tankis Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Абе вие имате ли кредит? Не знам от къде, но аз имам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Абе вие имате ли кредит? Не знам от къде, но аз имам. получих някакво писмо че ми дават 1 час ама нещо не успях да званна Link to comment Share on other sites More sharing options...
goggo Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Аз имам един проблем със скайпа,когато го старирам не иска да ми се ресторне, постояно стой минизиран.Когато някои ми пише си излиза съобщението, но списъка с абонатите пак не не иска да се покаже . 1000 пъти го рестартнах, не стана, преинсталнах го, пак не става. Някои знае ли как да се проави това Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 получих някакво писмо че ми дават 1 час ама нещо не успях да званна И аз имам креди 1.10 € ,току-що си набраих GSM-а и работи =] трябва да се въведе телефонния номер с "+359886080808"=] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Искам да попитам дали е възможно да се сложи парола на скайпа?Примерно Ако някой друг се помъчи да взеле в скайп от мойто ПЦ да му поиска парола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Искам да попитам дали е възможно да се сложи парола на скайпа?Примерно Ако някой друг се помъчи да взеле в скайп от мойто ПЦ да му поиска парола. скайпа при стартирането се логва май автоматично и следователно не може да се сложи парола. освен при влизането да му дадеш да не ти помни паролата,тогава всеки път ще трябва да я въвеждаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Вече можете да въвеждате НАЦИОНАЛНИ емотикони при обмен на текстови съобщения.Ето как: (flag:bg) – ще изведе знамето на България. (flag:fr) – ще изведе знамето на Франция (flag:us) - ще изведе знамето на САЩ (flag:gb) - ще изведе знамето на Великобритания. Toва става ли на някой? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 ами да при мен става...но съм с последна версия http://download.skype.com/SkypeSetup.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Toва става ли на някой? ПРи мен не Мойта била .082 пък ся имало 122 10кс Slain Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 ами свали тая версия дето съм дал линк Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 При мен става тая шашма с флаговете и е голяма зарибявка Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 И аз имам креди 1.10 € ,току-що си набраих GSM-а и работи =] трябва да се въведе телефонния номер с "+359886080808"=] Мда и при мене бачка Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Мда и при мене бачка Да бе баси.И съседа отгоре има кредит.Само аз няам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 някой знае ли няква допълнителна програмка с който мога да разбера ип-то на някой по скайп ? важно е ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 някой знае ли няква допълнителна програмка с който мога да разбера ип-то на някой по скайп ? важно е ... Ако можеш, завържи разговор с него, отвори някой монитор на TCP/UDP конекциите (почти всеки firewall има) и виж към кое ИП се връзва скайп. Не съм сигурен само при чат дали не минава през сървъра всичко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 ами да при мен става...но съм с последна версия Аз съм с бетата и не става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Аз съм с бетата и не става. изтегли си не бетата.Вече излезе в сайта на skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Ако можеш, завържи разговор с него, отвори някой монитор на TCP/UDP конекциите (почти всеки firewall има) и виж към кое ИП се връзва скайп. Не съм сигурен само при чат дали не минава през сървъра всичко... еми пробвах разговор с майка ми и минава през някви сървъри.....кофти работа...трябва ми да разбера едно IP и да видя дали е от Пловдив и ако може в кой квартал Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Абе хора.С най-новата версия на скайп съм и искам да ви питам някой може ли да ми обясни от къде да си видя списъка с блокираните абонати? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 3, 2006 Author Share Posted July 3, 2006 Меню "Инструменти">Настройки>Поверителност>Диспечер на блокирани абонати Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Меню "Инструменти">Настройки>Поверителност>Диспечер на блокирани абонати Мерси много Link to comment Share on other sites More sharing options...
the man Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 abe nqkoi shte mi napishe li vsi4ki taini emotionki molq shte bada mnogo blagodaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 abe nqkoi shte mi napishe li vsi4ki taini emotionki molqshte bada mnogo blagodaren (finger), (mooning), (bandit), (toivo), (rock), (smoke), (drunk), (headbang) заповядай Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 (finger), (mooning), (bandit), (toivo), (rock), (smoke), (drunk), (headbang) заповядай (smoking) не (smoke) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 и двете стават... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.