Jump to content
BulForum.com

Антена с която се хваща сигнал от кабелна телевизия

Recommended Posts

Действително дали дава задоволително качество на картината, кой е най-подходящия вариант за антена, откъде може да се намери, в интерес на истината всичко за което се сетите и може да ми помогне.

С обикновена антена хващам много слабо каналите от кабелната, искам нещо с което ще хващам горе-долу добър сигнал за гледане.

Антената се нарича сплитер :lol:

Не искам да се включвам незаконно с помощта на сплитер, имам няколко броя но не искам да го правя, чувал съм за подобни антени които улават разсеян сигнал от усилвателите за кабелна телевизия или дори от самите кабели, не ми трябва никакво директно включване.

ИНФО: Кабела е на 1 метър от терасата, може би има значение разстоянието за качеството на улавяния сигнал.

Преди като прекарвах интернет всички мислеха, че барам кабелната :angry1 , сега ако тръгна да барам кабелната какво ли ще си мислят :tongue , сигурно че прекарвам ток :lol: :lol: :lol: .

Както и да е, търся си антена, не ми трябва предложения от AlBundy вариант за гледане на кабелна TV

spltch12.jpg

Това е единствения вариант. Няма начин ако кабелната мрежа е правилно изградена, да хващаш с антена.

Доказателство - много ама много неясно се хваща някакъв сигнал от най-обикновенна стайна антена, да предположим че кабелната мрежа е нескопосано изградена, макар да не е така и да е направено преди 14 години

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...