Jump to content
BulForum.com

Къде да си направя рейката

Mockingbird

Recommended Posts

Предстой ми ремонт на рейката на колата(хидравлична).

Препоръчайте ми сервиз където ще ми я направят.Нова не ми се купува щото е адски скъпа.От морга не искам да взимам, защото не знам на какво ще попадна.Колата ми е Фиат Брава,ако има някакво значение де.Очаквам вашата помощ и съвети.

Сещам се за два варианта: първият се намира в кв. остромила след прелеза на "Хаджията Груев" пресечката в дясно,човека се казва Краси и от доста години се занимава с рециклиране на шарнири,накрайници и рейки.Телефона му последно беше 0888602414,дано да не го е сменил...Другото място е в пресечката в дясно преди бензиностанция "Еко-Елда" на В.Априлов ако караш за София,до бившият сервиз на Опел-Стефанов и моргата за части.Фирмата се казва Актив 2001,търсиш Радко-0888435957.Не съм ползвал услугите им лично,препоръча ми ги моят майстор.Успех :)

Сещам се за два варианта: първият се намира в кв. остромила след прелеза на "Хаджията Груев" пресечката в дясно,човека се казва Краси и от доста години се занимава с рециклиране на шарнири,накрайници и рейки.Телефона му последно беше 0888602414,дано да не го е сменил...Другото място е в пресечката в дясно преди бензиностанция "Еко-Елда" на В.Априлов ако караш за София,до бившият сервиз на Опел-Стефанов и моргата за части.Фирмата се казва Актив 2001,търсиш Радко-0888435957.Не съм ползвал услугите им лично,препоръча ми ги моят майстор.Успех :)

Благодаря за изчерпателния отговор.Актив 2001 са в отпуска,все още.(Един познат с фирма за транспорт ми ги препоръча).Другата седмица отварят и ще видим какво ще стане.

питай във форума на фиат

има една камара блъснати коли от които се разпродава всичко и ше се избият кой по-напред да ти продаде рейката

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...