lil_stenly Posted August 31, 2008 Share Posted August 31, 2008 Имам AAC файлове и искам да ги конвертирам в WAV за да мода да ги използвам във виртуал дъб , както и да е ... проблема е тук . Битовете на AAC файла са 13 и как да конвертирам в WAV с 13 битове , не става с каквото и да е . Може ли малко помощ за това нещо , защото ако се направи по друг начин аудиото не се съвпада с видеото и си играя да ги намествам по половин час после . п.п. Благодаря ви предварително . Поправка: Успях да намеря друг начин , а може да не се затваря темата ако случайно изникне нещо друго за да има къде да пиша после . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 4, 2008 Author Share Posted September 4, 2008 Съжелявам за качването на темата , този път пак имам проблем . Фаела е MKV , повечето от епизодите са компресирани по различен начин . 1во FPS на оригиналният файл и на изходният са едни и същи . 2ро Използвам AVS за Direct Stream Copy , това ще рече без изменяне на файла . 3то Всичко във VirtualDubMod си върви перфектно . 4то Като започна да конвертирам нещо се прецаква работата . 5то Видеото избързва , а аудиото и субтитрите си вървят заедно . 6то Така е с оригиналният VirtualDub . 7мо Пробвах освен XviD и с DivX да го компресирам , пак нещо се обърква . П.П. Нямам други идеи как да го направя . Пробвах по няколко начина , с различни програми да го Demux (да разделя контейнера на сурс файлове) и пак не се получава . Малко помощ да ми окажете . П.П.П. И не забравяйте DirectShowSource("video1.mkv", fps=23.98, convertfps=true) това . Оправих го вече . Поиграх си малко из форумите за тези работи и на края ми дойде проблясък , че трябва да конвертирам променящият се фрейм рейт в постоянен . П.П.П.П. Не затваряйте темата , после ще направя туториал за МКВ файлове и ще се преименува . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.