Colin Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 Работил съм на няколко различни системи до сега, единствено Skype-а ми е правил проблеми на всички Щом ти нямаш проблеми може само да се радваш, а тия куците програмисти дето са го измислили може да земат да си помислят малко над това, че тяхният продукт не работи сам и да земат да му оправят малко съвместимостта му с други приложения... или поне някой да измисли някакъв друг клиент използващ протокола на Spype-а... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 И аз като повечето пишещи не съм имал почти никакви проблеми със Skype - разговорите са идеални,бъгове не се срещат и за мен тази програма е доста по-удобна от ICQ за ползване и особено за говорене,въпреки че имам и двете Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 Защо на новите модели Skype не може да си видиш колко абоната имаш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 Защо на новите модели Skype не може да си видиш колко абоната имаш ? В смисъл? Показва ти само тези онлайн или какво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 naposleduk e dosta bugava,razgoworite nasi4at i primerno nqkoi e online,a go pokazva offline.Mai ste trqbwa da se tursi alternativa Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 В смисъл? Показва ти само тези онлайн или какво? На по-старите версии горе с жълто пишеше колко абоната имаш и колко от тях са онлайн. Например: 24 онлайн от 48 - 24/48. Така го пишеше преди... сега просто са го махнали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 Ми добре са направили да ти кажа...много важно дали са 5, 10 или 20. Все пак тва е проста IM програмка. Който иска сложна и с много възможности, да ползва IRC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Добро утро,искам да попитам как да си направя така скайпа,че в профила ми да пише коя песен слушам в момента.За целта свалих този плугин за винамп http://www.winamp.com/plugins/browse.php?s...mp;query=SkyAmp ,но след като го инсталирам нищо не става.Отивам после във винампа натискам ctrl+k да зареда плугина,но го няма в слисъка.Ако може някой да ми обясни накратко и ясно как става номера.Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 според мен трябва да се инсталира в плъгинс,а не дава,дава ти да го инсталираш в папката на уинампа-основната,а там не са плъгините и няма как да се зареди... готово направих го свали си най новата и най пълна версия на уинамп и трябва да стане пита те дали да позволи да изпалзва скайп-ок и после се появява 1 оранжева иконка-пускаш и актив и готово Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Добро утро,искам да попитам как да си направя така скайпа,че в профила ми да пише коя песен слушам в момента.За целта свалих този плугин за винамп http://www.winamp.com/plugins/browse.php?s...mp;query=SkyAmp ,но след като го инсталирам нищо не става.Отивам после във винампа натискам ctrl+k да зареда плугина,но го няма в слисъка.Ако може някой да ми обясни накратко и ясно как става номера.Благодаря предварително Значи аз си го свалих тоя плугин и само му дадох инстал и веднага тръгна да ми пише в скайпа коя песен слушам А да попитам могат ли да се сложат два скайпа на един копютър с два различни акаунта ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 Значи аз си го свалих тоя плугин и само му дадох инстал и веднага тръгна да ми пише в скайпа коя песен слушам А да попитам могат ли да се сложат два скайпа на един копютър с два различни акаунта ? Ами да ти кажа, мисля, че не може. Може един на 2+ компа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 Ами да ти кажа, мисля, че не може. Може един на 2+ компа. Може, може подкарах го Как се пускат 2 и повече копия на Skype™ на една машина? 1.) Уверете се, че сте администратор, или че разполагате с администраторски права в Windows. Освен своят профил създайте още няколко профила в Windows според това, колко Skype профила искате да зареждате едновременно. В нашия случай: вие сте Иван. Създавате още два профила с администраторски права в Windows - на Силвия и на Теодор. Важно! Всички профили трябва да имат парола. Защо това е така ще стане ясно по-надолу. Пример: Windows XP с 3 профила с администраторски права: 1. Иван 2. Силвия 3. Теодор 2.) Сега създайте още два Skype профила за Силвия и за Теодор. Впишете се в Windows като Иван. Заредете профила на Иван в Skype по обичайния начин. За да стартирате профила на Силвия в Skype щракнете по иконата на Skype и изберете Run As... (Във Windows с български езиков интерфейсен пакет (БЕИП) Изпълнение като... - тук и по-надолу всички примери са според БЕИП). В диалога въведете потребителското име и паролата на профила на Силвия в Windows. Това е всичко. Ако обаче за Силвия не сте задал парола нищо няма да стане. 