RaptoR Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 ASUS-EN9800GX2 TOP/G/2DI/1G, HDTV, HDCP,PCI-E Някой да ми обясни как и защо тази карта е малко по-скъпа от GTX 280 ??? Какво по дяволите има в нея като е от по-старите? Нямам никакво време да се ровя по ревюта и прочее затова моля тези, които разбират и иимат адекватна информация да ме консултират. А 9800 за под 250 лева не знам защо ми се види твърде евтино - тоест съмнително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 ASUS-EN9800GX2 TOP/G/2DI/1G, HDTV, HDCP,PCI-E Някой да ми обясни как и защо тази карта е малко по-скъпа от GTX 280 ??? Какво по дяволите има в нея като е от по-старите? Нямам никакво време да се ровя по ревюта и прочее затова моля тези, които разбират и иимат адекватна информация да ме консултират. А 9800 за под 250 лева не знам защо ми се види твърде евтино - тоест съмнително. 9800GX2 е двупроцесорна карта базирана на 9800 серията на NV. Затова и цената и е такава. В някои игри задминава GTX280 в други е доста назад. Като цяло високата и цена се базира на това,че е бившият флагман на компанията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Усетих аз че има нежо гнило Другата седмица вече спокойно мисля да си взема 280-цата Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliensk Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 gnilo ili ne az si vzeh palit 9800gt ot ERA i sam super dovolen...ne 4e nqma 2x3x puti podobre no za cenata si e prekaleno dobra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.