sasho_1989 Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 и двете стават... При мен нито едно от двете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 свали си последна версия скайп тогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 малко офтопик,но искам да попитам значи за това Памела за Скаип(става въпрос за памелата)секи път като стартирам комп ми иска някъв код и горе ми пише,че след 26 дни ще се изклучи...ако някои ми даде код ще съм му много благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 Някой може ли да ми каже какво му стана на тъпия Скайп...бях си онлайн и се наложи да рестна компа.След това се опитвам да се впиша с акаунта си и не ми позволява, пиша си юзър нейм-а, пиша си паролата, давам "вписване" и излиза на екрана синия балон, на който пише "ВПИСВАНЕ" и дотам....седи така 3-4 секунди и пак ми дава да си пиша юзър нейм-а и паролата.Инсталирах най-новата версия и пак същото, а като си направя нов акаунт става....как може да се оправи това че не ми се търсят пак всички абонати за да ги добавям в нов акаунт Edit : След няколко часови проби се оправи и се логнах успешно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 май пишеше че в последната версия е оправен този бъг версията от тия дни имам впредвид Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 Абе както всичко си беше ок изведнъж тоя Skype тотално се насра! Всеки път като го пусна и процесора ми се изпъва на 100%, всичко лагва адски, докато се логне. После пак, ако искам да звънна на някой отнема 2-3 минути, после той като ми вдигне пак адски лаг! Интересното е, че дори и след преинстал на Скайп и дори след инсталиране на старичка версия, проблема си остава !?!? Някакви идеи....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 Абе както всичко си беше ок изведнъж тоя Skype тотално се насра! Всеки път като го пусна и процесора ми се изпъва на 100%, всичко лагва адски, докато се логне. После пак, ако искам да звънна на някой отнема 2-3 минути, после той като ми вдигне пак адски лаг! Интересното е, че дори и след преинстал на Скайп и дори след инсталиране на старичка версия, проблема си остава !?!? Някакви идеи....? Нормално за ла...на програма като Skype! Това с лага и 100% за цели минути е запазена марка на тази боза. Открай време говоря за това, и защо ли от повече от година и половина не съм я инсталирал на основната си система..?! По въпроса ти, преди да инсталираш друга версия, изтрий всички остатъци от програмата, предимно в Program files ако й седи директорията, включително някакви shared/common филес, както и по Docuemtns and Settings, там ако има нейни глупости (мисля, че имаше), ако не помогне, пробвай с някой Registry cleaner (боже, докъде стигнахме, с регистри клийнъри да разкарваме програми, които имат повече бъгове отколкото функции).. Skype заслужава отделна ОС само за него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 ... аз пък си мислех, че само мен ме изнервя тая програма тая програмка се пуска в много критични случай, ако не мога да намеря някой познат. предпочитам мирката пред тва чудо на бъговете Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 малко офтопик,но искам да попитам значи за това Памела за Скаип(става въпрос за памелата)секи път като стартирам комп ми иска някъв код и горе ми пише,че след 26 дни ще се изклучи...ако някои ми даде код ще съм му много благодарен някои ще ми помогне ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 може ли някои да ми каже как да си изтрия профила благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 може ли някои да ми каже как да си изтрия профила благодаря предварително Просто го зарязващ и си правиш нов Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Нормално за ла...на програма като Skype! Това с лага и 100% за цели минути е запазена марка на тази боза. Открай време говоря за това, и защо ли от повече от година и половина не съм я инсталирал на основната си система..?! По въпроса ти, преди да инсталираш друга версия, изтрий всички остатъци от програмата, предимно в Program files ако й седи директорията, включително някакви shared/common филес, както и по Docuemtns and Settings, там ако има нейни глупости (мисля, че имаше), ако не помогне, пробвай с някой Registry cleaner (боже, докъде стигнахме, с регистри клийнъри да разкарваме програми, които имат повече бъгове отколкото функции).. Skype заслужава отделна ОС само за него Ами когато всичко това не помага?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Абе хора.Аз няам въоще такива проблеми като лаг,невъзможност да си влезна в акаунта,и така нататък.При вас що е така-незнам (тфа се предполага да бъде имитация на Станислав Христов Христосков ).Моята тайна към успеха е-винаги теглете най-новата версия без значение дали е БЕТА или не Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 Абе хора.Аз няам въоще такива проблеми като лаг,невъзможност да си влезна в акаунта,и така нататък.При вас що е така-незнам (тфа се предполага да бъде имитация на Станислав Христов Христосков ).Моята тайна към успеха е-винаги теглете най-новата версия без значение дали е БЕТА или не Оттук следва, че БЕТА версиите им са по-добри от финалните ли?! Защото нямам друго обяснение, освен че сигурно пък Skype не се придържа към общоприетите принципи на софтуера и кове свои (открива топлата вода).. Ако е Алфа версия, сигурно ще е още по-добре - те са им по-добри от финалните, което означава, че колкото повече мислят, по-зле стават Това с тегленето на бета версии едва ли някой ще се съгласи, че е добра идея за който и да е друг софтуер, освен може би за skype Зависи и от това какво точно за теб е лаг, колко ms лаг се счита за такъв и т.