Jump to content
BulForum.com

Microsoft Office 2003

Ilko_Rock

Recommended Posts

Product KEY:

------------------------------------------------------------

- Microsoft Office 2003 Bulgarian version - 30 Days TRIAL! -

------------------------------------------------------------

F8QQ3-R7F29-KPC24-VWFDC-WPP7G

Office 2003

s/n: GWH28-DGCMP-P6RC4-6J4MT-3HFDY

Office 2003 Pro

Name: k08u5 s/n: WFDWY-XQXJF-RHRYG-BG7RQ-BBDHM

Офис 2003 bg версиятя

GWH28-DGCMP-P6RC4-6J4MT-3HFDY

D39HF – BYCH7 – D4MX8 – 49CF3 – VRF6B

Това го копирах ,без коментар:

ето ти линк http://zaro.data.bg/O2003BG/ но е 30 дневен триал раздувката е ,че ако го инсталираш в/у английската версия тръгва или по начина на Нортъна с изключване на нета но не съм чул нищо дали става

П.П.

един съвет: приготви се да си скъсаш нервите

Това го копирах ,без коментар:

korn:

този проблем с лиценза се решава много лестно

просто парво си инсталираш палния оффице 2003 (бе бг)

но най-важното - ПЪЛНИЯ

след това пускаш инстала на бг оффице 2003 и пак пускаш пълна инсталация

готов си!

Еййй "korn" златен си,работи безотказно така като ти ми обясни.Благодаря ти за съвета, от него могат да се възползват и другите които ще пробват.Серийният номер който е посочил "tanas" работи,но той е само за начало на инсталацията.Преди това прочетете указанията на "korn" и няма да имате проблеми.Успех и пак благодаря на "korn".

• 6 months later...

Имам странен проблем с Office 2003 BG. Немога да вмъквам символи и формули в текста.Като цъкна Вмъкване -> Символ... и нищо не става. :confused

Инсталирах първо EN верията след това върху нея качих BG версията оправих си езиковите настроики и всичко си тръгна както трябва (поне така си мислех :angry1 ) да ама не. EN версията е качих с сериалите които са в дира на wareza, BG версията е качих с този сериал -> D39HF – BYCH7 – D4MX8 – 49CF3 – VRF6B. Дава ми че продукта е активиран, и не е tryal.

Някой ако има идеи кво му е на тва нещо, и как може да се оправи моля да сподели.

Похвално е,че има българска версия за Офиса.Все пак предпочитам английската версия/въпрос на вкус/.Но е добре все повече продукти да са на български/стига превода да е коректен/.

Ще попитам тази версия така побългарена дали работи стабилно и не дава ли някакви бъгове?

• 3 weeks later...

Свалих горната версия от winapps, инсталирах го с дадения trial key - добре. При активацията обаче ключовете, които намерих, не работят. Из нета се върти все един и същи ключ, но опитах и с още няколко - не ще! Сложих 1 крак от lomalka.ru - дава съобщение ОК, а не прави нищо (или аз не мога да се оправя?)

Дайте някакви идеи за справяне с M$!

Свалих горната версия от winapps, инсталирах го с дадения trial key - добре. При активацията обаче ключовете, които намерих, не работят. Из нета се върти все един и същи ключ, но опитах и с още няколко - не ще! Сложих 1 крак от lomalka.ru - дава съобщение ОК, а не прави нищо (или аз не мога да се оправя?)

Дайте някакви идеи за справяне с M$!

Пробвал ли си с този: GWH28-DGCMP-P6RC4-6J4MT-3HFDY ?

Първо се качва английската версия, която не иска активация и върху нея се слага българският офис с ключа, който върви към него. Това е!

Е точно този е, дето го вадят всички търсачки. Някъде го даваха за испанската версия, но с БГ не работи. Ще пробвам начина на Марвин и ще пиша - може на още някой да му потрябва.

Благодаря!

Няма кво да пробваш! Това не е просто хипотеза или съвет за поредното нещо, което да пробваш. Това е начинът! Изпробван и работещ от доста време насам!

• 1 month later...

е,да,ама вече като си го регистрирал с предния ключ от предните постове,демек:

Microsoft Office 2003 Professinal BG

Key

D39HF–BYCH7–D4MX8–49CF3–VRF6B

не можеш да си смениш ключа..а онлайн регистрацията казва,че квотата му е изчерпана(оставаше и да не е)

тъй като съм с уин 2003

старите версии не ми тръгват на офиса...поне за екс пи не ми тъгна инсталацията....кажете ми,как да си активирам офиса? :cry

ЕДИТ:

Мда!До болка познат проблем!3 дни се потих над разрешаването му но не стана! 
Uninstall=>Install Microsoft Office 2003(не БГ)=>При него вече няма такъв проблем 
И след като вече си го активирал, можеш да си сложиш допълнително Бг за Office2003!Разлика между Office2003BG и Office2003EN+BG(допълнително) няма!

:)

• 3 weeks later...
  • 2 years later...

За да не пускам нова тема ще ползвам тази. Нали знаете ,че когато се изпише някоя дума грешно на английски в Word, тя веднага се подчервата в червено. Ей това ме интересува как се прави, но при изписване на грешна дума на български :P Нещо допълнително ли се сваля? И ако да моля за линк или поне името :)

За да не пускам нова тема ще ползвам тази. Нали знаете ,че когато се изпише някоя дума грешно на английски в Word, тя веднага се подчервата в червено. Ей това ме интересува как се прави, но при изписване на грешна дума на български :P Нещо допълнително ли се сваля? И ако да моля за линк или поне името :)

До колкото знам на бг няма такава гъзария...

Всъщност има, виждал съм, но не знам как се прави далаверата :D

Далаверата се казва модул за проверка на правописа. Най-добрата от всички далавери е Кирила 2007, но е платена.

Имам пълният комплект, но не е за шерване. Поне в този форум.

Успехи на всички :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...