xKilleR Posted March 10, 2004 Share Posted March 10, 2004 Nqkoi znae li programka ,s koqto primerno ot dadeno mp3 da premahna glasove i da ostane samo instrumentala .10x in advance Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted March 10, 2004 Share Posted March 10, 2004 ot dadeno mp3 da premahna glasove i da ostane samo instrumentala Tova napaktika e navazmojno,no ima dosta programi koito mogat "donqkade" da zaglushat glasa,principa e v namalqne na chestoti po koito obiknoveno varvi normalniq choveshki vokal...az sam probval takova neshto...rezultata ne me zadovoli no se poluchi tiho peene,adski mnoo bass i nqkakva kalpava melodiq...tova moje da si postigne dori s nai obiknoven equalizer na winamp,az lichno praveh opiti s edna karaoke programa..stava za lubiteli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 10, 2004 Share Posted March 10, 2004 xKilleR познавам един DJ обаче ще го видя чак в петък сигурно. Тои ми беше казал че има някаква такава програма даже ми я предлагаше обаче на мен като не ми трябва и не съм му я искал. Може да става въпрос за някаква караоке програма като тази за която говори matrix1. Ако не забравя ще го питам в петък и ще ти кажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
xKilleR Posted March 10, 2004 Author Share Posted March 10, 2004 Stenli, i na men mi bqha kazali ,4e ima nqkfa takava programa i za tfa pitam ako nqkoi znae.... da kazva Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAIMAN Posted March 10, 2004 Share Posted March 10, 2004 EE 6tah da puskam gore-dolu sa6tiq topic!!mersi 4e si go napravil ta az za takava programa, da maha vokalite, ne sam 4uval(predpolagam oba4e 4e q ima i ako q namerite davaite vednaga!!!! ) A,znaeteli nqkvo Kareoki(bezplatno imam predvid)???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted March 10, 2004 Share Posted March 10, 2004 Spored men shte stane s moshten ekvalaizer...no i shte qde mnogo procesorna moshtnost ako namerite programa davaite q zaribeno e da peesh vmesto vokala na lubimata ti grupa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enfer Posted March 11, 2004 Share Posted March 11, 2004 shte pomolia , toia kojto nameri takava programa da mi potyrsi i slednite : "programa za podobriavane kachestvoto na audio/video zapis" "universalna programa za cheat v online game servers" "programa za generirane na istinski i activni nomera na CC //da rechem " p.s. da , narochno vsichko e v kavichki Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 Naistina takava programa mi bqha kazali 4e su6testvuva no cenata i bila ot roda na 5000$ neznam kolko e vqrno a ina4e za obrabotkata na nqkakva pesen za priglu6avane na 4ove6kiq glas roska probvai s Virtual DJ ili Hip-Hop Ejay-5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 "programa za podobriavane kachestvoto na audio/video zapis" Nqma takava programa Da rechem che si vzel edno audio cd da obrushtash v mp3 priemame che Track01.cda e 100% chist zvuk za da se napravi 1:1 trqbva da go napravish v wav i shte stane kum 70mb zashtoto stava 1:!.Kogato obache pusnesh da kompreseirash wav v mp3 si pravish tashak s choveshkoto vuzpriqtie na zvuka zashtoto uhoto ni ne e chak tolkova precizno che da oseti razlikata zashtoto: zvuka predstavlqva vulna s razlichna duljina (fig-1) Fig-1 pri kompresiq se opredelqt kluchovite tochki (fig-2) Fig-2 pri zavarshen variant purvonachalnata forma na vulnata se zamenq s tazi na lilavata liniq (fig-3) kakto se vijda lilavata li niq ne varvi plutno po zelenata...tochno tva predstavqlava kompresiqta na zvuka. Fig-3 nqma kak da vaztanovish lispvashtite chasti na zelenata liniq tva ne e dupka v stenata da q zamajish s ciment..no dori i da "zamajish" mp3kata nqma da stane shte q "omajish" ne se machi v kraq na kraishtata vsqka multimediina kompresiq se bazira na nekadarnosta na nqkoi nash setiven organ Bahti bugavoto tqlo P.S mai dobre sum go obqsnil ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 Nqma takava programa E hubavo, oba4e vijdam 4e si navutre v neshtata shte mi obiasnish li togava zashto se polu4i slednoto i kak nai-ve4e dadoha mi edin wav file, koito beshe okolo 800 KB ne sum mnogo siguren, 2 min 43 sec tova sum siguren. Napravih si go v