Jump to content
BulForum.com

Skype-ползвате ли го?

alchemy

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply
Абе вие имате ли кредит? Не знам от къде, но аз имам.

получих някакво писмо че ми дават 1 час ама нещо не успях да званна :angry:

Аз имам един проблем със скайпа,когато го старирам не иска да ми се ресторне, постояно стой минизиран.Когато някои ми пише си излиза съобщението, но списъка с абонатите пак не не иска да се покаже :blink: . 1000 пъти го рестартнах, не стана, преинсталнах го, пак не става. Някои знае ли как да се проави това :wacko:

получих някакво писмо че ми дават 1 час ама нещо не успях да званна :angry:

И аз имам креди 1.10 € ,току-що си набраих GSM-а и работи =] трябва да се въведе телефонния номер с "+359886080808"=]

Искам да попитам дали е възможно да се сложи парола на скайпа?Примерно Ако някой друг се помъчи да взеле в скайп от мойто ПЦ да му поиска парола.

Искам да попитам дали е възможно да се сложи парола на скайпа?Примерно Ако някой друг се помъчи да взеле в скайп от мойто ПЦ да му поиска парола.

скайпа при стартирането се логва май автоматично и следователно не може да се сложи парола.

освен при влизането да му дадеш да не ти помни паролата,тогава всеки път ще трябва да я въвеждаш

Вече можете да въвеждате НАЦИОНАЛНИ емотикони при обмен на текстови съобщения.

Ето как:

(flag:bg) – ще изведе знамето на България.

(flag:fr) – ще изведе знамето на Франция

(flag:us) - ще изведе знамето на САЩ

(flag:gb) - ще изведе знамето на Великобритания.

Toва става ли на някой?

И аз имам креди 1.10 € ,току-що си набраих GSM-а и работи =] трябва да се въведе телефонния номер с "+359886080808"=]

Мда и при мене бачка :)

някой знае ли няква допълнителна програмка с който мога да разбера ип-то на някой по скайп ? важно е ...

Ако можеш, завържи разговор с него, отвори някой монитор на TCP/UDP конекциите (почти всеки firewall има) и виж към кое ИП се връзва скайп. Не съм сигурен само при чат дали не минава през сървъра всичко...

Ако можеш, завържи разговор с него, отвори някой монитор на TCP/UDP конекциите (почти всеки firewall има) и виж към кое ИП се връзва скайп. Не съм сигурен само при чат дали не минава през сървъра всичко...

еми пробвах разговор с майка ми и минава през някви сървъри.....кофти работа...трябва ми да разбера едно IP и да видя дали е от Пловдив и ако може в кой квартал :D :angry:

Абе хора.С най-новата версия на скайп съм и искам да ви питам някой може ли да ми обясни от къде да си видя списъка с блокираните абонати?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...