yoda7008 Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 Та зех си нов комп и се опитвам да го включа към нета но като отворя нета ми изписва че интернета до този компютър е забранен е как да го оправя това (да отбележа че съм на гигабит) Мисля си че ще трябва да сменя айпито или нещо такова Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 Та зех си нов комп и се опитвам да го включа към нета но като отворя нета ми изписва че интернета до този компютър е забранен е как да го оправя това (да отбележа че съм на гигабит)Мисля си че ще трябва да сменя айпито или нещо такова обади се на поддръжката и им кажи новия си мак адрес. мак адреса можеш да го видиш със следната команда: Start -> Run -> cmd -> ipconfig/all ... и им продиктуваш това, което е срещу Physical Address Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoda7008 Posted August 24, 2008 Author Share Posted August 24, 2008 ок благодаря а само да попитам като направя това после и на двата компа ли ще имам нет или само на 1ия Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 Попринцип само на единия освен ако не се оговориш нещо с доставчика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.