Jump to content
BulForum.com

Всичко за Need For Speed Undercover

NeRoX

Recommended Posts

Кога ли ще се върнат премената на Porsche, Hot Pursiut 2, Underground?! :cry

Според мен няма да направят толкова реална игра отново като Поршето, понеже няма да е толкова купувана. Повечето хора искат да играят лесни игри.

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

А вие бъзикате ли се в настройките на двигателя, скоростната кутия, окачването и т.н? Аз не смея да пробвам, да не си орезиля Ламборджинито. :) За сега съм много доволен от него, обаче, много ми се ще да пробвам Бугатито, но още не съм го отключил...

А вие бъзикате ли се в настройките на двигателя, скоростната кутия, окачването и т.н? Аз не смея да пробвам, да не си орезиля Ламборджинито. :) За сега съм много доволен от него, обаче, много ми се ще да пробвам Бугатито, но още не съм го отключил...

Е няма ли настройка ресет? :)

Според мен няма да направят толкова реална игра отново като Поршето, понеже няма да е толкова купувана. Повечето хора искат да играят лесни игри.

Какво реално имаше в Поршето освен огромно недозавиване ВИНАГИ..

Още ли няма НИТО едно Ферари в НФС

Бъзикам ги винаги,ако колата има много аcc. слагам повече към топ спийд,ако се управлява много дървено слагам малко по- меко да е окачването и гумите да са на loose.Бях взел на един пич Лансър-а и тая кола вървеше кат някъв танк,като барнах настройките и стана по-нормална. ;)

NeRoX,

в последния ти пост мисленето ти нещо се различава в сравнение с предишните :) .

Не съм съгласен с това което даваше преди като плюс - колите. Общо взета преброих 6-7-8 невиждани досега в NFS коли и нищо ново като идея, вече трета година все същото. Например да вкарат малко неамерикански класики. В Carbon-а се разцепих на американките (даже и в MW на единствената класика), само с тях съм играл, щото бяха нещо ново (а и имам слабост към първо поколение Camaro).

Тук съм съгласен с теб, че трябва нещо ново и невиждано или поне невиждано в NFS. Например аз много бих се зарадвал да направят нещо като усъвършенстван вариант на поредицата Street Legal или поне да е като в U2 с възможността да си избираш поотделно подобренията, да правиш настройки и Dyno-то.

Относно играта на кратко, защото не заслужава повече:

От графиката не мога да се оплача, въпреки че не е нещо ново, но... Няма нови идеи, няма какво да те заинтригува, че да ти е интересно какво следва, за геймплея 0 точки, полицаите са малоумници, трафика е неадекватен.

Моето заключение: от зле към по-зле. Догодина очаквайте следващата част. Тя ще е още по-зле.

Аз лично не си падам по американските автомобили и затова нямам твоя проблем. Имаше достатъчно яки европейк, което за мен е добре. Винаги съм се кефил на достъпни спортни коли, а не на коли от типа Ламборджинита, Бугатита, Паганита и т.н. Истинско густо ми прави на пусна М6-цата, M3-ките, S5-цата, RS4-та, R35-цата и т.н. Огромно густо ми направи в играта PGR4, че имаше Lancia Delta Itegrale и Ford Sierra Cosworth. Такива коли ми трябват на мен и тук ги имаше. Ченгетата според мен са далеч от калпави. Неведнъж са ме изнервяли с гоненето си до дупка. Можеиби трябва да са толквоа стабилни, че да те държат 30-40 минути в гонка. Dyno настройките като U2 ми бяха противно и 1 път дори и не ги докоснах. Винаги бягам като вампир и чесън от такива настройки. Падам си по праволинейните неща. Наскоро ми е писнало от големия избор. Не нека да има. На никой нищо няма да му стане, ако просто не ги пипа... :) Не разбрах само за следващата част. Ще е продължение на тзи ли. Аз лично си искам шибаното нощно каране. :( Дей*а и гадния ден... :angry1

