coco-brice Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Здравейте, Имам едно проблемче от доста време. Става въпрос, че когато искам да си изключа компютъра давам Start->Turn off computer.. и бъгва стои си така на курсора часовничето си стои ,че зарежда и така си остава,блокира докато не го изключа от копчето.Хем преинсталнах Windows и пак така.Много рядко ми дава да си го изключа нормално от от 50 опита веднаш. Помогнете ако можете Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 1.Виж под сейф мод дали пак неможе да се шътне. 2.Виж за нови драйвъри на дъно/видео/звук Пиши пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 30, 2008 Share Posted August 30, 2008 Също така при някой УСБ устройства с некоректни драйвери съм попадал на същият ефект , просто не знам защо се получава ... даже не съм се итересувал и се оправям с нови драйвери като стане такова нещо сега . ЗАБЕЛЕЖКА: Казвайте какви компютри имате когато изникне проблем и питате за решение , при теб може да са неинсталирани драйвери , погрешни драйвери , стари драйвери , някоя програма да продължава процеса си дори и след като уиндолса се опитва да изключи , периферни устройства и други подобни неща , а човека от къде да знае какво имаш на компютъра без да си му казал на момента . Link to comment Share on other sites More sharing options...
coco-brice Posted August 30, 2008 Author Share Posted August 30, 2008 Най-итересното е, че не мога да си вляза в safe moda -зацепва и там.Като му дам shut down пише End progres- ATI video bios.... programs not responding. модела на компа е: Toshiba Satellite L30 101A Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted August 30, 2008 Share Posted August 30, 2008 Значи вероятно е видео драйвер. От тук си избираш драйвер за твоята видео карта, сваляш и инсталираш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coco-brice Posted August 30, 2008 Author Share Posted August 30, 2008 Thanks Smenih driverite i stana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.