Jump to content
BulForum.com

ВИРУС .... може би ;(

HAKERA®

Recommended Posts

Не искам да пускам нова тема за същото затова продължавам тук. Начи: Нещо ще да ме е хванало ... може да звучи странно, но от време на време мишката буквално се побърква... Знам, ще кажете, че е нормално от време на време да става с оптичните мишки... Не е това.... Като кажа, че се побърква го имам предвид - при най-слабо движение (понякога и без да я движиш) скача огромни разстояния в различни посоки - толкова бързо, че не можеш да я видиш и сички копчета почват да се натискат от самосебеси на поразия и единственото, което може да спре това е да се unplug-не и после пак да се plug-не, а на последно време се налага това да се направи 2 пъти.... Не мисля, че е от мишката, така че ще да е нещо генерално - най-вероятно според мен вирус... ако някой знае да каже как да се оттурва от този дзвер...

Norton-a си сканира и си намира 17 вируса, но не може да ги изтрие .... :(

Егати ти да не си някъв магнит за вируси бе човек :woot или си събираш вируси на компа ;)

Здравеите! Имам едно проблемче ,което се появи от 1седмица някъде:Значи като си отворя ИЕ и ми се отваря наква страница непозната:http://cn.msie.tv/index.php

От опциите си нагласям "about:blank" и нямам проблем,НО след като си изключа ПЦ-то и после пак като го включа и си пусна ИЕ отново се отваря тая страница.

Как да го оправя?? :(

• 3 weeks later...
hi imam dosta goliam problem. Yj pravia vsichko a ne se maha.

Stava vupros za woroom koito mi restartira mashinata kogato resha da go mahna. Namiram programa i kakvo mi kazva vsichko e ok no ne sled malko nortana otnovo mi kazva imash virus i kakvo pak sustia. Molia vi za pomoshteto za kakvo stava dyma

symantec imat i removal tool za toia virys : W32.Welchia.B.Worm.

eto stranicata .Tyka sa namira removal tool-a,moje da si go izdarpash sam ,ako iskash drapni go i ot warez : FixWelch.exe .

• 10 months later...

Чудех се дали да не отворя нова тема, ама за да не я затворят реших да питам тук :)

Ами постоянно от различни IP-та ми излизат съобщения от сорта на "UDP port scan" или "LSASS exploit" какво означава това :confused :confused

Незнам поне засега това може да ми стане известно с всичките му подробности до година сега нямам време. Бих препоръчал да ползвате друг браузър различен от Internet Explorer примерно Opera или Mozilla или Firefox. В IE постоянно излизат нови дупки и нови кръпки които уж закръпват нещо но понякога пък те отварят нова дупка.

Незнам поне засега това може да ми стане известно с всичките му подробности до година сега нямам време. Бих препоръчал да ползвате друг браузър различен от Internet Explorer примерно Opera или Mozilla или Firefox. В IE постоянно излизат нови дупки и нови кръпки които уж закръпват нещо но понякога пък те отварят нова дупка.

т.е. имаш впредвид че това е от IE :confused :confused :confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...