Jump to content
BulForum.com

Winamp Remote Control

Lud_Canar

Recommended Posts

Здравейте, търся си такава програмка. Пробвах доста плугини в winamp.com, но повечето са с доста неприятен интерфейс, а искам на другия комптър да изглежда така сякаш си е собствен Winamp. Някой търсил ли си е подобно нещо и ако да ако може именце :) Според търсенията ми в google Wimamp Remote Control Suite 1.3 би трябвало да ми свърши работа, но всички линкове препращат към broken линк. Та ако някой се сеща нещо ще съм много благодарен :)

За какво искаш да го ползваш "Winamp Remote Control"? Защото има "Winamp Remote" вграден в последната версия на Winamp. Само дето нещо не мога да го накарам да работи като хората..

Winamp Remote-а от последната версия пишеше, че поддържа работа с XBOX 360 та реших да го пробвам. Голяма играчка е. Правиш си профил на този remote влизаш в сайта, логваш се и трябва да качваш музиката, която искаш да слушаш. Качването е много бавно и за какво? Да можеш да слушаш музиката си от друго PC (или конзола),а и ако не се лъжа компютъра от който идва музиката трябва да е включен. Безсмислена работа с 2 думи...

Winamp Remote-а от последната версия пишеше, че поддържа работа с XBOX 360 та реших да го пробвам. Голяма играчка е. Правиш си профил на този remote влизаш в сайта, логваш се и трябва да качваш музиката, която искаш да слушаш. Качването е много бавно и за какво? Да можеш да слушаш музиката си от друго PC (или конзола),а и ако не се лъжа компютъра от който идва музиката трябва да е включен. Безсмислена работа с 2 думи...

Защо да е безсмислена? Оставяш си компютъра у вас включен и си слушаш музиката на работата. Какво е безсмисленото?

Можеш примерно просто да си копираш музиката на работата и да си спестиш разправиите.

Имам 4GB свободно място. Как да копирам 47GB музика? И какъв е смисъла да разнасям хардове и какво ли не, при положение, че просто мога да си направя един акаунт и да си пускам песните от Winamp-a?

Смисълът за мен е от всеки компютър от локалната мрежа да може да се управлява цялата база с песни, като кабелът за музиката е включен постоянно само на един,но явно няма да може да стане. А Winamp Remote го пробвах и аз, но е доста тъпо според мен :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...