Romanista Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Отиваш в инструменти => настройки => графа Уведомяване и слагаш отметка на "се завръща на линия", би трябва ло да стане. А пък имам друг проблем. Табла спокойни си чъкам с приятели, но Доминото направо ме влудява. Просто си излиза един екаран с логото на играта и тя така и не започва. Да не би някои от игрите да са платени, защото забелязах че има опция купи... Направил съм го но не става Дали ще стане ано преинсталирам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Със новия скайп съм 3.0,но нещо не мога да гледам хората,с които разговарям...Те имат камера сичко е пуснато,но аз не ги виждам.Това на няколко човека,което ме навежда на мисълта,че проблема е в моя телевизор.Ако някой има решения,нека ги каже,ще съм много благодарен.Аз се рових в опциите,но нищо не намерих. Като човек без камера мога да дам най-компетентното мнение Носят се слухове из темата, че новият Скайп 3.0 има проблеми с камерата и едва ли проблемът е само в твоя телевизор. Една приятелка също много се е тормозила така, защото или само нея я виждат, или само тя тях, двупосочната видео връзка нещо не може да се осъществи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Направил съм го но не става Дали ще стане ано преинсталирам? не, има бъг Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 не, има бъг Всъщност наистина има бъг пробвайте с (bug) Добавете го горе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Всъщност наистина има бъг пробвайте с (bug) Добавете го горе. Също и (fubar)(tmi)(poolparty)(swear) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Т'ва как да го оправя? Всеки пък като пускам скайпа и ми излиза и мнооо дразни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Т'ва как да го оправя? Всеки пък като пускам скайпа и ми излиза и мнооо дразни Re-install на skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Или на самата екстра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Леля е в щатите пускам си камерата и тя не ме вижда..успокоих се че не е само при мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 То въобще видеотрансфера е ужасен и контакт-листата не се обновява както трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Малко, по-малко свата по-як ама само да не го направят с реклами, че ще стане факъна работа... Оправих си проблема като го преинсталнах целия скайп Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 http://forum.skype.com/index.php?showtopic=10690 Четете тук. Ако имате проблеми пишете там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jino_69 Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Как да си добавя сам емотикони Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 То въобще видеотрансфера е ужасен и контакт-листата не се обновява както трябва. Какво имаш в предвид,че не се обновя както трябва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Понякога някой хора излизат онлайн, а след като им пишеш веднага стават офлайн. Това ми е ставало много пъти и съм сигурен, че хората не са затваряли скайпа си след като аз съм им писал Предполагам, че това има предвид RIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 ха .. позлвам го на работата .. където съм на 98 .. слагам ова версия рествам влизам в скайпа .. нямам никой в листата си .. всичките ми 200 абонати излетяха олям бъгг голямо чудо с една дума БЪГАВО СИ Е ТВА skype !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Понякога някой хора излизат онлайн, а след като им пишеш веднага стават офлайн. Това ми е ставало много пъти и съм сигурен, че хората не са затваряли скайпа си след като аз съм им писал Предполагам, че това има предвид RIP Абе тфа е бати нещасния бъг .Уж не е БЕТА версия,но пак така става.Аз чак ся забелязах.Пиша на една и точно пускам съобщението и хоп офлайн.И после ми пише,че човека е излезнал в 6 часа Edit:ЕЕЕЕ не.Тоя скайп е бати бозата.Ся пак ми са случи същото само,че човека беше онлайн до 11 и полвина а ми го бишеше като офлайн.Деа и тапия скайп деа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmare Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Как да изтрия chat history-то само на един account ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmare Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Да, ама така ще ги изтрие всичките, а аз искам само на един човек ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Ми отиваш на History и триеш само което искаш с Delete? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmare Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Мммм не става пробвах. Трие го за момента и следващия път, като отидеш на history, пак го има Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted December 27, 2006 Author Share Posted December 27, 2006 Потърси из форума на Skype, линкове съм дал в първия пост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 новата версия е злекис-не се получават навреме доста от съобщенията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Какво е (fubar) всъщност, че не го загрявам? Според г-н Ръсел в ролята на Кеш, от филма Танго и Кеш fubar означава Fucked Up Beyond All Recognition.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.