Yorkie Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Работата е, че инсталирвах бая програмки на веднъж (в смисъл без да го рестартирвам) и накрая, естествено, се бъгна. Имам предвид, че явно някоя програма се бърка в регистрите на Уин-а (WM5 btw). Сега не ми функционира сензорния дисплей и не реагира при допир с писалката, или с каквото и да е било друго. Иначе с копчетата си работи нормално, просто не реагира на допир. Какво да правя, да преинсталирвам ли Уина, или да не бързам с драстичните мерки? Thanks! EDIT: Мога ли от някъде да намеря файловете на Уина, че може да се е изгубило нещо и заради това да е така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Няма как да ти се затрие нещо от Уин-а. Трябва да направиш хард ресет и да си избереш опциите за изтриване на регистри. Потърси как става за твоя модел с Гугъл. Ще изгубиш цялата информация и инсталираните програми, но ще ти се върне в девствен вид. Ако имаш мерак да се ровиш виж този форум: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=312389 Има ъпгрейд до WM6, както и други полезни нещица Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted August 29, 2008 Author Share Posted August 29, 2008 Не искам да го мъча с 6-ца, ама ще прегледам, tnx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted August 29, 2008 Author Share Posted August 29, 2008 Не съм сигурен, но май изтрих от Startup папката един shortcut, който идва точно от това .ехе, което стартирва програмата за сензорния екран. Аз затова питам дали мога да намеря файловете от уина. Някой ако има подобна машинка, да ми каже ако може, какви файлове има в папка //Windows/Startup. Thanks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.