3.) За да облекчите процедурата (т.е. за да си спестите щракването с десен бутон по иконата) ви съветвам да й направите копие и да го прекръстите примерно на "Силвия в скайп". След това щракнете с десен бутон и от Свойства, преминете в преградка Пряк път и натиснете Разширени... и поставете отметка пред Изпълни с други удостоверителни данни.. Така винаги, когато щракнете по тази икона ще се извежда диалог за въвеждане на потребителското име и парола на профила на Силвия в Windows. Готово! Сега вече имате две копия на Skype™, които работят едновременно в един потребителски профил на ОС!!! Е, ако решите, че сте с достатъчно ресурс можете да изпълните т. 3 и за потребителя Теодор. Така на една машина ще тествате възможностите на конферентния разговор в реално време! А аз се сещам за поне още пет причини да го използвам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Ами да ти кажа, мисля, че не може. Може един на 2+ компа. може. Създаваш 2,3,4 акаунта и на единия пускаш един скайп, на другия друг и така е най-лесно. В момента имам на компютъра 3 скайпа пуснати на 3 различни акаунта и са онлайн едновременно Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Абе в дата-та пуснаха някаква версия 2.6 и нещо си,в официалния скайп в списъка с подобренията я има тази версия,но я няма за даунлоад.Истински ли е лика в дата-та или е някаф фейк.Ако някой си е сложил новия скайп да каже подобренията П.П.Ето линка от дата-та за даунлоад ЦЪКНИ МЪ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 29, 2006 Author Share Posted October 29, 2006 Версия 2.6. има от доста време, но е все още бета. Не знам какво предлага повече от 2.5, но ако ти се рови, следвай линковете дадени в пост #1 на тази тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 за бета версиите информират и пускат линкове от тези 2 сайта (поне аз само там си следя) www.techbg.com http://apps-bg.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 http://skype.com/download/skype/windows/skype26beta.html - всичко си пише там. Сега ще я сваля да видя за какво става въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 еми то в changelog-a си пише какво ново има и какво е оправено както винаги повечеро са оправени бъгове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Търсачката му е направена малко по-яко: като почнеш да пишеш и ти оставя в списъка само тея дето имат някво съвпадение с написаното. Има и някави меню Live, ама нещо не съм го разглеждал подробно. Други видими разлики не съм видял за ся... нито ми липсва някой бъг... кой знае кви бъгове оправят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Търсачката му е направена малко по-яко: като почнеш да пишеш и ти оставя в списъка само тея дето имат някво съвпадение с написаното. Има и някави меню Live, ама нещо не съм го разглеждал подробно. Други видими разлики не съм видял за ся... нито ми липсва някой бъг... кой знае кви бъгове оправят... Това с търсачката значи е наистина добър напредък.Аз много се дразня като напиша даден ник и ми излезнат още 50 със съвпадение от 3 срички примерно .А някъкви нови емотикони Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 А някъкви нови емотикони И да има не мога да ти кажа... незнам какви имаше на предната версия ама полето с емоушъните си изглежда се така квадратно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Разбрах, че има едно ново, което се покланя и са пренаредени в квадратчето. За нови скрити не знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 То тва не е скрито Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nino Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 има ли вазможност или ч/з скаип или ч/з някаква друга програма да разбера да кажем ако някои ми пише (непознат,представя се под друго име и има друг акаунт) а всащност е някои познат че е тои може би някаква опция за изписване на IP-то или някаква такава програма.Много ми трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 има ли вазможност или ч/з скаип или ч/з някаква друга програма да разбера да кажем ако някои ми пише (непознат,представя се под друго име и има друг акаунт) а всащност е някои познат че е тои може би някаква опция за изписване на IP-то или някаква такава програма.Много ми трябва. start - run - command - netstat и там си гледаш ип-тата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.