NEO_DDT Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Реших да направя тази тема за да обсъждаме нещата около нашия любим отбор тук, а не по другите теми. Сайт на българския фен клуб Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Аз като един истински българин бих искал да разбера какво става с Бербо?Последно в 6 часа четох че ще го купуват Манчестър Сити,после в 10 и полвина прочетох,че Бербо развалил зделката и сега отново преговаря с Юнайтед . П.П.Аз съм нов фен на отбора .От Англия ми пратиха тениска,потник и шапка на Манчестер-от тогава викам за тях...явно съм им бил скрит фен Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 1, 2008 Author Share Posted September 1, 2008 Хахахаха никога не е късно Бербо отиде в City за което аз се радвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 А аз предлагам да пуснем по една тема за абсолютно всички отбори в абсолютно всички първенства. Така ми се вижда най-справедливо Иначе дреме ми за бербо, дреме ми и за манчо Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Хахахаха никога не е късно Бербо отиде в City за което аз се радвам Изказваш се все едно си сигурен в това http://img.skysports.com/08/09/218x298/Dim...008_1161905.jpg Снимката е направена в 23:40 на Олд Трафорд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 1, 2008 Author Share Posted September 1, 2008 Искам да повярвам че съм прав Откъде я взе тая снимка и как си сигурен че е направена там ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Хаха Според последни новини фотографът на Ман Ю е бил спешно повикан... Предполагам за да снима Митко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Абе много разбираш бе Нео... Както казах още в 8 вечерта... Бербо ще играе в Юнайтед. Повярвай ми, като стане въпрос за играчи от острова съм много напред. Ясно ми беше, че ще играе там още като разбрах по обяд, че е отишал да разговаря с Фъргюсън. Просто се изненадах как Сити извадиха 70 милиона паунда за нови играчи... просто ей така (и тайно се надявах да предпочте парите... но уви). V.I.P, да знам... но все пак това е колосална сума. Разбирам 30 милиона... но 70?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.i.P Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Просто се изненадах как Сити извадиха 70 милиона паунда за нови играчи... просто ей така. Просто отборът бе закупен от Дубайци... А те имат адски много хиляди, милиони пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Не, че се заяждам, ама... Повярвай ми, като стане въпрос за играчи от острова съм много напред. А Робинъо е толкова продаден колкото аз съм в космоса. ; А Робинъо даже не е кацал в Англия днес... така че тоя трансфер в Сити е просто смехотворен. \/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 В другата тема трансфера го отбелязах даже пръв... и в момента, в който го писах, Робинъо не беше дал съгласие за това преминаване (но ако искаш можеш да цетираш твоето съобщени за потвърженито на трансфера (шегувам се) ). Веселото е, че го взеха на зула. И за мен това беше ход, с който бразилеца направи напук на Реал. Иначе си прав... верно премина ПС: Повечето в Англия смятаха, че той е в Бразилия, предвид и че отбора бе Сити... какво да ти кажа. Трудно си е за вярване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 ПС: Повечето в Англия смятаха, че той е в Бразилия, предвид и че отбора бе Сити... какво да ти кажа. Трудно си е за вярване. Така си е - петрола ще съсипе не само Челси, ами и и Ман Сити... :ph34r: Дано подходят малко по-разумно и Сити да не става мелачка за играчи като лондончани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafu'wE Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 някой има ли представа кога юнайтед започват мачовете си в япония и във какъв час ще се играят, ясно ми е че няма да ги предават по телевизията, но поне онлайн да ги гледам. ако може някой да извади списък със срещите които юнайтед ще играят, съпреникът им, и от колко часа са (българско време). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Засега имат насрочен полуфинал срещу Gamba Osaka в четвъртък, като мисля, че е около 12:30 българско време, ако ми е вярна сметката (все пак го смятам от Япония, през централно време Америка, та в България). Ако бият отиват на финал на 21ви, като мачът трябва да е по същото време, а съперникът ще се реши от другия полуфинал между Pachuca и LDU de Quito. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Засега имат насрочен полуфинал срещу Gamba Osaka в четвъртък, като мисля, че е около 12:30 българско време, ако ми е вярна сметката (все пак го смятам от Япония, през централно време Америка, та в България). Ако бият отиват на финал на 21ви, като мачът трябва да е по същото време, а съперникът ще се реши от другия полуфинал между Pachuca и LDU de Quito. биха с 3:5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
no7 Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 И съперника на финала е ЛДУ(Кито). Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 И съперника на финала е ЛДУ(Кито). Отново "сериозен" мач се очертава! Link to comment Share on other sites More sharing options...
no7 Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Отново "сериозен" мач се очертава! Ти недей така,че латиноамериканците винаги са непредвидими. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Латиноамериканците не са непредвидими. Те са си направо добри... Питай Barca и Liverpool в последните години... Link to comment Share on other sites More sharing options...
no7 Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 ЛДУ(Кито)-Манчестър Ю 0:1 голмайстор:Рууни Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Най - добрите на Планетата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Gloooory, glory Man United!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Абе то и Chelsea нищо не играха, ама колкото ти позволи противникът в крайна сметка... Много хубава победа се получи и сега ако си вземем всички отложени мачове, ставаме първи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 не е честно, такава подигравка с класен тим като Челси мисля, че Съра трябва публично да поднесе извиненията си за малтретирането на Абрамович и компания Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gadelev Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Добре е, добре е! Бий за да те уважават! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.