Пичове,случвало ли ви се е както си карате и изведнъж се появява онова забавянето и картината става синкава(все едно сте видяли ченге) ,но пред теб няма нищо.Усетих,че това го прави като понякога светът не е напълно зареден и както карам пуска тва и се появяват 1-2 блока и играта продължава...Много е дразнещо и понякога ме кара да се блъсна някъде,щото изведнъж пред теб изскача завой и... :wacko: :tongue

Проблема идва от ниския фреймрейт. Прекалено бавно зарежда текстурите. Аз лично като качих играта на харда проблема изчезна. На PC все още не съм я виждал играта... :)

И аз неразбирам какво всички мрънкат за това Порше, но както и да е... И Ферари пак няма. :cry Накефих се на Ферарита поне в PGR4 и Forza 2. Жалко, че ги няма за PC. :(

Poredniq leimyr. Nqma da e samo Nerox, q. Trqbva i drugi da ima, ne moje da e samo toi.

Само да попитам: Използват ли се спирачки в тая игра, за да знам дали да я свалям...

Ti pyk. V koe ot poslednite 3 NFS-ta vidq da ima nujda ot spira4ki. Shto i v tva da ima spored teb :)

Ами следващия път пробвай да вземеш някой завой с 250 и сравни реалността :lol:

Poredniq leimyr. Nqma da e samo Nerox, q. Trqbva i drugi da ima, ne moje da e samo toi.

Ti pyk. V koe ot poslednite 3 NFS-ta vidq da ima nujda ot spira4ki. Shto i v tva da ima spored teb :)

Съгласен съм че най добрата игра от поредицата е само една

NFS Porshe :punk ( май скоро няма да направят по добра тея умници )

изиграх последно Carbon ( с мъки ) и до там !!!

Просто незнам какво очаквате да се промени за една година !!! ( следващото НФС догодина сигорно ще е още по зле )

Докато не направят малко по дълга разработка от опрядъка на 2-3 година Working Progress и през това време да има форум където да се допитват до User-рите какво искат в НФС-то и какво не им е харесала в старите версии.

Това ако не се спази няма да има скоро време добро продължение на НФС според мен.

Друг е въпроса че разработчиците за игрите на Next-Gen Console-лите се старят много повече и следователно излизат хитови и качествени заглавия които ПС маняците ще си ги чакат за ПС-то с години

За пример ще дам Midnight Club Lost Angeles Video Review

предишната и част е Dub Edition която излезе 2005

За 3 години хората са си седнали и са направили що годе качествена игра която си има вътрешна камера ( голям + ) и хората с конзоли е предпочитат нея защо ли то е видно просто :)

Review-тата говорат много за даденото заглавие, както се вижда оценката на НФС издиша пред новата Midnight а всичко се вижда е Видео Review-то

За това съветвам хората да отделят 500 кинта за Х360 и да се насладат на хитови заглавия !!!

Нещо, което адски много ме подразни - карам Bugatti Veyron с 350км/ч и едно ченге ме изпреварва все едно съм спрял. Не държа на адския реализъм, но все пак в реалния Свят няма полицейска кола, която да изпревари кола движеща се с 350км/ч! Друг е въпроса как се развива такава скорост в реални условия, но карай - поне на теория е възможно. А има една мисия, където крада един жълт Шевролет и едни с едни Лексуси ме гонят и имам ограничение за Damage - е вече 10 пъти я рестартирам и няма минаване.

Ето моето Ламбо преди последния Visual Upgrade:

52767979ku3.th.jpgthpix.gif

и след него:

l2hl5.th.jpgthpix.gif

Ами следващия път пробвай да вземеш някой завой с 250 и сравни реалността :lol:

Не говорим за 250 за по-ниски скорости. И това, че задницата също никога не слуша........все пак играта е стара. Една LFS(Life for Speed поне за дрифт е мнооооого по-добра от хилядократно по-скъпите, тежки и нафукани заглавия.)

