бат Ицо Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Търся няколко здрави момчета да качат материали за ремонт от партера до 4-ти етаж. Може да се двама, трима... четирима за мен е без значение. Материалите са от списъка по-долу и плащам за услугата 40 лв. (не на човек, а общо за всички, т.е. ако сте двама си разделяте по 20 лв на човек) Гипсокартон - 1.20 / 2 метра - 32 броя Стъклена вата (4-5 кг пакета) - десетина броя три четири връзки метални профили за гипсокартон. Заявки в темата или на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
echo Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Търся няколко здрави момчета да качат материали за ремонт от партера до 4-ти етаж. Може да се двама, трима... четирима за мен е без значение. Материалите са от списъка по-долу и плащам за услугата 40 лв. (не на човек, а общо за всички, т.е. ако сте двама си разделяте по 20 лв на човек) Гипсокартон - 1.20 / 2 метра - 32 броя Стъклена вата (4-5 кг пакета) - десетина броя три четири връзки метални профили за гипсокартон. Заявки в темата или на ЛС А гипскартона намери ли кой да ти го монтира? Едит: Ако няма асансьор ще ти е трудничко да намериш хора... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 аз съм качвал някаде 10 гипс картона до някаде 5 етаж и е зор и се чупят ако не внимаваш после другите ги качихме с машина ама намират се хора понеже като знам има хора дето работят за по 20 лева 8 часа и правят по 20 пъти тея работи мога да кажа че е на далавера за тези които работят в строителството поне и са свикнали на такава работа MOD EDIT: Вземи ПОНЕ препинателни знаци да слагаш в постовете си ако обичаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Търся няколко здрави момчета да качат материали за ремонт от партера до 4-ти етаж. Може да се двама, трима... четирима за мен е без значение. Материалите са от списъка по-долу и плащам за услугата 40 лв. (не на човек, а общо за всички, т.е. ако сте двама си разделяте по 20 лв на човек) Гипсокартон - 1.20 / 2 метра - 32 броя Стъклена вата (4-5 кг пакета) - десетина броя три четири връзки метални профили за гипсокартон. Заявки в темата или на ЛС Фирмата, която ще ти изпълнява вътрешната топлоизолация би трябвало да я поеме тази работа, макар и да ти сложат някой лев отгоре не могат да откажат да си закарат материала до обекта дай им малко зор и ще видиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 За кога става дума ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 За вчера Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 28, 2008 Author Share Posted August 28, 2008 Офертата е още валидна. Картона ще си го монтирам сам, но не мога да го качвам сам защото имам проблем с менискус. бтв 2/3 от гипсокартона е от тънкия - 9 мм за таван, а размера е най-малкия, за да е удобен за качване по стълбите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo_FX Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Къде се намира обекта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 29, 2008 Author Share Posted August 29, 2008 Къде се намира обекта? В Пловдив. Осигурен луксозен транспорт при желание Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 В Пловдив. Осигурен луксозен транспорт при желание Драскай телефон на лично и да се разбираме... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Хмм .. аз мисля че бях първи и че се разбрах с човека . Имам още един приятел който ще взема с мен и ще приключим бързо . Ако ще ми се налага да работя с още 8 човека и накрая да разделим по 4ри лева ... не мерси . Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 29, 2008 Author Share Posted August 29, 2008 Разбира се, че си първи Но винаги трябва да има бекъп. Ако се откажеш, ще извикам тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted August 31, 2008 Share Posted August 31, 2008 Разбира се, че си първи Но винаги трябва да има бекъп. Ако се откажеш, ще извикам тях Пиши и мен, за резерва ако някой се откаже и ако съм ти нужен след 04.09.08, ще свърша работата сам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 31, 2008 Author Share Posted August 31, 2008 Е сам няма как да я свършиш Работата е свършена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.