Jump to content
BulForum.com

Проблем с Shutdown на компа

coco-brice

Recommended Posts

Здравейте, Имам едно проблемче от доста време.

Става въпрос, че когато искам да си изключа компютъра давам Start->Turn off computer.. и бъгва стои си така на курсора часовничето си стои ,че зарежда и така си остава,блокира докато не го изключа от копчето.Хем преинсталнах Windows и пак така.Много рядко ми дава да си го изключа нормално от от 50 опита веднаш. Помогнете ако можете :(

Също така при някой УСБ устройства с некоректни драйвери съм попадал на същият ефект , просто не знам защо се получава ... даже не съм се итересувал и се оправям с нови драйвери като стане такова нещо сега .

ЗАБЕЛЕЖКА: Казвайте какви компютри имате когато изникне проблем и питате за решение , при теб може да са неинсталирани драйвери , погрешни драйвери , стари драйвери , някоя програма да продължава процеса си дори и след като уиндолса се опитва да изключи , периферни устройства и други подобни неща , а човека от къде да знае какво имаш на компютъра без да си му казал на момента .

:)

Най-итересното е, че не мога да си вляза в safe moda -зацепва и там.Като му дам shut down пише End progres- ATI video bios.... programs not responding.

модела на компа е: Toshiba Satellite L30 101A

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...