Defender Posted March 15, 2004 Share Posted March 15, 2004 man ti s koi kay go install? Toq deto e kam paketa Link to comment Share on other sites More sharing options...
mafiot Posted March 15, 2004 Share Posted March 15, 2004 Product KEY: ------------------------------------------------------------ - Microsoft Office 2003 Bulgarian version - 30 Days TRIAL! - ------------------------------------------------------------ F8QQ3-R7F29-KPC24-VWFDC-WPP7G Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezBG Posted March 15, 2004 Share Posted March 15, 2004 С този последния key на при мен нищо не става .. иска си рег и тва е .. Как да оправя проблема ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mafiot Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 Office 2003 s/n: GWH28-DGCMP-P6RC4-6J4MT-3HFDY Office 2003 Pro Name: k08u5 s/n: WFDWY-XQXJF-RHRYG-BG7RQ-BBDHM Офис 2003 bg версиятя GWH28-DGCMP-P6RC4-6J4MT-3HFDY D39HF – BYCH7 – D4MX8 – 49CF3 – VRF6B Link to comment Share on other sites More sharing options...
mafiot Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 Това го копирах ,без коментар: ето ти линк http://zaro.data.bg/O2003BG/ но е 30 дневен триал раздувката е ,че ако го инсталираш в/у английската версия тръгва или по начина на Нортъна с изключване на нета но не съм чул нищо дали става П.П. един съвет: приготви се да си скъсаш нервите Това го копирах ,без коментар: korn: този проблем с лиценза се решава много лестно просто парво си инсталираш палния оффице 2003 (бе бг) но най-важното - ПЪЛНИЯ след това пускаш инстала на бг оффице 2003 и пак пускаш пълна инсталация готов си! Еййй "korn" златен си,работи безотказно така като ти ми обясни.Благодаря ти за съвета, от него могат да се възползват и другите които ще пробват.Серийният номер който е посочил "tanas" работи,но той е само за начало на инсталацията.Преди това прочетете указанията на "korn" и няма да имате проблеми.Успех и пак благодаря на "korn". Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodo Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Имам странен проблем с Office 2003 BG. Немога да вмъквам символи и формули в текста.Като цъкна Вмъкване -> Символ... и нищо не става. Инсталирах първо EN верията след това върху нея качих BG версията оправих си езиковите настроики и всичко си тръгна както трябва (поне така си мислех ) да ама не. EN версията е качих с сериалите които са в дира на wareza, BG версията е качих с този сериал -> D39HF – BYCH7 – D4MX8 – 49CF3 – VRF6B. Дава ми че продукта е активиран, и не е tryal. Някой ако има идеи кво му е на тва нещо, и как може да се оправи моля да сподели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Похвално е,че има българска версия за Офиса.Все пак предпочитам английската версия/въпрос на вкус/.Но е добре все повече продукти да са на български/стига превода да е коректен/. Ще попитам тази версия така побългарена дали работи стабилно и не дава ли някакви бъгове? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Nqkoi nqma li da dade malko coment za tazi versiq Link to comment Share on other sites More sharing options...
dat Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Свалих горната версия от winapps, инсталирах го с дадения trial key - добре. При активацията обаче ключовете, които намерих, не работят. Из нета се върти все един и същи ключ, но опитах и с още няколко - не ще! Сложих 1 крак от lomalka.ru - дава съобщение ОК, а не прави нищо (или аз не мога да се оправя?) Дайте някакви идеи за справяне с M$! Link to comment Share on other sites More sharing options...
makatol Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Свалих горната версия от winapps, инсталирах го с дадения trial key - добре. При активацията обаче ключовете, които намерих, не работят. Из нета се върти все един и същи ключ, но опитах и с още няколко - не ще! Сложих 1 крак от lomalka.ru - дава съобщение ОК, а не прави нищо (или аз не мога да се оправя?) Дайте някакви идеи за справяне с M$! <{POST_SNAPBACK}> Пробвал ли си с този: GWH28-DGCMP-P6RC4-6J4MT-3HFDY ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Първо се качва английската версия, която не иска активация и върху нея се слага българският офис с ключа, който върви към него. Това е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dat Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Пробвал ли си с този: GWH28-DGCMP-P6RC4-6J4MT-3HFDY ? <{POST_SNAPBACK}> Е точно този е, дето го вадят всички търсачки. Някъде го даваха за испанската версия, но с БГ не работи. Ще пробвам начина на Марвин и ще пиша - може на още някой да му потрябва. Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Няма кво да пробваш! Това не е просто хипотеза или съвет за поредното нещо, което да пробваш. Това е начинът! Изпробван и работещ от доста време насам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Пробвал ли си с този: GWH28-DGCMP-P6RC4-6J4MT-3HFDY ? <{POST_SNAPBACK}> е,да,ама вече като си го регистрирал с предния ключ от предните постове,демек: Microsoft Office 2003 Professinal BG Key D39HF–BYCH7–D4MX8–49CF3–VRF6B не можеш да си смениш ключа..а онлайн регистрацията казва,че квотата му е изчерпана(оставаше и да не е) тъй като съм с уин 2003 старите версии не ми тръгват на офиса...поне за екс пи не ми тъгна инсталацията....кажете ми,как да си активирам офиса? ЕДИТ: Мда!До болка познат проблем!3 дни се потих над разрешаването му но не стана! Uninstall=>Install Microsoft Office 2003(не БГ)=>При него вече няма такъв проблем И след като вече си го активирал, можеш да си сложиш допълнително Бг за Office2003!Разлика между Office2003BG и Office2003EN+BG(допълнително) няма! Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 И в крайна сметка някой намерили начин за активиране без предварително инсталиране на стари версии.....................и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 За да не пускам нова тема ще ползвам тази. Нали знаете ,че когато се изпише някоя дума грешно на английски в Word, тя веднага се подчервата в червено. Ей това ме интересува как се прави, но при изписване на грешна дума на български Нещо допълнително ли се сваля? И ако да моля за линк или поне името Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 За да не пускам нова тема ще ползвам тази. Нали знаете ,че когато се изпише някоя дума грешно на английски в Word, тя веднага се подчервата в червено. Ей това ме интересува как се прави, но при изписване на грешна дума на български Нещо допълнително ли се сваля? И ако да моля за линк или поне името До колкото знам на бг няма такава гъзария... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Всъщност има, виждал съм, но не знам как се прави далаверата Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDBiRD Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Всъщност има, виждал съм, но не знам как се прави далаверата Далаверата се казва модул за проверка на правописа. Най-добрата от всички далавери е Кирила 2007, но е платена. Имам пълният комплект, но не е за шерване. Поне в този форум. Успехи на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Мерси много. Работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDBiRD Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Мерси много. Работи Мдам, не се и съмнявай 30–дневна пробна версия След 30 дена... сори за удобството Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.