н. Явно повечето хора за които програмата е 'супер' нямат никакви претенции как работи компа, стига все пак да работи, не го ползват за нещо сериозно, или пък са от малкото щастливци, при които програмата явно не прави такива мизерии (липса на консистентност - казвал съм го). Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 Ем поне при мен не прави мизерий.Само с BitCometa нещо не са разбират(като пусна BitCometa и скайпа са ресва),но наистина не се набюдава чат катъв лаг в компютъра какъвто някой описват.И тфа за БЕТА версийте наистина е вярно.Имаше една версия-БЕТАТА си бачкаше отлично а "завършената версия" по някога показваше всички абонати оффлайн,а в същото време аз си чата с тях П.П.Не става въпрос за Invisible функцията Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 SSB = Skype Sux Ballz ! Не съм виждал толкова популярна програма да има толкова застреляни програмисти! Бъгва, лагва, крашва и като крашва крашва цялото писи, все едно хардовете работят на 100 градуса, а процесора на 150. Не истина как излизат версии през 2 седмици, а changelog-овете има са дълги като ролка от тоалетна хартия. Сами мажат после се чудят как да оправат...skype под ножа ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 до сега съм нямал абсолютно никакви проблеми със скайпа Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 SSB = Skype Sux Ballz ! Не съм виждал толкова популярна програма да има толкова застреляни програмисти! Бъгва, лагва, крашва и като крашва крашва цялото писи, все едно хардовете работят на 100 градуса, а процесора на 150. Не истина как излизат версии през 2 седмици, а changelog-овете има са дълги като ролка от тоалетна хартия. Сами мажат после се чудят как да оправат...skype под ножа ! ami pi4 do sq sym nqmal izob6to nikvi problemi s skype... super qka si e programata ti moje da si fen na MirC sq ne te znam .... a be skype rlz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 скаипа е хубава програмка малко бъгава но с времето дано да се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 edinstweniq i nedostatuk e,4e malko tejka ina4e ne mi e bugwalo mnogo,ot skoro ze da lagwa malko razgowrite Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 До сега, за пръв път прочитам отрицателни отзиви за Skype и то от тук. Аз го ползвам всеки ден и нямам абсолютно никакви проблеми. Нямам много хора там колкото в ICQ ама го ползвам много по-често и бих казал че го предпочитам пред ICQ особено за качеството на звука при говоренето. Сега съм с последната версия уж (v2.5), иначе до преди седмица си карах с много по-стара и я смених само защото скритите емотикони са повече при нея. Иначе пак никакви проблеми не съм имал. Донякъде все пак е и до добра поддръжка на РС-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 на колкото компютъра да съм ползвал скайп никога не е имало проблеми със 100 % процесор или подобни проблеми. Това е една от най-стабилните програми. За бъгава и доста тежка може да се определи ICQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 на колкото компютъра да съм ползвал скайп никога не е имало проблеми със 100 % процесор или подобни проблеми. Това е една от най-стабилните програми. За бъгава и доста тежка може да се определи ICQ много си прав-icq при изключване 9 от 10 пъти блокира и трябва да я изключваш от таск мениджъра. абе скайпа е най добрата програма за говорене,вижте само как се умножиха абонатите и за последните 1-2 години.мисля че проблемите които някои хора имат с нея идват от нещо друго Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 Айде ся не сравнявайте ICQ и Skype... тва си обида за ICQ-то... последната версия на ICQ-то е малко куца, ама който знае ползва 2003 про. Ако обаче решиш да си сложиш някоя по-стара версия на Skype няма да ти намери абонатите например... а пък последната версия има непоносимост към Opera - като работят и двете периодично сичко умира без CPU-то да е на 100%, просто и двете за Not Responding и сичко покрай тях увисва - наприер Flashget-а спира да сваля... и тва се оправа или с 10 минути чакане или с рестарт... а да не говорим за BitCommet и Skype на едно място... аха да свали 2 мегабайта и трябва да го ресвам пак... е, тва може да не е от Skype-а, ама кат го спра компютъра може да работи по няколко дена без рес... дали е случайно съвпадение? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 Айде ся не сравнявайте ICQ и Skype... тва си обида за ICQ-то... последната версия на ICQ-то е малко куца, ама който знае ползва 2003 про. Ако обаче решиш да си сложиш някоя по-стара версия на Skype няма да ти намери абонатите например... а пък последната версия има непоносимост към Opera - като работят и двете периодично сичко умира без CPU-то да е на 100%, просто и двете за Not Responding и сичко покрай тях увисва - наприер Flashget-а спира да сваля... и тва се оправа или с 10 минути чакане или с рестарт... а да не говорим за BitCommet и Skype на едно място... аха да свали 2 мегабайта и трябва да го ресвам пак... е, тва може да не е от Skype-а, ама кат го спра компютъра може да работи по няколко дена без рес... дали е случайно съвпадение? не знам но при мен абсолютно не е така.значи бацъл съм с bitcommet,skype,flashget едновременно и всичко е наред.дори в момента вървят и skype и flashget... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.