XC^^The_Devil^^ Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 От заглавието става ясно какво търся - трябва ми алуминиева плочка с минимални размери 10см ширина 10см дължина 2.3см дебелина. Очаквам оферти или къде продават примерно такива неща по поръчка на размера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 от заглавието става ясно какво търся трябва ми алуминиева почка с минимални размери 10см ширина 10см дължина 2.3см дебелина. очаквам оферти или каде продват примерно такива неста по порачка на размера. Викиват да речем, но там ще ти излезе малко по-скъпичко, може да пробваш и в Кузмов електроникс, имаше и едно магазинче в Капана, чието име ми убягва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 ....Или отиваш в "Стоилов" на "Рогошко шосе" и поръчваш каквото ти трябва по размерите които ти трябват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted October 2, 2009 Author Share Posted October 2, 2009 за затваряне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.