bobets Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 Здравейте, направих тест на скоростта на нета си с Opera 9.27 и с IE7, но се получават съществени разлики. Тестовете ги направих един след друг. Ето и резултатите От Opera 9.27 IE7 Въпросът ми е на какво се дължат разликите? пп The Angel, проверих го това, но нямам proxy server, ще пробвам с новата версия на Opera мерси за отговора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 И въпросът е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 Сигурно пита на каквo се дължи разликата. Аз не мога да отговоря, но може да се пробва с Opera 9.50, тъй като в нея има много промени, спрямо версиите 9.2x. Към автора на темата: погледни да не си пуснал proxy-та на Операта, защото аз преди съм пускал и резултатите бяха сходни. Може да се провери от: Инструменти --> Настройки --> Подробни --> Мрежа --> Прокси сървъри (посредници). Там не трябва нищо да е избрано (да няма тикчета никъде). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 По някакво лудо стечение на обстоятелствата и аз имам понастоящем инсталирана точно 9.27. При мен обаче скоростите са сходни с другите браузъри, само дето в Опера Бг пинга ми е от порядъка на 300-400 ms! В същото време в FF ми е 5-6 ms. Определено нещо в тая опера има, явно при работата ѝ с Флаша. Опера и без това никога не съм харесвал. Сложи по-нова версия, 9.27 е от Март, когато преинсталирах, и сложих нея като последна. Сега има 9.5х. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 Има го отдавна този бъг. Бяха го отстранили за няколко версии и пак се появи. Аз само за това използвам лисицата... за да измеря скоростите точно Това изцяло се дължи на тежкия глупав флаш на спийдтеста и скороста е ниска единствено като се мери там, иначе си е бърз колкото трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.