VeSo Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 При мен с тея двете нищо не става с версия 2.0.0.135 съм! Трябва да си сложиш 2.5... бета Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Добави и (rock) и (smoke) Също и (drunk) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 оле тея са супер луди !! казвайте още ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 (headbang) също е яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 баси якото !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 откъде ги научавате тези иконки?дайте линк plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 откъде ги научавате тези иконки?дайте линк plssss от приятели, които от техни приятели и се губи нишката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 мда така е...според мен тряа тея от скайп да не се правят а да вкарат много картинки и да няма такива скрити глупости Link to comment Share on other sites More sharing options...
varvarina Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Аз също си ползвам програмката и е много удобна. Нямам никакви проблеми с нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Новата версия е доволна.До сега скайпа не ми е правил никакви мизерии и съм много доволен от него.Кеф ми прави,че като си приказвам с дядо ми(неговата скорост е 10к/сек а моята 4 пъти по-голяма)се чува перфектно,а преди година-две като бях с MSN звука БОЗААААВ та бозав Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver_bg Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 Имам приблем със скоростта при изпращането на файл. Не мога да развия максималната си скорост за ъплоуд, най-много до 0,5 кб да докара . Същото е и като ми пращат нещо. Някакви идеи?! Може този въпрос да е разглеждан, но не ми се рови цялата тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discman Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 когато говориш и пращаш файл едновременно скоростта е умряла. Трябва да спреш разговора Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Само на мен ли всички хора в контакт листа ми ги показва като offline? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 еми явно са офлайн...рестартирай може да се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted May 25, 2006 Author Share Posted May 25, 2006 Не става с рестарт. И аз имах същия проблем, дори го махнах и го инсталирах наново - без особена полза. В крайна сметка се оправи някак от самосебеси. Не знам как. Едит: Баси иронията - дописах поста, добавих един нов контакт и ВСИЧКИ ОТНОВО ПОТЪНАХА ОФЛАЙН. Зъл Skype дух броди, ей ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Не става с рестарт. И аз имах същия проблем, дори го махнах и го инсталирах наново - без особена полза. В крайна сметка се оправи някак от самосебеси. Не знам как.Едит: Баси иронията - дописах поста, добавих един нов контакт и ВСИЧКИ ОТНОВО ПОТЪНАХА ОФЛАЙН. Зъл Skype дух броди, ей ) Хмз ... ползвам го ! Обаче използвам старичка версия , защото ми се стори много по-лека и стабилна от новите ! А , ако някой иска да ме пита нещо или просто да "ударим" един лаф името ми е LiL_Stenly ! Впрочем навсякъде се пиша по този начин . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 15, 2006 Share Posted June 15, 2006 някой знае ли от какво се дължат някой проблеми на новата версия 2.5 (още от бетите до финалната). Та проблемите са, че на някой от контактите не се вижда цялото инфо (град, сайт, телефон), на други всичко е точно. Не мога да разбера от какво може да е проблема. Мисля, че трябва да се пише във форума на скайп да го фикснат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 Тия дни Skype прави много странни неща.Като го включа и веднага 100% CPU usage, всичко се оправя като го махна.Пробвах с преинстал на програмата, сложих и най-новата версия, защото си мислех, че проблема идва от бета версията, но уви. Предложения? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 Вече можете да въвеждате НАЦИОНАЛНИ емотикони при обмен на текстови съобщения.Ето как: (flag:bg) – ще изведе знамето на България. (flag:fr) – ще изведе знамето на Франция (flag:us) - ще изведе знамето на САЩ (flag:gb) - ще изведе знамето на Великобритания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 Само на мен ли е тоя тъп проблем или Бета Версията 2.5 ми прекъсва секи разговор след 5 секунди???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 i pri men po4na da go prai sega,moge nesto surwara da im se ebawa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 ми скайпа не е свързан със сървъра, тоест дори да нямаш външен можеш спокойно да говориш с абонати на евроком и гигабит, дори скайпа да не свети зелено долу до часовника Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 e kak sha stane taq rabota kato ne si lognat,nesto se burkash,a predi malko me dropna s user na ggbit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 когато съм логнат и ми спре само външния не ме дропи, иначе ако нямам външен и се опитам да се логна не става естествено. Иначе програмата си е p2p. Поне при по-старите версии ми се е случвало тва - при спиране само на външния нет, ако спре изобщо достъпа тогава те дропи, не вярвам сега да е друго. Отдавна не ми е спирал само външния за да разбера как е сега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 и аз съм с последната версия но нямам проблеми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.