Jump to content
BulForum.com

prodavam 2 bassa

Recommended Posts

Дай някакъв модел на говорителите ако имат такъв - интересува ме дали мога да намеря за тях и пълните характеристики в интернет (или някъде другъде): Това са еквивалентен обем, трите качествени фактора, резоонансна, долна и горна честота. Без тях е почети невъзмождно да се конструира добра озвучителна колона :(

Az mislia 4e basa triabva da e pone 4 oma , A hubavite sa po 2 :) V technopolis prodavat mnogo hubavi govoriteli.

man kogato vidi6 v tehnoto da prodavat cerwin-vega istinski moje6 da mi se obadi6:)

www.cerwin-vega.com :D

Az mislia 4e basa triabva da e pone 4 oma , A hubavite sa po 2 :)

Не си прав, басовете от Hi-Fi клас са 8 омови а тези които са 4 и 2 са предимно за озвучаване на кола, непретенциозни от гледна тоака на изкривявания и резонансни ефекти. Правят се 2 заради по-голямата мощност която може да се изцеди при 12V захранване на стъпалото...

BTW не можах да намеря достатъчно инфо за тях, така че който си ги хареса спокойно може да ме изпреварва и да ги взима ;)

Не си прав, басовете от Hi-Fi клас са 8 омови а тези които са 4 и 2 са предимно за озвучаване на кола, непретенциозни от гледна тоака на изкривявания и резонансни ефекти. Правят се 2 заради по-голямата мощност която може да се изцеди при 12V захранване на стъпалото...

Az mislia 4e stava vupros za kola :) My mistake

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...