SpI7_FiRe Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 демото излезна ето линк за Замунда Изисквания : CPU: 2.8 GHz Intel Pentium 4 или Athlon 64 2800+ RAM: 1 GB VIDEO: NVIDIA GeForce 6600 или ATI Radeon X1650 FREE SPACE: 4 GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Вчера на мача Челси-Портсмунт,на рекламните заграждения пишеше,че излиза на 3ти октомври Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Доста късно обикновенно излиза септември Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/FIFA_09 Последните 2 години излезна на 30 септември, тъй че е се едно Демото предполагам, че ще излезе към 15-20 септември, тъй че още малко остана Дано си струва чакането. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 На 12 този месец очакваме демо... Играта се прави от екипа за PS2, тоест няма next gen, но графиката и малко движенията са подобрени. http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=28675&r=top От това което виждам тази определено ще е подобра от предшественика и то доста. Дано да има повече нови движения, финтове и др., че иначе ще умръзне веднага след излизането си пп ето и малко гадни скриинове: http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=12921 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 като фен на фифа ще я пробвам, но дано да има нещо в тази, че миналата играх точно един сезон и половина и ми писна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Гласовете на коментаторите от тва което виждам на клипчето са променени и не ми допадат особено Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Гласовете на коментаторите от тва което виждам на клипчето са променени и не ми допадат особено това е коментатора на XBOX360 версията на фифа 2007 и 2008 и е 100 пъти по-добър от коментатора на предишните PC версии Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Видеото изглежда много добре! Дано не прецакат нещо в последния момент, както и да няма прекалено много бъгове. С нетърпение очаквам 12-ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 аз като гледам ... все същия дървен гейм-плей си е. малко по-рафинирани движения, но като цяло разликата с 08 едва ли ще е значителна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Не съм сигурен, дали този въпрос е за тук, НО: Защо ЕА се пъни да вади всяка година игра от даден жанр?!?! НФС-та, Фифи, Баскетболи... И затъпяват прогресивно с всяка година. Защо не си седнат на задниците, не прескочат 1 година и не искарат нещо изринващо?! Точно с ЕА не съм запознат и не мога да коментирам, за това феновете да не го приемат като критика. Просто питам, защото не знам! Ако някой е запознат - моля да ми отговори! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Защо ЕА се пъни да вади всяка година игра от даден жанр?!?! е как за какво - за пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Елементарно, драги ми Уотсън Една пропусната година ще се равнява на хиляди долари пропусната печалба. Това си е бизнес и съм напълно убеден, че на тях им пука толкова за феновете, колкото на мен ми пука за яхтата на Доган Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Все пак спортните бълвочи се пускат и правят от EA Sports, което си е цяло отделно подразделение на ЕА, докато ЕА в същото време пуска и читави неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Демото излезе... има нови неща... графиката са я пипнали малко. Най-накрая да видя смисъл от хубава видеокарта... че ми беше писнало да гледам грозни стадиони и играчи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Демото излезе... има нови неща... графиката са я пипнали малко. Най-накрая да видя смисъл от хубава видеокарта... че ми беше писнало да гледам грозни стадиони и играчи. Ахм, за стадионите съм съгласен Само се чудя, защото официално беше обявено за 12ти, аз за днес - на екс бокс... Нищо ся тамън се инстална Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 мноо тежичка тая игра за сарите компютри като моя - athlon xp 2200+, 1gb ram, ati x1650pro ... няма да се играе нормално като хората. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted September 11, 2008 Author Share Posted September 11, 2008 ще се самоубия тая игра ужастно ми забива няма да мога явно да я играя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Стига ве хора, аз я праскам на 6600, 1,28ГБ рам и 2,00Гхз без грам лаг на 1024х768 ( ) с всичко на high... Пробвайте последни драйвери, аз онзи ден ъпдейтнах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 демото винаги лагва повече от финалната версия по мои наблюдения.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted September 11, 2008 Author Share Posted September 11, 2008 Стига ве хора, аз я праскам на 6600, 1,28ГБ рам и 2,00Гхз без грам лаг на 1024х768 ( ) с всичко на high... Пробвайте последни драйвери, аз онзи ден ъпдейтнах е да ама аз съм с ГФ 5200 с 512 рам и 1.8 гхз Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 никога не бях играл по яка фифа... браво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Ще кажа само - LOL! http://www.vbox7.com/play:08287291 Това е най-якия трейлър на фифа от балканската война насам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Еее наистина трейлъра е уникален Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Пробвах демото - не ми хареса. Пак има някакъв досаден "лаг" в движенията на играчите, който не ми понася на нервите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.