Jump to content
BulForum.com

Problemeeec

TuNiSs

Recommended Posts

Ако имаш поне 64 МБ рамец, не би трябвало да ти прави проблем. Подкарвал съм го на 64 МБ (фотошоп 7-цата).

Но ми се е случвало след намесата на небезизвестния Blaster :) да се скапе фотошопа и се оправи САМО след преинсталация на всички Адобски продукти. Явно се сбъгяса някой шернат файл..

MI imam 64 remec Gforska

Говорим за системна RAM memory, а не за видеопаметта :zzz

Фотошопа не го интересува колко видеорам имаш, 7-цата ми е тръгвала и на 2 МБ видео. От видеорам се интересуват повече приложения като игри или 3D Studio.И да, ако си задал ръчни настройки за виртуалната памет, увеличи ги.

Govori Ram(Random Access Memory) ne za memory na VGA

Za da proveri6 dava6 dqsnoto kop4e na My computer--->General

Edit:Tedy mi e izprevaril dokato pi6eh

problema e che fenovete ot Adobe si polzvat za grafichnite izobrajenia druga virtualna pamet t.e Virt. RAMa na windows go polzvat samo za iadroto na photoshopa... ot tam vsichki grafiki izpolzvat t. nar scrach disk.... proektiran ot adobe i na sushtia princip kato vrama...

zadava se ot edit -> Preferences (ne sum mnogo siguren : niamam go instaliran v momenta) -> ~Scratch disk....

za nego se zadava suotvetno cial dial ot HDDto (po default za 1st scracth disk e ustroistvoto kudeto e installnat Photoshopa ) moje da se zadava suotvetno

First..... c:\ /primerno/

Second ... d:\ /primerno/

3th.... e:\ /primerno/

Ako problema e kakto v sluchaia (PSh da ne moje da zaredi se preporuchva da se svobodi malko poveche miasto na suotvetnia dial ot HDDto) taka shte imate dostatuchno niakva scrach pamet za da se incializira photoshopa....

Malko oburkvashto no fakt...

na men chesto mi se sluchva i taka deistvam

ako ne stane... bushon boot

i nova OS :D

ako ne stane i s tova... togava problema idva tochno ot vashia televizor... :wacko: :wir :tongue :sayjin :devil :evil :angry1

пич, така като гледам, май не разбираш много от Фотошоп, ами земи си сложи 7-цата, или може и 6-цата, няма да усетиш разлика, възможностите и на 3-те версии са много големи. Техните методи за кракване поне са по-лесни. Ако е там проблема де, понеже ти така спомена някъде.

Настройката за която става дума е в Edit - Preferences - Memroy& image cache.

Дай там по-голямо число, например 40% или повече, и освободи място на дяла където са ти скреч дисковете (Edit - Preferences - Plugins and scratch disks).

tedy absolutno si prav... no ot opitami moga da sudia che 7-cata e po optimizirana kato gultane na resursi... 6-cata e malko po tromava...

puk CS-a mi se vijda malko po sharen no sus malko novosti spriamo 7cata

Abe vapros na vkus ... kazalo kucheto i ...

Настройката за която става дума е в Edit - Preferences - Memroy& image cache.

Дай там по-голямо число, например 40% или повече, и освободи място на дяла където са ти скреч дисковете (Edit - Preferences - Plugins and scratch disks).

Mi kakto se vijda sum lamer moje li da mi kajete kade trqa da go nastroiq tva kade da ida i da go nastroq?

Тука някои гуровци биха могли да ти кажат две неща:

1. Инсталирай друга версия (7, 6, 5, 4, 3... :) ) ;)

2. Минавай на Линукс и ползвай нейните приложения (макар че и те забиват).

Stana  :rolleyes:  Samo 4e puk sq kato iskam nqkav nadpis deto e snimka kak primerni ako pi6e Welcome na nadpisa da go napraa da re4em Haha sus su6iq 6rift??

Нали не очакваш тук да получиш начална грамотност за работа с Photoshop?! :confused :wir

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...