INCINERATOR Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Посъветваите ме за маршрут Пловдив-Кавала(Гърция) Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Посъветваите ме за маршрут Пловдив-Кавала(Гърция) Благодаря През Гоце Делчев и ГКПП Хаджи Димитър , ще спестиш бая километри в сравнение с Кулата. Събота вечер и аз ще пътувам до едно село близо до Кавала и мисля точно от там да мина пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted August 18, 2008 Author Share Posted August 18, 2008 През Гоце Делчев и ГКПП Хаджи Димитър , ще спестиш бая километри в сравнение с Кулата. Събота вечер и аз ще пътувам до едно село близо до Кавала и мисля точно от там да мина пак. Знаеш ли как е пътят? Дупки ала бала? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Знаеш ли как е пътят? Дупки ала бала? Ами миналата година пак пътувах от там и дупки имаше само между Гоцето и самото село Хаджи димитър, понеже пътят беше в ремонт. Тази година не знам как е но даже да не са приключили още, този участък е доста кратък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.