Може да видиш колко НЕ мога да играя Ф1 или Рфактор :rolleyes:

Ne znam kolko mojesh da igraesh F1 i tova drugoto ama kato ne mojesh da igraesh Porsche-to ne go sydi samo shtoto ti ne znaesh za kakvo stava duma :) Zavivashe si kolata perfektno kato i se napravqt upgrades i nastroikite na okachvaneto. Ama kakto kaza edin drug "systezatel", iskate da sednete, da pusnete igrata i bez da se misli izobshto da karate i da zavivate s 350km/h i igrata da e realna na vsichkoto otgore. E ne stava taka. Malko kato se napyne chovek da razuchi igrata i shte moje da se nakefi otvsqkyde ama nikoi ne shte da se napyva.

Ne znam kolko mojesh da igraesh F1 i tova drugoto ama kato ne mojesh da igraesh Porsche-to ne go sydi samo shtoto ti ne znaesh za kakvo stava duma :) Zavivashe si kolata perfektno kato i se napravqt upgrades i nastroikite na okachvaneto. Ama kakto kaza edin drug "systezatel", iskate da sednete, da pusnete igrata i bez da se misli izobshto da karate i da zavivate s 350km/h i igrata da e realna na vsichkoto otgore. E ne stava taka. Malko kato se napyne chovek da razuchi igrata i shte moje da se nakefi otvsqkyde ama nikoi ne shte da se napyva.

Така е само, че кое ТУРБО излиза заводско с меко окачване :rolleyes:

Аз съм фен на реалните писти ;). НФС и другите игри с коли ги играя щото са ми страст......

Ти пък от къде знаеш, че съм леймър? Виждал ли си ме как играя, играл ли си някога с мен или просто те дразни, че не оплювам поредния "боклук" на EA и заради това се чудиш как да ме наредиш? Казах, че всеки има прави на мнение и аз уважам вашето и не съм обидил никой. При теб май нещата не стоят така...

Относно моя проблем да кажа.. минах всичко друго, къде що има за минаване и ми остана това с Job-a (ти си с TT, а другия Hector е с някакъв Dodge)... и като я мина (5-6 пъти ми става все същото), пуска ми след това видео-то и когато ми зарежда да ме върне на пистата пак ... забива на едно и също място... на ония балончета.

След 1 ден цъкане мога да изкажа мнение вече.

Играта ми хареса,за разлика от предишните две(Carbon,Pro Street).

Много прилича на Most Wanted,а тя най-много ме радваше от всички NFS,които съм играл. :)

Интересува ме къде се намират "песничките" от играта и дали мога да си добавя мои.

Играта ми харесва повече от мост уонтид, въпреки че я подкарвам със системата от подписа ми. Моето мнение е , че след ъндерграунд (1,2) нещата в поредицата тръгнаха в посока "нфс комикси"/нз. точно как да го определя/, но мисълта ми е че Hot Persuite по-скоро ми приличаха на продукти ориентирани за деца 10-14г. Все едно си играеш на блъскащи колички. Адски нереални ми изглеждаха, докато напоследък забелязвам че нещата са започнали да се подобряват.

В момента съм с Ламбо Марсиелаго с всички Race части + Pro Engine, не мисля да влагам повече пари в него, освен за визуален тунинг, понеже няма да има кой знай каква промяна.

PS: Играта се оказа много кратка :(. Свалих си я в събота по обед и вчера вечерта я превъртях :). / 15 левела са "Whealman Level" /

Ееееей... не не не ... reinstall-нах играта... с новия вариант в zamunda-та, и ми тръгна онова... минах си го. 2 'мисии' по-късно, преебавам Hector и ми става пак същото... забива ми на подобен фон ... бахти ужаса, ако трябва на всеки 2 минати неща да преинсталвам...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...