5starGeneral Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 На мен играта ми хареса като цяло. Графиката е доволна има доста злобни колица, общо взето през повечето време цъках с Knight Rider-a и до момента не съм натискал спирачката хахаха ама така е който иска реализъм да цъка Race Driver Grid. Само едно ме подразни че историята беше пълна боза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Играта да не би да свършва с мисията,в която гониш една китайска кучка с BMW M6.После като я потрошиш я арестуват ,Christina Milian ти говори нещо и накрая няква весела музичка ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted November 29, 2008 Author Share Posted November 29, 2008 Играта да не би да свършва с мисията,в която гониш една китайска кучка с BMW M6.После като я потрошиш я арестуват ,Christina Milian ти говори нещо и накрая няква весела музичка ??? Това е края на кариерата да. Но можеш да си минеш останалите съзтезания по картата и да си купиш возилата, които ти се карат пимерно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Това е края на кариерата да. Но можеш да си минеш останалите съзтезания по картата и да си купиш возилата, които ти се карат пимерно. Доста кратка и не много трудна игрица. Играех си на майтап,когато ми беше кеф и то взех,че я превартях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Според The Electric Playground Electronic Arts са прекратили разработката на следващите проекти от поредицата Need for Speed. Като основни причини се посочват слабите продажби и все по-ниските оценки, които този рейсър получава. The Electric Playground не издават своите източници и признават, че на този етап на са получили официално потвърждение от страна на EA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Някой да знае как може да се играе онлайн с кракната версия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 ЕЕе много тъпо така.Арестуваха ме 3 пъти и ми взеха колата и сега вече нямам свястна кола с която да играя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.