TITAN4O Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 deep house,vocal trance,goa trance,classic techno trance... <{POST_SNAPBACK}> Споделям вкуса на BloodRayne , но бих добавил Clubno-то, Uplifting , Techno & остатъка на другите видове TRANCE -та, защото съм си заклет фен на този стил , особенно ако става дума и за нещо Psyho EDIT : да добавя,че много си ме и кефят кючеците,особенно след здраво пиене ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 По принцип обичам Hard Rock, обаче като седна да пия в някое заведение предпочитам да ми се свири чалга. Ама не кючеклъка. Нещо от рода на Ивана, Глория, Анелия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Слушам абсолютно всичко без опери разбира се <{POST_SNAPBACK}> И аз съм така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Всичко в пуула е доста относително, гласувах метал, което не съвпада съвсем със слушаната от мен музика! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Предимно Хип-Хоп Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Универсален слушател каквото и да е ще го слушам . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOU JOU Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Освен Рок и Хеви метъл - естествено има друга музика която харесвам: Много ме кефи Ирландската, някои кънтри изпълнители и старите италиански кримки - Тото Котуньо, Челентано и т.н. - зависи от настроението. Абе май доста разнообразна музика слушам, включително и класическа. Едно е ясно - със сигурност не слушам: 1. Чалга - то т'ва не е музика 2. Техно - извън възприятията ми е 3. Хип-хоп и ?рап? - много пози, малко музика. P.S. За Рап-а понякога правя изключение - много рядко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Аз слушам .. май всичко без поп-фолк ма повече техно.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talibana Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 edinstvenata myzika koqto mi xaresva e RAP kak v dryga tema koqto vidqx predi malko RAPA be6e na 2 mqsto se toi pak e na 2 mqsto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 TRANCE! Рулира отвсякъде. А също само и единствено РАМЩАЙН! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Техно, поп, денс, електронно. Повръщам от чалгата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Само Rock!!! Е естествено и малко Метъл от време на време.Също така много харесвам и Електроната музика(имам предвид "Jean Michael Jarre", страшни хитове има)!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Ot tuka samo electronna! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.