mp3 192 Kbit/s, emi zvuka beshe mnogo po-dobre ot kolkoto na wav file-a, dori mahnah niakakvi shumove i t.n. kakva e pri4inata za tova. Moje bi pri wav file zvuka e dosta dale4 ot liniite, koito si na4ertal i kato go prevurnah v mp3 se e doblijil do tiah EDIT Ooops 'malka' glupost izrekoh vse pak e 1 4asa. failut beshe wma, ne wav. I vse pak tui i tui sum napisal predishnoto mojesh li da kajesh kakva e pri4inata za tova koeto sum obiasnil, zameniaki wav s wma Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted March 26, 2004 Share Posted March 26, 2004 wma sa po malki po razmer i s po dobro kachestvo ot mp3 failovete ma malko hora go znaqt i za tova ne sa mnogo razprostraneni ne sum mnogo naqsno s wma tehnologiqta znam samo che e na microsoft (wma - windows media audio) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 31, 2004 Share Posted March 31, 2004 Значи попитах един мой приятел и той ми каза че използва Gold Wave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted March 31, 2004 Share Posted March 31, 2004 Naistina takava programa mi bqha kazali 4e su6testvuva no cenata i bila ot roda na 5000$ 5000$ LOL! Tva e nevuzmojno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasper Posted March 31, 2004 Share Posted March 31, 2004 az si mislq 4e takav software nesashtestvuva svalil sam polovinata internet ama takova ne6to ne sam nameril... i az se bqh zaribil da praq mixove ma nestava dokato se razminavata biitovete stava bozica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enfer Posted March 31, 2004 Share Posted March 31, 2004 ia ! taia tema oshte bila aktualna.. @Stenli , ne znam kak si popital toia tvoia priatel ili kakvo pravi toj s GoldWave , no opredeleno NE MOJE DA OTDELIA VOCAL! Goldwave e programa za amatiorsko nivo,predlagashta lesnoto dobaviane na efekti.Izpolzva se naj veche za riazane ili convert na formati,poneje e malka (10tina MB ako ne se lyja). @mi6o__ koj spored teb bi dal 5 bona za neshto , koeto nikoj ni chul - ni vidial.Kak spored teb bi stanalo plashtane za da byde siguren klientyt , che ne go mamiat , koeto SHTE stane s vseki dal tolkova pari za misterioznata programa. otkritie za otdeliane ( otdeliane! ne priglushavane , pritypiavane , prochee ) e dostojno za nagrada ne po malko ot takova v sferata na humanitarnite nauki ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasper Posted March 31, 2004 Share Posted March 31, 2004 XKiller ei sq namerih nqkfa programa f data.bg ma neznam kolko varshi raota "YoGen Vocal Remover 2.0 + crack.rar 649.27KB" svalqm q Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Някой може ли да ми каже някакъв кодек за правене на мп3-ки.Става дума, когато отрежа някоя част от песен/сет и като искам да запазя частта, която ми иска, в .mp3, ми дава това "No codec available...". Работя с програмката GoldWave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 lame Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Я ми подхвърлете на мен за извличане само на вокала от песен. Доста, ще ми е полезно. ;–) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Я ми подхвърлете на мен за извличане само на вокала от песен. Доста, ще ми е полезно. ;–) Потърси Vocal Remover или Vocal Eliminator - ще излезнат доста резултати, а дори има плугин за winamp. За съжаление отново ще те разочаровам, че все още не е измислен ефективен алгоритъм за качествено разделяне на двете линии....това е все едно да смесиш в една кофа различни бои....червена, синя, бяла, зелена, жълта....и още 20-30 цвята и нюанса....и след това да се опиташ от тях да изолираш ефективно само единия цвят. Едит: Сега прочетох, че искаш обратната комбинация - да вземеш само акапелата - това пак може да стане донякъде с подобен тип програма, но всички неща се прилагат с обратен знак и пак резултатите са далеч от идеалниите. Другият вариант е да имаш два напълно идентични файла - единият да е пълната версия на песента, а другият - само инструментала. Тогава с наслагване на двата и някои други манипулации наистина може сравнително качествено да измъкнеш вокала. Третият най-добър вариант е да се снабдиш с оригиналната акапела (вокалния трак) на конкретната песен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.