break Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Е, бъгав? Че колко бъгав пък може да е един Windows? Не вярвам да е от Windoiws-а, защото ми е от около август-септември, а при мен windows лесно не се омазва. По-скоро се чудя дали нещо при регистрите не се е объркало или да е от някой сорс файл на скайп, който да не се обновява при смяна на версията. Но дотук съм с догадките. И да ви питам още нещо. Скайп може ли да пази видео разговори? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 ми тогава деинсталирай скайп и изтрии всички папки и го инсталирай наново и ще се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Взех, че го направих и се оказа, че няма промяна. Връщам се към предишната идея за тъпа мишка или проблем в задклавиатурното устройство. Или просто скайп. Карай, аз и без това от как ползвам скайп от около 2 години, не съм го видял това, така че няма да ми липсва кой знае колко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sue Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Днес ми Преинсталираха Windows-а... Компютъра го ползваме 2- ма души и си имаме User-и... Създавам си аз моя и си го run- вам... Пускам си Skype-a и дзак... изненада... повече от половината ми абонати бяха изчезнали от списъка.... има ли някакъв начин да си ги възстановя... защото не ги помня и не съм ги записала никъде... Благодаря ви предварително!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Би трябвало да ти се възстановят след известно време...при мен става така,мо след 3-4 минути се появяват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fastand Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Ами само ще ти кажа да не влизаш в скйп от някоя зала.Някой види ли логнат юзър в някоя зала и почва да блоква абонатите и т.н.....Има как да си ги върнеш,но аз поне незнам как. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sue Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Не влизам в Skype от зали или от чужди Компютри... само от моя... Цял ден се скъсах да го рестартирам... Да го изключвам... Ама ефект Йок... Всичко си беше наред преди да ми го преинсталират... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Би трябвало да ти се възстановят след известно време...при мен става така,мо след 3-4 минути се появяват. понякога отнема и повече време - примерно над час .... а бе, скайп шитня! к'во очаквате Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 на новите версии отнема 1 секунда, а и зависи от бързината на нета Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 точно на новите версии го прави този проблем и не зависи от бързината на нета контактите обаче ще ви се появят рано или късно Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Чрез хронологията не може ли да стане някаква врътка и да се види с кого си писала като никове и да ги адд-неш пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Чрез хронологията не може ли да стане някаква врътка и да се види с кого си писала като никове и да ги адд-неш пак ако се пази има надежда , ама какато гледам в слу4ая с преинстал и нов юзър едва ли е останало нещо пази списък от юзърите Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 на тоя тъп скайп могат ли да му се сменят смайлитата с други? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Как може да си сменя паролата и изобщо може ли? Ако ся настройки по skype моля пишете ги на български, защотото скайпа ми е на български. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Как може да си сменя паролата и изобщо може ли? Ако ся настройки по skype моля пишете ги на български, защотото скайпа ми е на български. Горе в ляво... Файл - Смени паролата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 Горе в ляво... Файл - Смени паролата... Да да видях го няколко часа след поста. Много тъп пропуск. Мерси все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 преди няколко дни ми изчезна хронологията на скайпа. не е болка за умиране, но има проблем с една чат-стая. просто не се появява, независимо дали съм вътре или не. излизах, вкарваха ме ... и пак я няма в хронологията. на всички други контакти записите се подновиха, но не и на тази чат-стая .... а е доста тъпо, тъй като не мога да изкарам прозореца, а съм вътре, и трябва да чакам някой да напише нещо, за да ми излезе джама Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Опита ли се да го Bookmark-неш? И аз имах този проблем преди няколко седмици. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuDo_89 Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Ами аз пък имам друг проблем незнам дали и някой друг го има но при мен почти всяка вечер ми излиза съобщение "out of system resources" и след това трябва да спирам skype от task maneger-а и да го пускам на ново...и на стария комп беше така но когото и да питам незнае нищо по въпроса...не че е голям проблема но все пак дразни...та ако някой има идея от какво е да казва Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Ами аз пък имам друг проблем незнам дали и някой друг го има но при мен почти всяка вечер ми излиза съобщение "out of system resources" и след това трябва да спирам skype от task maneger-а и да го пускам на ново...и на стария комп беше така но когото и да питам незнае нищо по въпроса...не че е голям проблема но все пак дразни...та ако някой има идея от какво е да казва Ми как няма да е out of resources тоя скайп като ползва сигурно 20 пъти над необходимото ресурси (не само памет). И разбира се никой не може да ти каже защо става така, защото това е .. Skype все пак. От него можеш да очакваш всичко. Като начало си сложи някоя програма като TaskInfo, която показва почти всичко за даден процес, и виж с нея когаот се появи тва съобщение, в тоя момент скайпа колко и какви ресурси е изял най много (handles, GDI Objects, user objects, RAM, CPU, Windows number, pagefile usage и многото други там). Изобщо, програмата продължава да се влошава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuDo_89 Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Ми как няма да е out of resources тоя скайп като ползва сигурно 20 пъти над необходимото ресурси (не само памет).И разбира се никой не може да ти каже защо става така, защото това е .. Skype все пак. От него можеш да очакваш всичко. Като начало си сложи някоя програма като TaskInfo, която показва почти всичко за даден процес, и виж с нея когаот се появи тва съобщение, в тоя момент скайпа колко и какви ресурси е изял най много (handles, GDI Objects, user objects, RAM, CPU, Windows number, pagefile usage и многото други там). Изобщо, програмата продължава да се влошава. Сега ще дръпна програмката Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Сега ще дръпна програмката Което не означава задължително да откриеш защо става така . Най-много да диагностицираш дали наистина е поради липса на ресурси (да не си с 512 рам или 1 ГБ защото в такава ситуация е възможно дори да не си отворил много програми, някои ресурси бързо да се изядат от програма като скайп примерно, примерно GDI или броя прозорци често стават с хиляди за някоя програма и става така). Пък може така да откриеш друг много гладен процес, който е причината. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted March 6, 2008 Author Share Posted March 6, 2008 Както всеки път казвам, просто си сложете по-добрата стара 2-ра версия и забравете шаренийките и ъпдейтите. Не, че няма бъгове, но поне се траят. Оп, забравих: линк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuDo_89 Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Което не означава задължително да откриеш защо става така .Най-много да диагностицираш дали наистина е поради липса на ресурси (да не си с 512 рам или 1 ГБ защото в такава ситуация е възможно дори да не си отворил много програми, някои ресурси бързо да се изядат от програма като скайп примерно, примерно GDI или броя прозорци често стават с хиляди за някоя програма и става така). Пък може така да откриеш друг много гладен процес, който е причината. Ами точно за това ми е странно...с 2 GB RAM ми е машинката и незнам каква е тая липса на ресурси ама както писа alchemy май ще е по добре с по-стара версия на skype...поне при по-старите версии няма такива бъгове Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 най-скапаната програма, която някога съм ползвал за IM стари, нови, "средни" версии .... ай сиктир ве от 3.0.0.**** минах на последната, с надежда да се оправи проблема ми, а то к'во става: [20:23:08] *** Noname01 added samkijot to this chat *** [20:43:52] Noname02 says: проба [20:44:58] samkijot says: ха ... няма такава програма, закле'ам се ... и к'во се получава. някой ме прибавя в чат-стаята, а джама ми се отваря едва когато някой напише нещо вътре банкет ще давам, когато хакнат сървърите на скайп!!! (как е възможно толкова много заблудени хора да я ползват беееееее) btw как се маха това: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.