gavrail Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Едно въпросче за скаип. Как да си сложа линк в скаип до снимката но неискам да ми показва целия адрес а само дума която искам ас имам предвид ето по този начин[link=http://google.bg]тук[/link] но в скаип не се получава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Ползвай някоя екстра за скайп-а, която може да променя mood message-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Едно въпросче за скаип.Как да си сложа линк в скаип до снимката но неискам да ми показва целия адрес а само дума която искам ас имам предвид ето по този начин[link=http://google.bg]тук[/link] но в скаип не се получава. Стандартно май не може, но ако е голям URL-a ползвай www.tinyurl.com Любопитно ми е защо все пак държиш да е така? PS: С google за 2 минути намерих поне 3 екстри с които можеш да си пишеш в mood-a каквото ти е кеф - направо html код... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrail Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 ништо не успях да направя няма ли някои начин от този рот [link=http://google.bg]тук[/link] Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 Добре де колко трудно е да потърсиш в гугъл това: skype mood url и да намериш примерно ей този линк: http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=1465 - точно 5тия линк отгоре надолу. Да не е първия но не е задължително първия да ти свърши работа е и? Ами това: https://extras.skype.com/1797/view (намира се на сайта на скайп и неговото търсене за екстри го намира също на първа страница като mood editor) Кое не става я поясни - нищо не успя да намериш, намери но не се инсталира ли, инсталира се но въпреки, че направи всичко, както е написано то не сработи. И всъщност с коя версия си на скайп и с коя операционна система си и т.н. - имат си значение тези неща а пък ние няма да хвърляме боб да гадаем я. Не ни карай да ти "мъкнем думите с ченгел" обаче този път се опитай поне пунктуация да турнеш тук-таме че да не се напрягаме чак толкова докато успеем да те разберем какво искаш да кажеш - поне на края на изреченията слагай НЕЩО, може и да не е точка виж правописните грешки ще ги преживеем стига да се разбира Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 ништо не успях да направя няма ли някои начин от този рот [link=http://google.bg]тук[/link] Аз се сещам за понятието "рота", ама то е от ж. род, и се пише "тази рота". Само не виждам военни понятия да имат връзка с темата. И от одеве гледам разни линкове към Гугъл се мятат тук, линка как да намерим Гугъл е ясен на всички тук. Гавраиле, за да не се гаврят хората с теб, оглеждай малко постовете си, и един съвет - вземи едни правописен речник, а още по-добре, върни се в I-ви клас. Съжалявам, но напоследък множко ми дойде неграмотността на хората :ph34r: . Все се каня да спра да пиша в такива теми, но така или иначе хората поглеждат в тях, а неграмотността за съжаление е ЗАРАЗНА. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vtiik Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 www.zabavlenie-v-skype.hit.bg това кво ще рече,как така да гледам хора в скайп....някои да бъде така добър да обесни Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 някои да бъде така добър да обесни Да направи какво? Да те обеси ли имаше предвид? Ако изобщо работи - предполага се да гледаш какво показва камерата на хората ако не са я изключили... само че много ме съмнява тази работа. По-скоро ще ти качи 2-3 троянеца тихомълком и да можеш да гледаш най-много други хора инсталирали си въпросната програма. Skype не е streaming video server и видеото е само докато говориш с друг, не може сульо и пульо да се закачи и да те гледа без да е установена връзка Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 Това като го гледам е е поредния flood visual basic скрипт, който ще си рекламира сайта на всичките ти познати в скайп, нищо повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 www.zabavlenie-v-skype.hit.bg това кво ще рече,как така да гледам хора в скайп....някои да бъде така добър да обесни нещо не се отваря това.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 нещо не се отваря това.. А вече са го разкарали троянеца На "печелившите" честито Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 Как да направя в скайп да ми отваря линковете през мозилата, а не през ИЕ, мозила ми е default browser? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 Има един номер който с новата версия не става! Ама мозилата ти е дефалт браузер на всички юзъри или само на тоя който използваш? Щото скайп използва дефалт браузера да отваря линкове! Това означава че ако не ги отваря с лисицата (като тя е дефалт браузера в случея) значи проблема ти е в браузера май! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 default ми е, имам само 1 юзър Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 как да скрия блокираните ???? в предната версия просто не се показват, тук с новата седят най-долу Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Трябва да ги премахнеш от листа, преди ги е премахвало автоматично при блокиране май, а сега само ги блокираш, обаче потребителите продължават да съществуват в листа ти ако решиш да премахнеш забраната... за това си ги премахни от листа с контакти на цяло и си готов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Трябва да ги премахнеш от листа, преди ги е премахвало автоматично при блокиране май, а сега само ги блокираш, обаче потребителите продължават да съществуват в листа ти ако решиш да премахнеш забраната... за това си ги премахни от листа с контакти на цяло и си готов. вено иначе преди ги държи в един списък при опциите Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 А как мога да разбера, ако някой ме е блокирал? Пише ли си или какво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Става със сива въпросителна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpfc1990 Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 А как мога да разбера, ако някой ме е блокирал? Пише ли си или какво? Интересно ми е как се познава когато някой те е изтрил от неговата листа с абонати без да те е блокирал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vtiik Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 а това новото за скайп хаковете получихте ли го ? Има ли нещо вярно в тези неща.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 а това новото за скайп хаковете получихте ли го ? Има ли нещо вярно в тези неща.. Кое по точно???//// Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Как се редактира текст, който вече съм пуснал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Как се редактира текст, който вече съм пуснал? Със стрелката нагоре, излиза последния писан ред, и може да едитваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Има един номер който с новата версия не става!Ама мозилата ти е дефалт браузер на всички юзъри или само на тоя който използваш? Щото скайп използва дефалт браузера да отваря линкове! Това означава че ако не ги отваря с лисицата (като тя е дефалт браузера в случея) значи проблема ти е в браузера май! Имам обратния проблем. Опера ми е дифолт браузър, обаче ми отваря линковете с лисицата. Искам да ги отваря с опера, но за да стане това трябва да изтрия фаярфокс, която пък ми трябва... Никаква подобна опция не намерих никъде ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.