ice Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Незнам драйвъри ли какво ми трябва, но немога да говоря със никой по Скайп и ми исписва Разговорът е оперативно шифрован ... някой ако знае защо е този проблем, и ми обясни как да го оправя ще съм му благодарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Защо при най-новия скайп(този с видеото..)не мога да връщам предишна реплика с UP-butona..само ми се маркира съобщението но не мога да го изпратя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Защо при най-новия скайп(този с видеото..)не мога да връщам предишна реплика с UP-butona..само ми се маркира съобщението но не мога да го изпратя? Защото вече нещатата стоят по друг начин и то от доста време. Сега за да пращаш пак същото съобщение, трябва да ползваш copy/pastle. А колкото до този метод, които ти правиш - той служи за редактиране на последното съобщение, което си пратил, а ако искаш да редактираш и по-предишни съобщения цъкни върху тях с дясното копче и разгледай менюто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Как да си сложа видео от някакъв сайт в балона...сopy/paste явно не става... Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Как да си сложа видео от някакъв сайт в балона...сopy/paste явно не става... Personalize (там където си променяш снимката и мсг-то) > адд видео и си избираш от метакафе и daylimotion. Незнам дали можеш да качиш видео там и да си го сложиш... общо взето скапана работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Интересно ми е дали при "Общ чат" след като примерно от седмица две съществува и примерно сега като се добави нов потрбител той ще получи цялата хронология ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Може ли да си пусна два скайпа на веднъж или пък два акаунта.Че ми омръзна все да пускам и да изключвам скайпа заради сестра ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted December 22, 2007 Author Share Posted December 22, 2007 Може ли да си пусна два скайпа на веднъж или пък два акаунта.Че ми омръзна все да пускам и да изключвам скайпа заради сестра ми. Може. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 От 2 дни скайпът ми прави проблеми.Дава ми,че съм онлайн(зелената иконка,всички я знаем),а в същото време ми пише "в процес на свързване" и не мога да си отворя контакт-листата Идеи Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 На мен от доста време ми прави връзка с едни абонати, а с други не иска и това е всеки път когато си пусна skype. Защо става така??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 тоя скайп просто не спира да ме "смайва" .... днес ми излиза хронологията на някакви съобщение в една чат стая от преди една седмица, а аз вчера бях в същата тази чат стая и ги нямаше .... ...... ебати и скапаната програма Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Може ли да си пусна два скайпа на веднъж или пък два акаунта.Че ми омръзна все да пускам и да изключвам скайпа заради сестра ми. http://zamunda.net/details.php?id=111765 Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 A има ли начин да се разбере в скайп, кога даден абонат се е включвал последно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 A има ли начин да се разбере в скайп, кога даден абонат се е включвал последно. Еми нз има кога последно е бил на линия да слагаш стрелката на мишката в-у абоната и ти изписва Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 На мен нищо не ми изписва. Говорим за листа с абонати, нали? Да не би да има някакви настройки за това? До сега и не съм си мислел, че има такова нещо, докато наскоро не ми казаха кога последно съм бил онлайн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 това винаги го е имало и не ти трябват настройки за него. Просто задържаш мишката до някой контакт и ти изписва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Абе от известно врене на сам при последните версии на Скайпа не мога да ползвам копи и пейст в балончето и отделно като си сваля най-новата версия и си я инстална някви две папки ми ги слага на Десктопа вместо в директорията на програмата и така като си изключа компа и след време пак го включа тия две папки вече са изтрити и версията пак ми е предишната по-старата Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Аз съм с версия 3.5.0.239 и в чата като натисна стрелката нагоре не ми изкарва последното написано от мен а само го оцветява в жълто, тва само при мен ли е или трябва да бъзикам настройките нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 това винаги го е имало и не ти трябват настройки за него. Просто задържаш мишката до някой контакт и ти изписваЯвно моята мишка е някаква по-тъпа, защото нищо не става. Ако ще и 5 минути да я държа върху който и да е контакт, нищо не се случва. В момента бачка ли ви, защото и като се опитвам да сложа видео в профила ми, ми изписва "Проблем със свързването с видео сървъра. Моля опитайте по-късно". Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Аз съм с версия 3.5.0.239 и в чата като натисна стрелката нагоре не ми изкарва последното написано от мен а само го оцветява в жълто, тва само при мен ли е или трябва да бъзикам настройките нещо? https://www.bulforum.com/index.php?s=&s...mp;p=1495086329 Трябваше да погледнеш няколко поста по-нагоре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Явно моята мишка е някаква по-тъпа, защото нищо не става. Ако ще и 5 минути да я държа върху който и да е контакт, нищо не се случва. Трябва да ти е активен прозореца за сведение. В противен случай 2часа да стои мишката върху някой прозорец не се показват "tooltips"... За по-лесно първо цъкни 1 път върху човека и после изчакай малко да се появи прозорчето в което ще ти каже кога последно е забелязан тоз чиляк... О и гледай да държиш мишката върху името му - демек в синьото поленце а не върху снимката 'щото колкото и да го гъделичкаш няма да си признае без бой ... но като посочиш името и става Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 M не, не става. Разцъках го къде ли не, държах го къде ли не и не става (за курсора става въпрос). Има нещо гнило тука, но не мога да разбера от къде намирисва. Даже и си го обнових до последна версия и пак нищр. П.П. Явно ще трябва да свиквам с дискриминационното отношение на компютъра ми към мен. Много умни взеха да стават тия машини, ей. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 M не, не става. Разцъках го къде ли не, държах го къде ли не и не става (за курсора става въпрос). Има нещо гнило тука, но не мога да разбера от къде намирисва. Даже и си го обнових до последна версия и пак нищр. П.П. Явно ще трябва да свиквам с дискриминационното отношение на компютъра ми към мен. Много умни взеха да стават тия машини, ей. По-скоро с дискриминационното отношение на Скайп към компютрите. В случая приеми, че с голяма вероятност програмата е причината, а не ти или компа ти, типично за скайп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 По-скоро с дискриминационното отношение на Скайп към компютрите.В случая приеми, че с голяма вероятност програмата е причината, а не ти или компа ти, типично за скайп. и как програмата ще е причината като при мен и 99 % от хората си има това съобщение? Значи проблема пак е нещо в компютъра - бъгав windows примерно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.