Jump to content
BulForum.com

Ati 4850 или Nvidia 9800GTX+

Recommended Posts

Чудя се между двете карти коя да избера, като производителност гледам, че са поизравнени.

По скоро като цена гледам нвидиата е малко по-скъпа 30 -на долара. От друга страна референтния дизайн на Атито малко зле изглежда и предполагам ще е по-шумен, докато Нвидиата изглежда по-добре.

И ако някой има впечатления от шума на едната или другата карта ще е интересно да сподели.

geforce_9800gtx.jpg

Ревю за двете карти

П.С. Гледам че и поддръжката им на DirectX малко се различава.

Препоръчвам ти да разгледаш темата в хардуербг тама доста повече хора ще притежават тези карти в сравнение с този форум :) но при пуснати филтрации май атито е по-добро

АТИ е избора!По бърза и по евтина карта....единствената превилегия на Невидя-та е,че охлаждането е по масивно оттам и по тихо!Mоже обаче да хвърлиш едно око на Токсик версията на АТИ там охлаждането е съсвсем ралично(залман)....а цената мисля,че ще е горе долу сходна с на Невидя-та!:)

http://mostbg.com/most/Item.aspx?itemid=38604

Аз лично след четена на достатъчно количество ревюта съм за 4850 особенно ако смятам да минавам на виста. Единственото което не ми допада е температурата, но токсичната серия определено се справя доста добре.

Интерес евентуално би било как ще се отрази Физиката която изкараха а Нвидиа на производителността , в някои ревюта има 10% разлика ... интересно е Ати дали няма да подкарат ХАвок-а ...

За мен винаги нвидиа са били нещо повече от другите карти .

Препрочетох ревюто и продължавам да твърдя , че е по-добра карта .

Както човека в горните постове спомена , картите скоро ще "грохнат" и не си заслужава .

п.п. Внимавайте как ще купувате , неразумното излиза скъпо ... аз не бих купил която и да е от картите в момента или ако ми трябва карта ще си взема нещо слабо за да ми пусне игрите сега .

:)

Докато излезат игри които наистина да се възползват от тези неща тези карти ще грохват :)

По тази логика освен да не си купуваме,карти щото те винаги си "грохват" по некое си време....

По-скоро мисълта е да се купуват карти, чиито възможности отговарят на сегашните изисквания. А не да се мисли "сега ако я взема, след година ще има поддръжка на еди-какво-си". Истината е, че след година, дори и да поддържа обещаваните функции няма да има файда от тях...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...