Psihara^^ Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Такааа... Форума не е от вчера. И доста от потребителите се познават, малко или много. Някои от тях сме се виждали и на живо... Та въпроса ми е: Кой е първия човек, С КОГОТО СТЕ СЕ ЗАПОЗНАЛИ ВЪВ ФОРУМА, и сте излезнали да се видите? (може да не помните точно 1вия, но първите...) Като изключим прословутата "форумна масовка", един от първите, с които се запознах беше 1 симпатичен 1вокурсник от ТУ. Едно видимо здраво момче, което се разнасяше с фанелки на Slipknot. Едно младо момче, в което имаше хъс да учи... А то кво стана - преводач. Psychosis Друг, с когото имах възможността да се запозная преди мнооого време бе едно ниско, дребно момченце на име Митьо. (За Шейд става въпрос) И до ден днешен продължаваме да си комуникираме, независимо, че той ни изостави и отиде далеч. И 3тата личност от зората на форума е едно добро дете. Един "физик", с мераци за нещо поече. Също 1вокурсник (странно... той още е първокурсник, независимо че се запознахме преди 4 години ), но и колоездач. Тогава бе заблуден! Мислеше си, че колелото е, за да стигне от точка А до точка Б. А то какво стана.... Е? А вие с кого се запознахте? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Мхм.....Май първият с който се запознах, беше Крис/Bird Decline/. След това дойде масовката и от там като се тръгна.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 А ся де! Или Копчето е била, или може би afx. Но копчето би трябвало да не се брои, защото я познавам от 1-ви клас. След това мисля с тебе, Психи, гуги мое. Много постове, малко срещи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Маса време в тоя форум, а още не съм се запознал с никой на живо (като изключим, че някои ги познавах преди това). Като гледам колко хора са ми набрали, едва ли ще се стигне дотам Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 bio & weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 когато съм продавал някой неща съм виждал 2-3 наживо. това е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Ами аз никой не познавам-само на DragonX преди време продадох един харддиск Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Така ли? Значи като ходихме по кръчми с теб и Бую и разни плевенски моми, това не е запознанство! Добре, Експерт, добре, това ще го помня! То аз бях забравил, че и ти си на тоя форум, значи ти трябва да си първия човек, с който съм се запознал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Първо се запознах с Ванчо, имаме общи познати и така се получи. Съвсем случайно, преди 4-5 години дойде с едно колело, със слушалки в ушите и почна да се заяжда с мен , но от тогава мина много време и сега ако не чуем веднъж на ден, все едно не е минал деня. След това почнах и аз да ходя по форумни срещи и от тогава контингента ми с познати нараства. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Братчед ми не го броя, щото го познавам отпреди това, иначе... мисля, че беше Moon_light. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Та въпроса ми е: Кой е първия човек, С КОГОТО СТЕ СЕ ЗАПОЗНАЛИ ВЪВ ФОРУМА, и сте излезнали да се видите? (може да не помните точно 1вия, но първите...)Като изключим прословутата "форумна масовка" Това не е била първата "масовка". Години по - рано имаше други . Тогава потребителите бяха минимално количество. На първата такава се запознах с ZGAN, KILLERINCHO, BrowseMan (от преди това се познаваме), Dreamer, PC-KILLER, Veno, Veli, SirMixAloT, johan(не съм сигурен дали беше на първата) и още хора които за съжаление пропускам . Ще потърся снимки за да проверя кои точно бяхме. Това е първата на която съм бил. Преди това е имало и други. След това се започнаха едни warez.ru meetings. Уникални срещи. Станаха и по - "private", ако мога така да се изразя. Много след това дойдоха "масовките" във форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 ...PC-KILLER...Познаваш кретена?! С тоя човек BOSSKILLER-а ни запозна, а какви неща съм чувал за него... Тихичко... В тоя форум има няколко човека, които познавам от преди съществуването му (визирам 27-October 02), като на първо място слагам GRIMJAUR, с когото се познаваме от 2001-ва година ако не ме лъже рама... От геймърските ми години познавам Runner, покрай една забавна случка се запознах с w00x... още няколко човека има, които знам доста от преди регистрирането ми във форума, но повечето от тях не пишат тук, а и май не пишат като цяло вече. Иначе с juji май се познаваме от преди да почна да ходя по масовките... Редакция: Curu, Неколкократен национален шампион... Мен ме заболява главата като го гледам как играе... Иначе е най-големия хардуерист, когото познавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Bosskiller Quake 2 животното ли беше? Само някакви легенди и предания съм слушал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 PSYCHOSIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 и какво излиза ... този PSYCHOSIS ли е най-известния .... и аз като се позамисля ... бих го споменал на първо място. карах колело с него , само това :> bio & weasel интересно ми защо аз не те познавам под това име ... луда история. трябва да питам weasel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 С farrell... Незабравима среща... Иначе познавам някои отпреди, извън форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 С никой от форума не съм се запознавал на живо Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 интересно ми защо аз не те познавам под това име ... луда история. трябва да питам weasel. И сам ще се сетиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 С farrell... Незабравима среща... Иначе познавам някои отпреди, извън форума. не мога да си спомня дали първо с теб или първо бях на среща на форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Първо беше на форума. Аз ти видях дългите крака и ми се прииска да ти видя и фацата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Ам първо почнах да контактувам с Heller12a , извън форума , просто отдавахме много време на една игра тогава.. иначе на живо съм виждал Runner при една търговиика и AlBundy като трябваше да му вършим една работа... също така мисля , че веднъж мернах Психара на главната , ама беше далече и не ми се викаше да проверя той ли е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Всъщност най-отдавна познавам AssasiN, макар и по-скоро като 'батко' от училище... иначе сме се запознали едва към 2000-та... Това го разбрах миналия месец ;] Имам някакви бегли спомени и че с Ваньо май се знам от преди масовките, или поне преди моя дебют (със соевия сос и фасовете)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 N00KiE Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 R_a_p_t_o_R, и заради него съм във форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 3, 2008 Author Share Posted September 3, 2008 Въпроса е от ФОРУМА... А не кой от къде! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.