HAKERA® Posted March 13, 2004 Author Share Posted March 13, 2004 Не искам да пускам нова тема за същото затова продължавам тук. Начи: Нещо ще да ме е хванало ... може да звучи странно, но от време на време мишката буквално се побърква... Знам, ще кажете, че е нормално от време на време да става с оптичните мишки... Не е това.... Като кажа, че се побърква го имам предвид - при най-слабо движение (понякога и без да я движиш) скача огромни разстояния в различни посоки - толкова бързо, че не можеш да я видиш и сички копчета почват да се натискат от самосебеси на поразия и единственото, което може да спре това е да се unplug-не и после пак да се plug-не, а на последно време се налага това да се направи 2 пъти.... Не мисля, че е от мишката, така че ще да е нещо генерално - най-вероятно според мен вирус... ако някой знае да каже как да се оттурва от този дзвер... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 13, 2004 Share Posted March 13, 2004 Кабела на мишката - там където са спойките за платката й... (ако не е безкабелна). Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeStath Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 naj veroqtno e virus ako uspee6 da svali6 ot nqkade kritikul update na norton anti vir 6a ti se opravi 90% sum siguren Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted March 18, 2004 Author Share Posted March 18, 2004 Norton-a си сканира и си намира 17 вируса, но не може да ги изтрие .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 18, 2004 Share Posted March 18, 2004 Norton-a си сканира и си намира 17 вируса, но не може да ги изтрие .... Егати ти да не си някъв магнит за вируси бе човек или си събираш вируси на компа Link to comment Share on other sites More sharing options...
guinness Posted March 18, 2004 Share Posted March 18, 2004 I pod DOC li ne stava da iztrie6 virusite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Fester Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 Здравеите! Имам едно проблемче ,което се появи от 1седмица някъде:Значи като си отворя ИЕ и ми се отваря наква страница непозната:http://cn.msie.tv/index.php От опциите си нагласям "about:blank" и нямам проблем,НО след като си изключа ПЦ-то и после пак като го включа и си пусна ИЕ отново се отваря тая страница. Как да го оправя?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ack Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 opitai tova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Fester Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 Оправи се Мерси ack Link to comment Share on other sites More sharing options...
RICARIA Posted April 16, 2004 Share Posted April 16, 2004 hi imam dosta goliam problem. Yj pravia vsichko a ne se maha. Stava vupros za woroom koito mi restartira mashinata kogato resha da go mahna. Namiram programa i kakvo mi kazva vsichko e ok no ne sled malko nortana otnovo mi kazva imash virus i kakvo pak sustia. Molia vi za pomoshteto za kakvo stava dyma Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted April 16, 2004 Share Posted April 16, 2004 hi imam dosta goliam problem. Yj pravia vsichko a ne se maha.Stava vupros za woroom koito mi restartira mashinata kogato resha da go mahna. Namiram programa i kakvo mi kazva vsichko e ok no ne sled malko nortana otnovo mi kazva imash virus i kakvo pak sustia. Molia vi za pomoshteto za kakvo stava dyma symantec imat i removal tool za toia virys : W32.Welchia.B.Worm. eto stranicata .Tyka sa namira removal tool-a,moje da si go izdarpash sam ,ako iskash drapni go i ot warez : FixWelch.exe . Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Чудех се дали да не отворя нова тема, ама за да не я затворят реших да питам тук Ами постоянно от различни IP-та ми излизат съобщения от сорта на "UDP port scan" или "LSASS exploit" какво означава това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Незнам поне засега това може да ми стане известно с всичките му подробности до година сега нямам време. Бих препоръчал да ползвате друг браузър различен от Internet Explorer примерно Opera или Mozilla или Firefox. В IE постоянно излизат нови дупки и нови кръпки които уж закръпват нещо но понякога пък те отварят нова дупка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Незнам поне засега това може да ми стане известно с всичките му подробности до година сега нямам време. Бих препоръчал да ползвате друг браузър различен от Internet Explorer примерно Opera или Mozilla или Firefox. В IE постоянно излизат нови дупки и нови кръпки които уж закръпват нещо но понякога пък те отварят нова дупка. <{POST_SNAPBACK}> т.е. имаш впредвид че това е от IE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.