TuNiSs Posted March 7, 2004 Share Posted March 7, 2004 Memory could net be allocated for the activation process.Please close all aplications and try again! Tva mi go pi6e vinagi kato vlezna vuv PhotoShopa bahtii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted March 7, 2004 Share Posted March 7, 2004 mi man sloji malko pove4e virtual ili ramec:)))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 7, 2004 Share Posted March 7, 2004 Ако имаш поне 64 МБ рамец, не би трябвало да ти прави проблем. Подкарвал съм го на 64 МБ (фотошоп 7-цата). Но ми се е случвало след намесата на небезизвестния Blaster да се скапе фотошопа и се оправи САМО след преинсталация на всички Адобски продукти. Явно се сбъгяса някой шернат файл.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted March 7, 2004 Author Share Posted March 7, 2004 MI imam 64 remec Gforska Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 7, 2004 Share Posted March 7, 2004 MI imam 64 remec Gforska Говорим за системна RAM memory, а не за видеопаметта Фотошопа не го интересува колко видеорам имаш, 7-цата ми е тръгвала и на 2 МБ видео. От видеорам се интересуват повече приложения като игри или 3D Studio.И да, ако си задал ръчни настройки за виртуалната памет, увеличи ги. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted March 7, 2004 Share Posted March 7, 2004 Govori Ram(Random Access Memory) ne za memory na VGA Za da proveri6 dava6 dqsnoto kop4e na My computer--->General Edit:Tedy mi e izprevaril dokato pi6eh Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted March 7, 2004 Author Share Posted March 7, 2004 mi imam 256 ram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted March 7, 2004 Share Posted March 7, 2004 togava probvai s tova(fixBlast),ako si s Xp itova i preinstalaciq na photshop-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted March 7, 2004 Author Share Posted March 7, 2004 Ми ще пробвам по късно и ще ви кажа резултатите защото сега имам малко работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted March 7, 2004 Author Share Posted March 7, 2004 Ama az ne6o mai instalaciqta ne mina kakto trqa 6oto ne6o ne mojah za Cd-keya Kajete mi ba4ka6t Cd-key ili Crack Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted March 7, 2004 Share Posted March 7, 2004 Ama az ne6o mai instalaciqta ne mina kakto trqa6oto ne6o ne mojah za Cd-keya Kajete mi ba4ka6t Cd-key ili Crack za koq ver na photoshopa:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted March 7, 2004 Author Share Posted March 7, 2004 Adobe.PhotoShop.CS.8.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyo Posted March 8, 2004 Share Posted March 8, 2004 problema e che fenovete ot Adobe si polzvat za grafichnite izobrajenia druga virtualna pamet t.e Virt. RAMa na windows go polzvat samo za iadroto na photoshopa... ot tam vsichki grafiki izpolzvat t. nar scrach disk.... proektiran ot adobe i na sushtia princip kato vrama... zadava se ot edit -> Preferences (ne sum mnogo siguren : niamam go instaliran v momenta) -> ~Scratch disk.... za nego se zadava suotvetno cial dial ot HDDto (po default za 1st scracth disk e ustroistvoto kudeto e installnat Photoshopa ) moje da se zadava suotvetno First..... c:\ /primerno/ Second ... d:\ /primerno/ 3th.... e:\ /primerno/ Ako problema e kakto v sluchaia (PSh da ne moje da zaredi se preporuchva da se svobodi malko poveche miasto na suotvetnia dial ot HDDto) taka shte imate dostatuchno niakva scrach pamet za da se incializira photoshopa.... Malko oburkvashto no fakt... na men chesto mi se sluchva i taka deistvam ako ne stane... bushon boot i nova OS ako ne stane i s tova... togava problema idva tochno ot vashia televizor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted March 8, 2004 Author Share Posted March 8, 2004 mi.. problema nqma da e v televizora!Ami ne razbrah po to4no kvo da praa mnoo e oburkva6o i ako si sloja win 98 6e se oprai li??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyo Posted March 8, 2004 Share Posted March 8, 2004 probvai da osvobodish miasto misla che shte svurshi rabota Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 8, 2004 Share Posted March 8, 2004 пич, така като гледам, май не разбираш много от Фотошоп, ами земи си сложи 7-цата, или може и 6-цата, няма да усетиш разлика, възможностите и на 3-те версии са много големи. Техните методи за кракване поне са по-лесни. Ако е там проблема де, понеже ти така спомена някъде. Настройката за която става дума е в Edit - Preferences - Memroy& image cache. Дай там по-голямо число, например 40% или повече, и освободи място на дяла където са ти скреч дисковете (Edit - Preferences - Plugins and scratch disks). Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyo Posted March 8, 2004 Share Posted March 8, 2004 tedy absolutno si prav... no ot opitami moga da sudia che 7-cata e po optimizirana kato gultane na resursi... 6-cata e malko po tromava... puk CS-a mi se vijda malko po sharen no sus malko novosti spriamo 7cata Abe vapros na vkus ... kazalo kucheto i ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted March 8, 2004 Author Share Posted March 8, 2004 Настройката за която става дума е в Edit - Preferences - Memroy& image cache.Дай там по-голямо число, например 40% или повече, и освободи място на дяла където са ти скреч дисковете (Edit - Preferences - Plugins and scratch disks). Mi kakto se vijda sum lamer moje li da mi kajete kade trqa da go nastroiq tva kade da ida i da go nastroq? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted March 8, 2004 Author Share Posted March 8, 2004 ili daite link za po malka versiq 4e iskam da praa qk site puk mi trqa spe6no! pls HElp ME Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted March 8, 2004 Author Share Posted March 8, 2004 Adobe Photoshop CS Central European Version has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. Sq puk Tva eee pisna mi maina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 8, 2004 Share Posted March 8, 2004 Тука някои гуровци биха могли да ти кажат две неща: 1. Инсталирай друга версия (7, 6, 5, 4, 3... ) 2. Минавай на Линукс и ползвай нейните приложения (макар че и те забиват). Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted March 8, 2004 Author Share Posted March 8, 2004 Stana Samo 4e puk sq kato iskam nqkav nadpis deto e snimka kak primerni ako pi6e Welcome na nadpisa da go napraa da re4em Haha sus su6iq 6rift?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 9, 2004 Share Posted March 9, 2004 Stana Samo 4e puk sq kato iskam nqkav nadpis deto e snimka kak primerni ako pi6e Welcome na nadpisa da go napraa da re4em Haha sus su6iq 6rift?? Нали не очакваш тук да получиш начална грамотност за работа с Photoshop?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.