MazataBG Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Преди 2 дена на един приятел му отиде акаунта на кино. Както винаги от месеци наред, се опитал да поговори за поредна вечер, и хоп - невалидна парола и т.н. Не може да си влезе. Накрая се принуди да открие нов акаунт, при което загуби контактите си (аз не знам дали скайп ги пази и локално, както е при ICQ).Аз лично няма да си кривя душата, скоро пак започнах да ползвам по малко скайп, но НИКОГА в операционната си система, а във виртуална машина с Windows XP. Просто защото има хора, които държат единствено на него и не искат да пробват нещо по-леко и добро като GTalk например. А аз не искам да прецаквам основната си работна ОС. Скайпа има опция за архивиране на контакт листа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Скайпа има опция за архивиране на контакт листа. Къде е тая опция? Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Къде е тая опция? BG: Инструменти->Архивиране на списъка със абонати->Резирвирай във файл EN: Tools-> Archive contacs -> Back up Contacks to File Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Ами имам предвид, че отсрещния, който е на гигабит не излъчва добре към мен, или аз не приемам толкова бързо. Но по мое мнение с Festoon беше по-добре. Дано в следващите версии го пооправят малко. глей ся няма как причината да е в тоя на гигабит, щото той има много по-добра локална връзка от евроком, а ваща връзка с него се води локална Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 глей ся няма как причината да е в тоя на гигабит, щото той има много по-добра локална връзка от евроком, а ваща връзка с него се води локална Може и проблема да е в модела камера. Абе квото и да е. Важното е, че успях с малко да си оправя качеството на камерата. А пък и друг приятел като ми се обади, с неговата камера беше по-добре. Пък и светлината играе важна роля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 BG: Инструменти->Архивиране на списъка със абонати->Резирвирай във файл EN: Tools-> Archive contacs -> Back up Contacks to File Нямам такова нещо с версия 1.4.0.84 Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 puf, do sega nikoga ne sum imal problemi sus skype no eto 4e i moq red doide.... vsi4ko po4na taka: pusnax si ghost-a, podkarax image-a i sled malko XP be6e kato novo. sled tova skype mi izpisa 4e ima nova vrsiq, az q svalix, no i dadox da q instalirq bez da sum izril stara/ i predi sum pravil taka i nqma6e problemi/ sled tova ve4e ne moga da se connect-a ne znam, vse edno 4e firewall q block-va a e vku4en v exeptions.! kakvo stava ne znam! sega svalix i poslednata 2 beta versiq i pak ne stava. help Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Нямам такова нещо с версия 1.4.0.84 Ами аз мисля, че тази опция е за 2.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Архивирането е само в бета 2.0.ххх Link to comment Share on other sites More sharing options...
garga Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 puf, do sega nikoga ne sum imal problemi sus skype no eto 4e i moq red doide....vsi4ko po4na taka: pusnax si ghost-a, podkarax image-a i sled malko XP be6e kato novo. sled tova skype mi izpisa 4e ima nova vrsiq, az q svalix, no i dadox da q instalirq bez da sum izril stara/ i predi sum pravil taka i nqma6e problemi/ sled tova ve4e ne moga da se connect-a ne znam, vse edno 4e firewall q block-va a e vku4en v exeptions.! kakvo stava ne znam! sega svalix i poslednata 2 beta versiq i pak ne stava. help като изключиш firewall-а тръгва ли? има няколко файл в C:\Documents and Settings\Windows User Name\Application Data\Skype\Skype User Name един от тях (сори, не помня кой вече - остарявам) съдържа данните за peer-ите и други. трий наред - както беше казано много отдавна - господ ще познае своите - фаиловете ще се създадат пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
garga Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Тадааа. Версия 2 на Skype вече е извън бета. Първата официална 2.х.х.х версия е (пак?) 2.0.0.69. Аз не виждам промени в changelog-а спрямо последната бета, но сигурно има. http://www.skype.com/download/ edit: Botev1912, както съм казвал одъртявам :-) не помня какво съм писал даже така е - верията са я сменили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 предната бета беше 2.0.0.63 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 6, 2006 Author Share Posted January 6, 2006 Новата версия 2.0 не е вече бета, но видео модулът и все още е. Иначе е доста веселяшка. Онези, които си падат по разнообразието от цветове и звуци, сигурно много ще я харесат. Прочетох и за допълнителен модул на други разработчици, изпълняващ ролята на телефонен секретар, но имаше отзиви, че обърквал звука на компютъра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Новата версия 2.0 не е вече бета, но видео модулът и все още е. Иначе е доста веселяшка. Онези, които си падат по разнообразието от цветове и звуци, сигурно много ще я харесат. Прочетох и за допълнителен модул на други разработчици, изпълняващ ролята на телефонен секретар, но имаше отзиви, че обърквал звука на компютъра. Дам в download.bg го има този секретар. Но мисля, че трябва да ти е пуснат компа, за да го чуят отсреща. Eто линк за интересуващите се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Новата версия 2.0 не е вече бета, но видео модулът и все още е. Иначе е доста веселяшка. Онези, които си падат по разнообразието от цветове и звуци, сигурно много ще я харесат. Прочетох и за допълнителен модул на други разработчици, изпълняващ ролята на телефонен секретар, но имаше отзиви, че обърквал звука на компютъра. Те звуците хубави,само че никога няма да го чуеш кога ти звънят Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOLO Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Много ме дразнеше стария звън на скайп-а,ама новият е отврат. Те звуците хубави,само че никога няма да го чуеш кога ти звънят Според мен трябва да се пипне още чат-а. Само това й остава и деинталирам IRC клиентите а някой ползва ли опцията за камера? Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Аве преди време, някой беше дал линк за онлайн калкулатор, смятащ колко ще ти излезе даден skypeout разговор. Някой да знае адреса? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xway Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Аве преди време, някой беше дал линк за онлайн калкулатор, смятащ колко ще ти излезе даден skypeout разговор. Някой да знае адреса? http://skype.com/products/skypeout/rates/dialing.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Skype e qka ma ponqkoga po4wa mnoo da drazni kato zacepi ili neshto takowa maina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 awe moje li nqkoi da mi kaje nqkoi skriti ikoni kato (finger) (mooning) ako kajete 6te sam blagodaren mnogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Някой има ли серииен номер или крак за платената версия на SAM гледам че има някои екстри които в безплатната ги няма а ми се иска да ги ползвам ето и линкче за тези които не се сещат за какво говоря http://www.kishkish.com/sam/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 awe moje li nqkoi da mi kaje nqkoi skriti ikoni kato (finger) (mooning)ako kajete 6te sam blagodaren mnogo Ми то май са само тея двете и (bandit) Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 А тия скрити икони как се пишат ??? както сте ги написали вие ли със скоби или трябва да има и други знаци като ",' : ; и др. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 А тия скрити икони как се пишат ??? както сте ги написали вие ли със скоби или трябва да има и други знаци като ",' : ; и др. Както са ги написали със скоби: (finger), (mooning) и (bandit). Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 (toivo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.