manos Posted March 9, 2004 Share Posted March 9, 2004 iskam da popitam kak e adresa na proxy servera na warez.ru Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted March 9, 2004 Share Posted March 9, 2004 Ne si zadal pravilno vaprosa. Mozesh da popitash za proxy server na Evrokom, no ne i na warez.ru. Tova li imash predvid? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos Posted March 9, 2004 Author Share Posted March 9, 2004 da, izvinqvam se, tochno daje shtqh da go editna. ta kak e proxy-to na Evrocom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted March 9, 2004 Share Posted March 9, 2004 Az samia ne go znam (ako vaobshte ima takova neshto). A be mai imashe neshto po vaprosa, che vsichki useri minavat prez proxy dori i da ne iskat.... Ne sam 100% siguren, a ma mai imashe neshto takova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 9, 2004 Share Posted March 9, 2004 da, izvinqvam se, tochno daje shtqh da go editna. ta kak e proxy-to na Evrocom? Има HTTP прокси, което е "прозрачно" и не ти трябват никакви настройки - така само може да объркаш нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabelarka Posted March 9, 2004 Share Posted March 9, 2004 Az samia ne go znam (ako vaobshte ima takova neshto). A be mai imashe neshto po vaprosa, che vsichki useri minavat prez proxy dori i da ne iskat.... Ne sam 100% siguren, a ma mai imashe neshto takova. pi6e go i v dogovora Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted March 9, 2004 Share Posted March 9, 2004 sigurni li ste 4e ima transparent proxy? ako e taka kym momenta hi4 ne si li4i i moga samo da gi pozdravq , interesno 4e ima proxy.evrocom.net [217.10.240.242] ama maj ne otgovarq... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos Posted March 9, 2004 Author Share Posted March 9, 2004 e to moje da go pishe ama az ne sam kam evrocom. pitam poneje imam dostap do dva warez.ru-ta i ednto (na Visio) ne moga da to otvorq poneje imenata suvpadat v edin forum mi kazaha da probvam s proski za otdelnite serveri no sled kato se opitah s tfa na evrokom pak ne stana, neznam zashto . ta ako nqkoi znae kak moje da se opravi tozi problem shte mu buda mnogo blagodaren da go spodeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 9, 2004 Share Posted March 9, 2004 sigurni li ste 4e ima transparent proxy? ako e taka kym momenta hi4 ne si li4i i moga samo da gi pozdravq , interesno 4e ima proxy.evrocom.net [217.10.240.242] ama maj ne otgovarq... Пробвай тук, може и да си проличи Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted March 9, 2004 Share Posted March 9, 2004 Пробвай тук, може и да си проличи На мен ми пише Your Proxy Is Transparent Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted March 9, 2004 Share Posted March 9, 2004 pyk na men "Your Proxy Is Anonymous" mnogo e anonimno nqma 6to li4i si samo mojto IP spored mene v momenta ne minavam prez nikvo proxy Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted March 9, 2004 Share Posted March 9, 2004 e to moje da go pishe ama az ne sam kam evrocom. pitam poneje imam dostap do dva warez.ru-ta i ednto (na Visio) ne moga da to otvorq poneje imenata suvpadat v edin forum mi kazaha da probvam s proski za otdelnite serveri no sled kato se opitah s tfa na evrokom pak ne stana, neznam zashto . ta ako nqkoi znae kak moje da se opravi tozi problem shte mu buda mnogo blagodaren da go spodeli dokolkoto znam na visio se otwarq susto i s warez.tv i oste nqkolko imena imashe mai probwai Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted March 9, 2004 Share Posted March 9, 2004 I na men e transparent Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted March 9, 2004 Share Posted March 9, 2004 Na men sa6to proxy-to mi e Transparent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 9, 2004 Share Posted March 9, 2004 Муахахахахахахахахаха о, да... очаквай през Visio да отвориш ТОЗИ САЙТ. Хех, и то с transparant прокси-то на Евроком. Ще стане ама не тая година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted March 9, 2004 Share Posted March 9, 2004 ahaaaa pipna ne6to admina gledah az 4e se vrtq tuka ama ni6to ne vika :ph34r: qzyk, sq i az sym prez proxy, taka ve4e si e normalno: Remote IP detected: 217.10.246.156 HTTP Requests forwarded for: 217.10.250.*** az pa go poznavam po flashget-a, X-Cache: MISS from cache.evrocom.net, ako manos ima ednovremenno 2 vruzki, smqtam 4e ako ne uspee s proxy trqbva da si napi6e "route" kym syotvetnite host-ove... pyk ako e samo kym visio ima da 4aaaaka da mu se otvori tozi warez Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted March 9, 2004 Share Posted March 9, 2004 Perfect Proxy (or you dont have one loaded, duh.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xKilleR Posted March 9, 2004 Share Posted March 9, 2004 interesno 4e ima proxy.evrocom.net [217.10.240.242] ama maj ne otgovarq... 217.10.240.242 dokolkoto znam e DNS ne e proxy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.