simbata Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Версия 3 е доста пренатруфена и е с много лош дизайн. Сигурно ще връщам към старата... Единствената нова емотиконка е 'покланяне', а аватарите пак са малки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 На мен пък новия скайп си ми харесва. Хубаво е , че са се сетили да вкарат малко плугинс. И дизайни ми се струва доста по добър , но това е въпрос на вкус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 На мен не ми работи камерата на новата версия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Искам да питам нещо. Имам мрежа от 2 компютъра, които са включени към нета с едно реално IP. Единият дава нет на другия. Имам skype и на двата, като естествено от всеки се влиза с различнен account. Обаче на втория компютър (по-отдалечения от интернет) скайпа му работи от дъжд на вятър. Контактите почти винаги му ги дава, че са offline. Пробвал съм да пусна двата скайпа на различни портове, но не се получава. От какво може да е проблемът и как ще се реши? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 И аз съм така, но нямам такива проблеми със скайпа Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 начи имам следният проблем със скаип. Начи влизам си със скайп изкл си компа. после пускам го пак и ми пише че сам обаркал името на акаунта а сичко си ми е наред ? някои да е имал сащият проблем ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Искам да питам нещо. Имам мрежа от 2 компютъра, които са включени към нета с едно реално IP. Единият дава нет на другия. Имам skype и на двата, като естествено от всеки се влиза с различнен account. Обаче на втория компютър (по-отдалечения от интернет) скайпа му работи от дъжд на вятър. Контактите почти винаги му ги дава, че са offline. Пробвал съм да пусна двата скайпа на различни портове, но не се получава. От какво може да е проблемът и как ще се реши? tools->options->connection i maha6 tik4eto na "use port 80 and ....." Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Искам да питам нещо. Имам мрежа от 2 компютъра, които са включени към нета с едно реално IP. Единият дава нет на другия. Имам skype и на двата, като естествено от всеки се влиза с различнен account. Обаче на втория компютър (по-отдалечения от интернет) скайпа му работи от дъжд на вятър. Контактите почти винаги му ги дава, че са offline. Пробвал съм да пусна двата скайпа на различни портове, но не се получава. От какво може да е проблемът и как ще се реши? Някой firewall можеби... Едвали проблема ще е в skype. И аз съм с 2 компа и скайп няма проблеми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romanista Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 От както сложих 3.0 спря да ме уведомява когато някой се вписва.Как да го оправя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 Как се играе на тези игри ако изобщо може , защото като пратя на някой дадена игра и нищо не тръгва ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 Как се играе на тези игри ако изобщо може , защото като пратя на някой дадена игра и нищо не тръгва ... ? O_o аз табличка праскам най-редовно с комшията.Нещо другия не прай както трябва Edit:Ем.Ние почваме по следния начин.Пускаш чата с дадения човек,и отгоре има едно пише "още" и емблемката му е едно пъзелче.Цъкаш на него,след тфа Play Backgamoon(предполагам табла искаш да играеш)и като дадеш на Play Backgamoon на другия човек тряа да му се появи покана,приема и готово .Ако ти така правиш вече нз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 O_o аз табличка праскам най-редовно с комшията.Нещо другия не прай както трябва Айде да те помоля да обясниш точно какво се прави Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 От както сложих 3.0 спря да ме уведомява когато някой се вписва.Как да го оправя? Отиваш в инструменти => настройки => графа Уведомяване и слагаш отметка на "се завръща на линия", би трябва ло да стане. А пък имам друг проблем. Табла спокойни си чъкам с приятели, но Доминото направо ме влудява. Просто си излиза един екаран с логото на играта и тя така и не започва. Да не би някои от игрите да са платени, защото забелязах че има опция купи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Отиваш в инструменти => настройки => графа Уведомяване и слагаш отметка на "се завръща на линия", би трябва ло да стане. не е от това, може да е бъг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 А, днеска си инсталирах пълната версия на бетата с + ред нови икони... та има една (emo) ... много смях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 и кво ще рече "пълна версия на бетата" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 А, днеска си инсталирах пълната версия на бетата с + ред нови икони... та има една (emo) ... много смях мда тея емота са на всякаде ве да го еб* иначе 3ката финала няма никакви бъгове и проблеми, които да ми се набиват на очите... поне за сега и кво ще рече "пълна версия на бетата" ще рече финалната версия Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Новите емотикони къртът мифки .Особено тфа ТОПС(rofl е тфа ) .Супер бясни са .И полето с емотиконите е правоъгълник Едит:По-тъпа игра от доминото-НЯМА.Мноооого просто е направено тфа в скайпа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Новите емотикони къртът мифки .Особено тфа ТОПС .Супер бясни са .И полето с емотиконите е правоъгълник Едит:По-тъпа игра от доминото-НЯМА.Мноооого просто е направено тфа в скайпа А кой е този емотикон ТОПС ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Скритите са (poolparty), (bug), (tmi) - too much information, (fubar) и (swear). Много са веселяшки А ТОСП-ът е търкаляне от смях по пода (rofl) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Някой ползвал ли го е това Sketch-пада, какво трябва да прави , да рисувате съвместно ли??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Някой ползвал ли го е това Sketch-пада, какво трябва да прави , да рисувате съвместно ли??? Да.Една програмка като пейнт, на която си рисувате заедно!Голяма зарибявка е ама бързо омръзва. Иначе игрите и емотиконките в новата версия са много готини! Време беше да сложат и шах... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Скритите са (poolparty), (bug), (tmi) - too much information, (fubar) и (swear). Много са веселяшки А ТОСП-ът е търкаляне от смях по пода (rofl) Какво е (fubar) всъщност, че не го загрявам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Какво е (fubar) всъщност, че не го загрявам? Пише че означава прецакване и без съмнение ма на мен по-скоро ми са вижда-някой та ядосва и означава-пази си главата Edit:Тоя Sкetch Pad кърти мифки отсякаде .Насираме са да са хилим :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Със новия скайп съм 3.0,но нещо не мога да гледам хората,с които разговарям...Те имат камера сичко е пуснато,но аз не ги виждам.Това на няколко човека,което ме навежда на мисълта,че проблема е в моя телевизор.Ако някой има решения,нека ги каже,ще съм много благодарен.Аз се рових в опциите,но нищо не намерих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.