Jump to content
BulForum.com

Проблем с PartitionMagic

gavreto

Recommended Posts

Исках да разделя харда на ц и д с тази програма.Успях да го направя , но ц-то беше по-голямо от д-то и от там работата се прецака.След като цъкам Resize - опцията на програмата ,зададох по малко място на ц-то.След като го рестартирах , програмата почна да ми изброява колко процента остават до края на процеса. Заби на 15% , рестартирах го и ми изкочи дали да пусна уиндолса на Save mode ,tandart Mode и там другите.Пусках го през всичките по 2-3 пъти и нищо не става.Стига до едно положение и пак се рестартирва сам и така.Тръгнах да преинсталирвам уиндолса , но не иска да ми боотне диска .... и така си стига до онова положение с Save mode.

Някой дали е имал такъв проблем, или ако знаете поне как да го оправя , че се безпокоя да не е станало нещо с харда (да се е прецакал и да не става нищо от него).

Това заби на 15% не е вярно, просто си цикли, дай му време и ще продължи, но тъй като вече си прекъснал операцията е късно за този съвет, трябва да направиш пълен формат на харда със някакво тоолче от сорта на Hiren Boot CD щом Windows-ският диск неможе да зацепи. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...