Jump to content
BulForum.com

Шампионска Лига - сезон 2008/09

Stenli

Recommended Posts

• Replies 570
  • Created
  • Last Reply

Байерн гази планетата с тежкия си ботуш! :bgrin: :punk :lol:

Edit : сега гледах Реал...

втория гол е без коментар... топката го удря случайно по РАМОТО, пък съдията свири дузпа... говедо :)

и първия е доста спорен... аз лично по-скоро бих го дал фал... вижда се, че го хваща с ръка и му удря едно коляно, от което краката на защитника поднасят напред и губи баланс...

Аз не можах да разбера тия от бТВ защо даваха снощи Юве-Челси, а не Ливърпул - Реал, който според мен щеше да е по-интересен за много повече хора...

Може би щото и двата мача по принцип са супер интересни и големи сблъсъци и са решили единя път- единия, другия път- другия за да останат максимално повече хора доволни

Пул и Челси да го д*хат.Това е.Грозно играят.
Ако видя в някой репотаж, че са почнали в ШЛ да играят като хората може да отида на по едно голямо и лафче да ги гледам, но като основно събитие за вечерта, НЬЕ.

Препоръчвам ти да гледаш това, да започнеш да гледаш ШЛ отново и да смениш любимият отбор, защото единствено той играе грозен футбол.

Това 180 да имаш едно свястно положение и то дошло от 40 метров пряк свободен удар е грозна работа.

Първите два гола на Пуул бяха точно от въздуха. Тия съдиите са пълни китайци.

Айде, айде... След 2-та супер слаби мача на реал съдията ако ще и сам да вкарва топката във вратата им пак ще си го заслужават.

Да сега някой ще каже, че реал първия мач са играли добре, ама Ливърпул са се затворили.

Ми като могат ще се затворят. Що реал не затвориха на анфлид и да играят на контри като Ливърпул? Ми щото не могат. Не могат да вкарват от разиграване, не могат да вкарват от статични, не могат да вкарват от контри, не могат да се защитавт. Всичко това Ливърпул го показа. Няма какво да се говори повече за грозни мачове и защитна игра. Видя се кой е по-добрият отбор в момента...

Интернет... или отиваш някъде в Еврофутбол

Midas, Ливърпул направиха може би мача на годината (за тях де..). Това значи ли, че играят красиво? Видяха издънката в Реал - Хайнце, и си направиха играта чрез него... а за красив футбол няма какво да ми сравняваш Реал и Ливърпул... 1 мач не доказва нищо ;)

Реал 5-a поредна година на 1/8 финал.Големци :lol:

п.п Красьо,не разбрах само кои са смешниците?Че има много по-голяма интирга на ОТ,изправят се двамата най-добри треньори в света или може би българското участие не ти харесва??? :JC_golly:

Не му харесва това, че Барса и Лион играят изцяло атакуващ футбол. Положенията ще са повече и начина по който ще ги градят ще е по-интересен за зрителя.

По принцип мислех че Юнайтед и Интер щяха да завършат реми - 1:1, но гледам Интер имат много проблеми в защита. Дано Мауриньо затвори добе подстъпите към вратата, че иначе няма да има какво толкова да се гледа. Кр. Роналдо към Роналдо към ... Роналдо...

Реал 5-a поредна година на 1/8 финал.Големци :lol:

п.п Красьо,не разбрах само кои са смешниците?Че има много по-голяма интирга на ОТ,изправят се двамата най-добри треньори в света или може би българското участие не ти харесва??? :JC_golly:

Ето заради това, Сашо -> HT Barcelona 4 - 1 Lyon

А да ви попитам, че съм забравил. Сега жребий ли са или ще са както са се паднали за 1/8 финали ..примерно Челси - Виляреал или Байерн - Порто

А да ви попитам, че съм забравил. Сега жребий ли са или ще са както са се паднали за 1/8 финали ..примерно Челси - Виляреал или Байерн - Порто

С жребий ,който ако не се лъжа е в петък :)

Айде, айде... След 2-та супер слаби мача на реал съдията ако ще и сам да вкарва топката във вратата им пак ще си го заслужават.

Да сега някой ще каже, че реал първия мач са играли добре, ама Ливърпул са се затворили.

Ми като могат ще се затворят. Що реал не затвориха на анфлид и да играят на контри като Ливърпул? Ми щото не могат. Не могат да вкарват от разиграване, не могат да вкарват от статични, не могат да вкарват от контри, не могат да се защитавт. Всичко това Ливърпул го показа. Няма какво да се говори повече за грозни мачове и защитна игра. Видя се кой е по-добрият отбор в момента...

Ся пък ако кажеш че първите два гола на Пуул бяха редовни и ще ти се изсмея.

Уф... баси! Работя в Италианска фирма... Шефовете са италианци. Имате ли си представа в каква атмосфера работя?! Особено след тия осмина-финали, в които всички италиански отбори отпаднаха...

А днес, като ме чу един от началниците да си пея "Glory, glory Man United"... сега съм пред уволнение :rofl:

Може пак английски финал. Бих се накефил да срещнем Ливърпул. И да ги бием, разбира се. Но се опрасявам, че Байерн, както никой не ги пише фаворит, и както прегазиха като комбайн - тиква Спортинг... може да изненадат кофти някой от фаворитите...

Може пак английски финал. Бих се накефил да срещнем Ливърпул. И да ги бием, разбира се. Но се опрасявам, че Байерн, както никой не ги пише фаворит, и както прегазиха като комбайн - тиква Спортинг... може да изненадат кофти някой от фаворитите...
Да изненадват другите само не нас :)

Според мен няма такъв вариант, щото спрямо всичко останали отбори може би без Арсенал и Порто те са и по- слаби и много по- нвпостоянни и нямат нужния опит

Добре, че Манчестър нямат късмет... ...

Дано Арсенал - Барса е финала... най-красиво и резултатно играят Барса, пък Арсенал с тези наборчета къртят...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...