kennyg Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 По пресата изтече информация за тази вест, навън се носи странна миризма Погледни тук например, общо взето няма едно становище за случилото се, изглежда управата иска да го потули Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Еми вярно е Много ми е странно как все няма нищо притеснително,и при цистерната в Гаганица,и сега пожара,все въздуха бил чист Бог знае кви боклуци сме дишали :ph34r: Обаче нашите "специалисти",все убеждават населението как еди кво си било 2193810293801923 пъти под нормата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 това е точно до моето село , дядо ми каза че миризмата е нетърпима така че едва ли е чак толкова безвредно в с.Крумово което е на около 5км в момента мирише ужасно на нещо между екирисаж и изгоряла пласмаса ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted August 20, 2008 Author Share Posted August 20, 2008 това е точно до моето село , дядо ми каза че миризмата е нетърпима така че едва ли е чак толкова безвредно в с.Крумово което е на около 5км в момента мирише ужасно на нещо между екирисаж и изгоряла пласмаса ....... Щом казваш, че е точно до Крумово може би има връзка и с едно друго запалване Няма такава тема , за репортери тук ... ето една снимка от мен .Не знам какво гореше , но беше в посока летище Крумово/Пловдив както искате го наричайте . Вече го изгасиха . аз лично не зная за коя станция става въпрос, но преполагах че ще е тази на Пловдив, която е между Ягодово и Пловдив. Иначе и при нас се носи смрад на нещо което не мога да определя какво е Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 станцията е в с.Катуница (на цар Киро селото) което се намира точно след с.Ягодово , слушах репортажа по радиото и веднага се обадих да проверя какво е станало на роднините . Горяли някакви отпадаци от пречиствателна станция имало затруднения понеже огъня бил от долу а самите пожарни нямало как да влязат понеже това представлявало огромно блато и можело да затънат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.