Mockingbird Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Предстой ми ремонт на рейката на колата(хидравлична). Препоръчайте ми сервиз където ще ми я направят.Нова не ми се купува щото е адски скъпа.От морга не искам да взимам, защото не знам на какво ще попадна.Колата ми е Фиат Брава,ако има някакво значение де.Очаквам вашата помощ и съвети. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Сещам се за два варианта: първият се намира в кв. остромила след прелеза на "Хаджията Груев" пресечката в дясно,човека се казва Краси и от доста години се занимава с рециклиране на шарнири,накрайници и рейки.Телефона му последно беше 0888602414,дано да не го е сменил...Другото място е в пресечката в дясно преди бензиностанция "Еко-Елда" на В.Априлов ако караш за София,до бившият сервиз на Опел-Стефанов и моргата за части.Фирмата се казва Актив 2001,търсиш Радко-0888435957.Не съм ползвал услугите им лично,препоръча ми ги моят майстор.Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 3, 2008 Author Share Posted September 3, 2008 Сещам се за два варианта: първият се намира в кв. остромила след прелеза на "Хаджията Груев" пресечката в дясно,човека се казва Краси и от доста години се занимава с рециклиране на шарнири,накрайници и рейки.Телефона му последно беше 0888602414,дано да не го е сменил...Другото място е в пресечката в дясно преди бензиностанция "Еко-Елда" на В.Априлов ако караш за София,до бившият сервиз на Опел-Стефанов и моргата за части.Фирмата се казва Актив 2001,търсиш Радко-0888435957.Не съм ползвал услугите им лично,препоръча ми ги моят майстор.Успех Благодаря за изчерпателния отговор.Актив 2001 са в отпуска,все още.(Един познат с фирма за транспорт ми ги препоръча).Другата седмица отварят и ще видим какво ще стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 питай във форума на фиат има една камара блъснати коли от които се разпродава всичко и ше се избият кой по-напред да ти продаде рейката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.