gavreto Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Исках да разделя харда на ц и д с тази програма.Успях да го направя , но ц-то беше по-голямо от д-то и от там работата се прецака.След като цъкам Resize - опцията на програмата ,зададох по малко място на ц-то.След като го рестартирах , програмата почна да ми изброява колко процента остават до края на процеса. Заби на 15% , рестартирах го и ми изкочи дали да пусна уиндолса на Save mode ,tandart Mode и там другите.Пусках го през всичките по 2-3 пъти и нищо не става.Стига до едно положение и пак се рестартирва сам и така.Тръгнах да преинсталирвам уиндолса , но не иска да ми боотне диска .... и така си стига до онова положение с Save mode. Някой дали е имал такъв проблем, или ако знаете поне как да го оправя , че се безпокоя да не е станало нещо с харда (да се е прецакал и да не става нищо от него). Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Това заби на 15% не е вярно, просто си цикли, дай му време и ще продължи, но тъй като вече си прекъснал операцията е късно за този съвет, трябва да направиш пълен формат на харда със някакво тоолче от сорта на Hiren Boot CD щом Windows-ският диск неможе да зацепи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
empty soul Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Има теми за Partition Magic. Не е позволено да се създават нови. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.