Jump to content
BulForum.com

Proxy adres na Warez.Ru

manos

Recommended Posts

da, izvinqvam se, tochno daje shtqh da go editna. ta kak e proxy-to na Evrocom?

Има HTTP прокси, което е "прозрачно" и не ти трябват никакви настройки - така само може да объркаш нещата.

e to moje da go pishe ama az ne sam kam evrocom. pitam poneje imam dostap do dva warez.ru-ta i ednto (na Visio) ne moga da to otvorq poneje imenata suvpadat :angry: v edin forum mi kazaha da probvam s proski za otdelnite serveri no sled kato se opitah s tfa na evrokom pak ne stana, neznam zashto :blink: . ta ako nqkoi znae kak moje da se opravi tozi problem shte mu buda mnogo blagodaren da go spodeli :rolleyes:

e to moje da go pishe ama az ne sam kam evrocom. pitam poneje imam dostap do dva warez.ru-ta i ednto (na Visio) ne moga da to otvorq poneje imenata suvpadat :angry: v edin forum mi kazaha da probvam s proski za otdelnite serveri no sled kato se opitah s tfa na evrokom pak ne stana, neznam zashto :blink: . ta ako nqkoi znae kak moje da se opravi tozi problem shte mu buda mnogo blagodaren da go spodeli :rolleyes:

dokolkoto znam na visio se otwarq susto i s warez.tv i oste nqkolko imena imashe mai probwai :)

Муахахахахахахахахаха

о, да... очаквай през Visio да отвориш ТОЗИ САЙТ. Хех, и то с transparant прокси-то на Евроком. Ще стане ама не тая година.

ahaaaa pipna ne6to admina gledah az 4e se vrtq tuka ama ni6to ne vika :ph34r:

qzyk, sq i az sym prez proxy, taka ve4e si e normalno:

Remote IP detected: 217.10.246.156

HTTP Requests forwarded for: 217.10.250.***

az pa go poznavam po flashget-a, X-Cache: MISS from cache.evrocom.net, ;)

ako manos ima ednovremenno 2 vruzki, smqtam 4e ako ne uspee s proxy trqbva da si napi6e "route" kym syotvetnite host-ove... pyk ako e samo kym visio ima da 4aaaaka :cry da mu se otvori tozi warez

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...