Jump to content
BulForum.com

Microsoft Office 2003

Ilko_Rock

Recommended Posts

Ако някой може да го намери, бих помолил да го сподели във вареза. Четох, че бил изцяло кирилизиран, дори хелпа... помоща :D и имал много добра вградена търсачка на грешки.

tnx to Devilman за линка; някой друг да го качва във wareza, че ще ме е срам името ми да седи под uploada.

За какво да те е срам?

Забрави за "вълшебната думичка"

И аз съм остро нуждаещ се. Срам не срам ама примерно на леля ми и майка ми им е по-лесно да работят с Office на български. Моля Ви дайте сериен номер за пълна активация.

Az go instalnah vyrhu Office 2003 en version (tazi, koqto e 5 v 1).Posle izpolzvah seriiniq nomer koito go ima v key.txt (F8QQ3-R7F29-KPC24-VWFDC-WPP7G) i sq kato klikna vyrhu help-> product activation i mi dava 4e produktyt e aktiviran!

:punk

Става перфектно като инсталнеш върху старата инсталация. :D После си сменяш езиковите настроики от office Tools/съветник за езикови настроики

и си работи перфектно. :P

Става перфектно като инсталнеш върху старата инсталация. :D После си сменяш езиковите настроики от office Tools/съветник за езикови настроики

и си работи перфектно. :P

Благодаря пичове! :punk :woot

С на Amigo ключа стана. Инсталирах си офиса на български на чисто и след това като влезете в Word да речем ви пита дали да се свърже към нета и да активира продукта, вие му давате да и готово.

Благодаря пичове! :punk  :woot

С на Amigo ключа стана. Инсталирах си офиса на български на чисто и след това като влезете в Word да речем ви пита дали да се свърже към нета и да активира продукта, вие му давате да и готово.

ama az v ka6ti nqmam net i ne moga da se svarja.Molq vi ako nqkoi znae istinski kod za aktivaciq da kaje!!

10X

qko li e pone da znam da durpam li ?

Ми яко е офис пакет от Microsoft. Хубавото на тая версия е че и Exel е преведен на български, така че дърпай.Успех с активацията:))

Става перфектно като инсталнеш върху старата инсталация.

Starata instalaciq bg varianta li e ili tazi 5 v 1?

BTW V4era darpah klu4ove ot kade li ne.Samo edin stana ama mi dade saob6tenie 4e moga samo 49 pati da rabotq palnocenno s ofisa :((

:D install s toq D39HF – BYCH7 – D4MX8 – 49CF3 – VRF6B posle go daite da se connect kym net nadqvam se da pomogne

10x Amigo :)

мъчих се 15 мин да дърпам keys и чак тогава се сетих да погледна в добрия стар форум :P

Starata instalaciq bg varianta li e ili tazi 5 v 1?

BTW V4era darpah klu4ove ot kade li ne.Samo edin stana ama mi dade saob6tenie 4e moga samo 49 pati da rabotq palnocenno s ofisa :((

man ti s koi kay go install?

:D install s toq D39HF – BYCH7 – D4MX8 – 49CF3 – VRF6B posle go daite da se connect kym net nadqvam se da pomogne

При мен обаче този номер не става, нямам и стария офис така че имате ли някакви други идей ? :blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...