Jump to content
BulForum.com

Koi igri nai mnogo vi kefqt

gecaaa

Recommended Posts

Ne znam za vas no az sym pochitatel nai-veche na igrite ot seriqta Need for speed zashtoto na moq nekadyren komp rabotqt perfektno.Molq daite i vie mnenie za novite igri , po koito se zapalvat mnogo hora , obache na po - obiknoveni kompyutri ne sakat da trygnat. :read: :read:

Second worst first post ever.

Искаш да ти препоръчаме нови игри, които НЯМА да ти вървят на компютъра, това ли излиза от темата?

Или просто искаш, дори да не ти вървят, да предложим едно-друго, което е ново и хубаво?

Second worst first post ever.

Искаш да ти препоръчаме нови игри, които НЯМА да ти вървят на компютъра, това ли излиза от темата?

Или просто искаш, дори да не ти вървят, да предложим едно-друго, което е ново и хубаво?

Аве пич, аз искам да кажеш нещо дето да става за играене не да ми даваш акъли к'ви супер мариота да си качвам или такива дето стават и за правец!

Еиииии.....

няма 'ора начи вееее.Напраих една тема и веднага се явяват вредители като "Curuniр". Нищо лично ама...

Виж сега, ако успееш по някакъв нормален начин да кажеш какво искаш, точно и ясно, ще получиш и точен и ясен отговор. Аз ако разбирам нещо от първия ти пост, искаш някакви нови игри, които са популярни, интересни и не вървят на всеки по-стар компютър. Това ли е зора?

eeeeeeeee da braaaaaavooooo

tochno tova iskam da kajesh i ne samo ti :wacko:

Kato si tolkova na "ti" s igrite q mi kaji za taq novata igra, Beijing 2008 kakvi sa iziskvaniqta shtoto v koito i da e sait za torenti ne pishe nishto za neq,men nai veche me interesuva kolko ram trqbva da imam che da trygne taq prokleta igra :huh:

Half Life 2, много добър екшън, интересен, динамичен, без да е непрекъсната касапница. Има и моменти с леки логически пъзели.

Bioshock - екшън с елементи на ролева игра, невероятна графика, невероятна история. Помага много ако си добре с английския.

Oblivion - ролева игра, огромен свят, много места за разглеждане и гадини за трепане, магьосници, рицари, коне и т.н. Отлична графика, много красиво и голямо.

Guitar Hero 3 PC - музикална игра, изглежда постно на теория, но ако харесваш рок/метъл ще се зарибиш много.

[Edit] Beijing 2008 - Video card memory: 6600 Nvidia, RAM: 1 Gb, Processor: Pentium 4 , 2.4 Ghz [/Edit]

Тоя пич ме кефи от сякаде :D :thumbs-up: :thumbs-up:

пробвай Gothic 3 зарибена е ако искаш по добре мини през другите части малко старички са но са с мн яка история

Assassin's Creed

Crysis

Има тема за обсъждане на игри , има тема и какво да играем , в случея твойта се пада малко не на място , за това ти се радват хората ... използвай търсачката повече .

Сърч

Какво да играем

Тема за общи дискусии на игри

Your game list подобна тема по въпроса

Кои са 10те най-добри игри пак подобна тема

Точка 5 от правилата на форума .

ЛИНК

п.п. Изживявам се като модератор вече .

:laughing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...