно и LifeFeel изкочи и той. На масовките сам присъствал на 1-2 даже помня, че бях направил табела и е оставих на някои Иначе познавам доста хора от форума от тук от там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.