Izotzadze Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Един приятел има следния проблем. Значи кагато се опитам да говоря с него по Skype не му чувам гласа. Повтарям само ГЛАСА. Чувам ако пусне музика дори го чувам как трака по клавиатурата само гласа не му чувам. Не знам всъщтност дали проблема е от Skype или нещо друго. Ако някой има идеи да казва. Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Един приятел има следния проблем. Значи кагато се опитам да говоря с него по Skype не му чувам гласа. Повтарям само ГЛАСА. Чувам ако пусне музика дори го чувам как трака по клавиатурата само гласа не му чувам. Не знам всъщтност дали проблема е от Skype или нещо друго. Ако някой има идеи да казва. Благодаря предварително <{POST_SNAPBACK}> Според мен тоя приятел те базика Не може да чуваш другите звуци от неговото ПЦ , а гласът му не Не е от скайп след като чуваш музика , не е и от микрофона (пак по същата причина ) Няма какво да е освен да се праи на интересен Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Според мен тоя приятел те базика Не може да чуваш другите звуци от неговото ПЦ , а гласът му не Не е от скайп след като чуваш музика , не е и от микрофона (пак по същата причина ) Няма какво да е освен да се праи на интересен <{POST_SNAPBACK}> 6to ve moje ako ne e nastoil mixera da vzima zvuka ot mic ama pyk "дори го чувам как трака по клавиатурата" ne se vryzva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izotzadze Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Според мен тоя приятел те базика Не може да чуваш другите звуци от неговото ПЦ , а гласът му не Не е от скайп след като чуваш музика , не е и от микрофона (пак по същата причина ) Няма какво да е освен да се праи на интересен <{POST_SNAPBACK}> Не не се базика в това съм сигурен. Иначе и аз мисля че не е от Skype. Нещо в аудио опциите трябва да е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_krastev Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 http://www.skype.com/products/skype/windows/?autoload=true Eto vi link za skype 1.1.Po burz e(pone taka mi kazaha)i ne nasi4a razgovora,no vse pak ako iskate burz i ka4estven skype versiata e 0.98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Ами мога да ви кажа,че 1.1 е много по-добра от останалите и е с изключителен дизайн...Няма да сгрешите,ако си я свалите..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Ами мога да ви кажа,че 1.1 е много по-добра от останалите и е с изключителен дизайн...Няма да сгрешите,ако си я свалите..... <{POST_SNAPBACK}> aham az do sega ne mojeh da go polzvam tazi versiq mi raboti perfektno na win98, da ne kaja 4e dori maj e po leko ot edno icq daje Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Един приятел има следния проблем. Значи кагато се опитам да говоря с него по Skype не му чувам гласа. Повтарям само ГЛАСА. Чувам ако пусне музика дори го чувам как трака по клавиатурата само гласа не му чувам. Не знам всъщтност дали проблема е от Skype или нещо друго. Ако някой има идеи да казва. Благодаря предварително <{POST_SNAPBACK}> Не не се базика в това съм сигурен. Иначе и аз мисля че не е от Skype. Нещо в аудио опциите трябва да е. <{POST_SNAPBACK}> просто не мога да се сдържа ПС:това ми напомня на оная история с "превъртането на DVD" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scarface Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Programata e mnogo qka v momenta sum s nai novata versiq nqmam absolutno nikakvi problemi i oplakvaniq Link to comment Share on other sites More sharing options...
connect Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Работи добре и набира почитатели и най-хубавото е че можеш да говориш без пари..... , което не е малко нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmare Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Izodzadze е написал "не му чувам гласа". Едва ли приятелят му го базика. Ама и аз му нямам вяра - чува музиката, а гласа НЕ. К'ви са тия аномалии??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivancho93 Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Znaete li purvo 4e skype ako iskash da go svalqsh nai hubavo e da go vzemesh ot samiq sait na skype tuk.Vse pak ot tam e nai sigurno spored men Moq skype e 1.1 i ne mi pravi nikakvi problemi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 искам да попитам дали има хора които сам кам гигабит които ползват Skype да кажат дали имат лаг аз сам на 18 лв дали ще имам някакви проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 искам да попитам дали има хора които сам кам гигабит които ползват Skype да кажат дали имат лаг аз сам на 18 лв дали ще имам някакви проблеми <{POST_SNAPBACK}> Ами аз не съм на Гигабит,но смятам,че няма да имаш никакви проблеми.Защото дори тези на Визио нямат проблем с Скаипа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 искам да попитам дали има хора които сам кам гигабит които ползват Skype да кажат дали имат лаг аз сам на 18 лв дали ще имам някакви проблеми <{POST_SNAPBACK}> Няма проблеми и аз съм на 18 лв... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivoanna Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Az puk imam programata, ama oshte ne sum ia polzvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 най-добрата програма за момента според мен за пренасяня на глас и аз сам на 18 лева няма бъг или лаг до бг градове и до европа но с щатите има малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Az puk imam programata, ama oshte ne sum ia polzvala <{POST_SNAPBACK}> Ами пропускаш много да знаеш!Програмката е супер,много по добра от ICQ!А има и по хубави хора там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 програмата е много яка,някой иска ли да си побъбриме? Ползвам я дори на линукс и работи безпроблемно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristiano Ronaldo Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Az puk imam programata, ama oshte ne sum ia polzvala <{POST_SNAPBACK}> Еми ще ти кажа само едно какво чакаш програмката е супер зарибена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIGO Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 i az sam na 18 leva r.polzvam SKYPE po ne ot 4-ri meseca i do sega ne sam mal nikakav probelem SKYPE e super qka programa sas polovnatami priqteli(tezi koito imat net) si lafim po cqk den Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted March 28, 2005 Author Share Posted March 28, 2005 След като ъпдейтнах последната версия, отбелязвам следното: 1. Вече се чувам и с хората, с които преди връзката беше едностранна; 2. Струва ми се, че има леееко забавяне (малко повече отпреди); 3. Добавена е гласова поща (платена) и услугата Skype in (не ми стана много ясно, но май е фиксиран номер, достъпен за входящи Dial-up повиквания), също платена. 4. Струва ми се, че са отстранили бъг-а с показването на контакти offline, когато всъщност са online. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitakka Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Пичове,Скайп е велика програмка,която набира все повече почитатели.Бъгове естествено има,но не и нещо фатално.На мен досега не ми е направил някакви кой знае какви проблемации.Колкото до Гигабит на 18 лева мога да кажа на непросветените че "невероятната"скорост позволяваща онлайн гледане на филми е ЛОКАЛНА,тоест това че сваляте филми бързо не означава че Скайп ще работи перфектно.А това че някои хора не могат да си направят някои елементарни настройки е съвсем отделен проблем.Друго огромно преимущество на Скайп е неговата изчистеност.Няма досадни реклами и всякакви други глупости.Именно затова аз използвам Гугъл а не някой друг.И запомнете безплатен обяд няма,въпреки това още се срещам с индивиди които искат да провеждат безплатни разговори от интернет към обикновен телефон.ТАКОВА ЖИВОТНО НЕМА.Ако имаше досега всички телекоми да са фалирали начело с гадовете от БТК. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Ами пропускаш много да знаеш!Програмката е супер,много по добра от ICQ!А има и по хубави хора там <{POST_SNAPBACK}> Aми да,аз отдавна на профила на мястото на шибаното ICQ съм си написал ника на Skype. O извинявам се на мястото на Yahoo-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Супер е програмката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.