Eleutherios Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Тъй като при мен нещо не тръгва я качих у 1 приятел. Но след като изиграл 1 сезон на мениджъра като цъкне да продължи нататък му иска идентификация от eastore.com или нещо от този сорт? Някаква идея как да се оправи това ? http://zamunda.net/details.php?id=142477&hit=1 eй с това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 http://zamunda.net/details.php?id=142477&hit=1eй с това. мерси мн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Някой да има идея защо не мога да цъкам с мишока Отивам и си настройвам контролите Мишка + КБ обаче мишката е няма никва като си пусна мач Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Преди да пуснеш мача,на меню-то където избираш от коя страна да играеш,в средата трябва да избереш Mouse/Keyboard/Mouse and Keyboard... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUGi Posted October 6, 2008 Share Posted October 6, 2008 nqkoi da znae ne6to za toq acaunt deto mi go iska kato vlezna v igrata smisal az davam 4e nqmam i si pravq i posle mi iska nqkav cd key ? ina4e znam 4e moje i bez nego no samo da pitam zakvo e ? i 6to ne stava Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 6, 2008 Share Posted October 6, 2008 Купи си играта и ще става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNaTa* Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Manager Mode е адската зарибявка!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Опитах се да й дам шанс, но играта е толкова досадно дървена, че ми изпили нервите. Играчите ми постоянно се блъскат един друг, пасовете отиват на майната си, спъвам някой и той се изправя преди мен и си продължава и какво ли още не. Не, благодаря. Затрих я и повече не искам да я виждам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 По-зле е от предишните... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Имам проблем с мултиплейера Когато дам Хост,за да играя с някой и ми дава Your Oponent have a different version than yours..Пач нямам,а и противника ми няма,то даже толкова скоро едва ли е излезнал и пач за играта.Сложил съм кракфикса за eastore.com.Ще съм много благодарен,ако някой ми помогне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 По-зле е от предишните... неставай смешен ето едно сравнение на новата фифа и проеволюшан и сами си правете изводите http://www.gametrailers.com/player/usermov...laylist=popular Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Въпрос? Лаптопа ми е 1.85 гхц интел dual core, 1750 мб рам, 256 карта sis (няква си). Fifat-a тръгва и когато зарежда мача изведнъж, син екран и се рестартира компа. Сега тва от параметрите на лаптопа ли е или нещо не съм инсталирал както трябва тая fifa?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Грешка..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 Преди време си играх фифата без проблеми, но я махнах. Сега пак я инсталирах но след екрана Press any key ме изхвърля и вади прозорчето Send error report. Сложих най-новите драйвъри на видео картата, ъпдейтнах DirectX чрез една програма на MS - auto updater tool до най-новата възможна версия и няма резултат. Пробвах и всички възможни кракнати .exe-та и пак същото. На какво може да се дължи? п.с. фифа 2010 демото обаче се инсталира и си върви без проблеми :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 Пробвай пак да я преинсталираш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blq_blq_m Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Много дървенааа .. престоя точно 2-3 часа на харда ми - нервичките си скосих !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
radovi4 Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 играта става за отбиване на време на мене г/д ми хареса ... и ако има с кой да я играеш мулти ... става още по хубаво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.