kiralenko Posted August 31, 2008 Share Posted August 31, 2008 Предлагам работа mродавач(ка) на пуканки на главната в Пловдив Работата не е тежка Заплащане по 1,80лв/ч = около 390лв./месец За контакт : 0888 819 313 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiralenko Posted April 14, 2009 Author Share Posted April 14, 2009 Работодателя вече дава по 2.5лв на час което не е зле....... Може да се работи и само следобед Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 А би ли казал, дали се подписва трудов договор или граждански което е по възможно според мен, осигуровки плащат ли се и ако да на колко, работно време(отново според мен не фиксирано, но трябва да се има някаква граница) и най важния и не на последно място, работника може ли да си хапва на аванта пуканки/сладолед(без да прекалява естествено) Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Работодателя вече дава по 2.5лв на час което не е зле....... Може да се работи и само следобед 2,5 лева на час е една заплата на границата на зле и добре, под 2,5 на час е подигравка от страна на работодателя. За кога се търсят хора за сега или за по-нататъшен етап като се постопли още. Всеки ден ли се работи? Забравих да кажа, че си търся нещо за лятото чак, с минимално заплащане 2,5 на час Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 i az imam interes ako moje kaji po kolko se raboti na den i kolko dni v sedmicata i koga moje da se zapochne rabota Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 И аз имам интерес Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.