NEO_DDT Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Манчестър - Барселона/Байрен ще е финала според мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Добре, че Манчестър нямат късмет... ... Доста си зле...миналата година Юнайтед игра с Лион и Барса,тази с Интер на Моуриньо,нормално е съдбата да ни се усмихне веднъж и на нас. а ти с какви очи коментираш ШЛ - 5 поредни години на 1/8 финал а Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Оле не... след като съм за Реал, нямам право да говоря повече... все пак си нямам на идея за какво става въпрос и като съм от друг отбор трябва да си мълча... все пак темата е за Шампионска лига, предполагам се обсъжда шампионската лига... и се обсъжда шампионската лига от хората, които се интересуват, без значение дали техния отбор пак се е осрал... Но не, ти сигурно си прав де... Освен това, кога съм казал, че Манчестър ВИНАГИ имат късмет? Аз говоря за сега... бая зле си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 Щом човекът е от Реал, а иска Барса на финал, значи е обективен А иначе съм съгласен на Арсенал-Барса, имаме да им връщаме на каталунчетата Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 Нямам нищо против Барса(е когато ни бият имам... но когато Реал ги няма...) Най-добрият отбор са от началото на сезона и след като Реал не може да спечели ШЛ, поне да е друг испански отбор... а и не виждам отбор, който да заслужава титлата повече от Барса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Много съм доволен че Байерн се паднаха с Барса. Ся Барса ще премажат и ще минат без проблеми през тия бонуси. Най-много тоя път те да икасират за двата мача 12 гола. А като видях Пуул - Челси ми стана много смешно. Бахти имам чуството че играят само по между си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 Хм, дето ме плюеха, че някои отбори играели несериозно дето казвах...ся май друго нещо е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 Положението на Камп Ноу може да се опише с една дума - касапница 4:0, а първото полувреме още не е приключило. Коментарът на Eurosport: Only 4-0 at the break. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 Положението на Камп Ноу може да се опише с една дума - касапница 4:0, а първото полувреме още не е приключило. Коментарът на Eurosport: Only 4-0 at the break. Според мен пък Байерн ги изпуснаха!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 8, 2009 Author Share Posted April 8, 2009 Заформя се един чудничък полуфинал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 Доста интересен резултат и на Анфийлд Не го очаквах от Челси Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpfc1990 Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 Баварците по трагични никога не съм ги виждал ,дории когат пак са падали ,никакво желание,Барса ги пожалиха второто Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Мога да кажа само О Мъ Гъ?! Въ Тъ Фъ?! Челси, дето ги бях отписал, преминали през liverFool като комбайн през добруджанските полета, Барса изправила Байерн на стената и ги отстреляли... Моите Манчоси, дето си мислех, че ще отнесат Порто като EVN спестяванията ми, с напъни 2:2... Уеуе мауе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Имам следното предчувствие: Порто излъгва МанЮ с 1:0 или прави равенство под 2:2. Арсенал бие Виляреал с 1:0. Барса излиза с тийнейджъри и губи с минимална разлика. Челси се бетонира в наказателното поле и прави 0:0. На финала играят Арсенал и Барселона в повторение на мача от 2006. Триото Анри, Меси, Ето'о отново влиза в ролята на наказателен отряд и Арсенал за поредна година остават без трофей. Като става дума за триото - имам чувството, че всички отбори, които се изправят срещу Барселона, са страшно деморализирани от присъствието на тези тримата. Все едно да ти дадат палка за мухи и да те пратят да сваляш F16. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 ......Все едно да ти дадат палка за мухи и да те пратят да сваляш F16. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Стана интересно на Стамфорд Бридж! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakker Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Вече не е.. Иначе добър мач Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Мда. След тази грешка Рейна трябва да си направи публично харакири... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 14, 2009 Author Share Posted April 14, 2009 Уникален мач! Ако все пак трябва да избирам съперних за любимия Барса предпочитам Челси, тъй като няма такива калитари като Лъкипуул Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpfc1990 Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Мислех си колко инфаркта могат да получат феновете на Ливърпул при 0:2, ама Рейна ги предпази.Островяните един път успяха да направят уникален мач,за разлика от предни години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Уникален мач! Ако все пак трябва да избирам съперних за любимия Барса предпочитам Челси, тъй като няма такива калитари като Лъкипуул И аз така. За мен Ливърпул са по-опасни от Челси, въпреки че отпаднаха от тях. Но ще видим. Ако Барса са домакини на реванши, шансовете на Челси са около 30 % според мен. В противен случай са равни. Не знам точно кога са полуфиналите, но ако Челси играят така в защита, както снощи, нищо добро не ги чака срещу Барса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Смукача чак накрая почна да се извинява,а след 3:2 беше категоричен,че Челси са на 1/2 финал. Какво да кажа - само от английски отбори може да се очаква това. Някой няма ли да каже, къде са италианците да ни разкрият тайните на красивия футбол Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Бих ги попитал (шефовете ми), но се опасявам да не доведе до уволнение. Помня как ме изгледа един от началниците, като му извиках радостно "Форца Дженуа" Понеделник... Тая вечер се очаква доста драматичен мач. Драконите никак няма да се учудя, ако ни свалят от трона на самоувереността... Иначе искам полуфинал Арсенал - Ман Юнайтед! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 A аз искам финал Барселона - Виляреал Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 EDIT: Да грешка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.