Water4o_bg Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 Sporting Lisbon [0 - 5] Bayern Munich 42' [0 - 1] F. Ribery 57' [0 - 2] M. Klose 63' [0 - 3] F. Ribery (pen.) 84' [0 - 4] L. Toni 90' [0 - 5] L. Toni Добър мач. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 ^Реал - Ливърпул. "Това е техният турнир" Ко рйечи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 Тъп мач беше, не съм за никой, но Пуул-ците определено успяват да развалят всеки мач... Другият ръгачески отбор-Челси също постигна своето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Наистина мача беше тъп. Изобщо аз се бях нахъсал и във вторник и в сряда да гледам някви супер шоута и хубави мачове, а то не стана точно така. А пък за снощи Пуул като вкараха и тоя коментатор се насра да вика много ме издразни. Обаче не мисля и че Реал игра достатъчно добре за да задрудни по някъв начин Ливърпуул само едно и също- непрестанни атаки по десния фланг с Робен който или спринтираше по крилото или навлизаше наскорост към центъра отделно че го пазеха по 2 или 3 играча, но вече излезнах извън кожата си когато за кой ли път видях на Реал да им вкарват смешен гол от статично положение. Много се надявам да успеят да обърнат резултата на реванша, въпреки че ме съмнява Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Ми като слагат видимо пристрастни коментатори... ще се насират Мача не беше нищо особено... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Ко рйечи? Така каза Смукачев на рекламата на мача...Наистина мача беше тъп. Изобщо аз се бях нахъсал и във вторник и в сряда да гледам някви супер шоута и хубави мачове, а то не стана точно така. А пък за снощи Пуул като вкараха и тоя коментатор се насра да вика много ме издразни. Обаче не мисля и че Реал игра достатъчно добре за да задрудни по някъв начин Ливърпуул само едно и също- непрестанни атаки по десния фланг с Робен който или спринтираше по крилото или навлизаше наскорост към центъра отделно че го пазеха по 2 или 3 играча, но вече излезнах извън кожата си когато за кой ли път видях на Реал да им вкарват смешен гол от статично положение. Много се надявам да успеят да обърнат резултата на реванша, въпреки че ме съмняваЕ какви атаки да правят реал с 14393 защитника? Те очевадно дойдоха за Х, с по-голям късмет (както и стана) да вземат нещо повече... и това ми било отбор. 'Той успя, РАФА БЕНИТЕС отново успя ...' ебаси успеха... дори собствените ти фенове да мразят стила на игра, който практикуваш всеки път. Щом дори Смукачев разкритикува бавенето на топката 110 минути преди края на мача... какво да говорим ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
no7 Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Тъп мач беше, не съм за никой, но Пуул-ците определено успяват да развалят всеки мач...Другият ръгачески отбор-Челси също постигна своето... Много точен и реален коментар... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Така каза Смукачев на рекламата на мача... Това е защото 2та отбора са с най-много спечелени КЕШ (1ви и 3ти в тази класация... Милан е на 2ро място). Интер, Юнайтед и Байерн заедно имат броят купи, които имат реал. А знаете ли че Ван дер Саар е най-често декориният вратар от всички на 1/8 финалите за бавене на топката? Най-атакуващият (както твъдят някои хора) отбор е с най-губещият време вратар. Каква ирония. Румбата... не знам колко точно разбираш от футбол, но е хубаво да разбереш, че в модерният футбол има тактика. Всеки тренъор избира дали отбора му да играе на контри, атаки по крилата или еди какво си. Не можеш да упрекваш тренъор, че използва защитна формация и тактика за контри на скорост след като според него това ще донеси успех. В крайна сметка след мача се помни резултата... не как е постигнат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Те "пуулците" няма да идат на Бернабеу да се правят на техничари и добряци,ами отиват да играят тактически грамотен футбол,както и за извличане на добър турнирен резултат. Това с добрата игра сме го слууушали... ще го слушаме и отново... Но вече не е интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Това е защото 2та отбора са с най-много спечелени КЕШ (1ви и 3ти в тази класация... Милан е на 2ро място). Интер, Юнайтед и Байерн заедно имат броят купи, които имат реал.А знаете ли че Ван дер Саар е най-често декориният вратар от всички на 1/8 финалите за бавене на топката? Най-атакуващият (както твъдят някои хора) отбор е с най-губещият време вратар. Каква ирония. Румбата... не знам колко точно разбираш от футбол, но е хубаво да разбереш, че в модерният футбол има тактика. Всеки тренъор избира дали отбора му да играе на контри, атаки по крилата или еди какво си. Не можеш да упрекваш тренъор, че използва защитна формация и тактика за контри на скорост след като според него това ще донеси успех. В крайна сметка след мача се помни резултата... не как е постигнат. Абсолютно си прав, нямам претенции да разбирам от футбол и не оспорвам това което казваш, , но като обикновен запалянко предпочитам да запомня някой мач с красотата, отколкото с тактика и грозна игра....и не случайно отбори като Ливърпул и Челси вече са набедени като убийци на футбола, това също остава в историята Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Пул и Челси да го д*хат.Това е.Грозно играят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Не че нещо ама Пуул биха вчера точно с италиански начин на игра а това го практикува откакто Бенитес е начело, т.е. откакто има някакви успехи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Не съм казал друго на МЕН не ми харесват и нямам повече намерение да гледам ШЛ този сезон.Отвратителна е.Това е.Чакам да си ми почне формулата да видя там хавата. Едит: Ебаси как излъгах.Обещал съм с една мацка да гледам Ман Ю - Интер ама наистина това ще ми е последния мач от ШЛ за този сезон който специално ще гледам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Това са турнирни битки и е нормално да има предпазливост,дебнене и тактическо надлъгване - поне първите мачове иначе ще те питам пак дали ще изтървеш зрелище като Манчо-Барца скоро Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Стой та гледай как ще си клецкам докато ти си гледаш мача или пък ще отида да поцъкам билярдец.5 пари не давам ни за БарЦелона, ни за Юнайтид.Хич нИ мА вълнуват.Ама грам.С тази им игра. Ако видя в някой репотаж, че са почнали в ШЛ да играят като хората може да отида на по едно голямо и лафче да ги гледам, но като основно събитие за вечерта, НЬЕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Стой та гледай как ще си клецкам докато ти си гледаш мача или пък ще отида да поцъкам билярдец.5 пари не давам ни за БарЦелона, ни за Юнайтид.Хич нИ мА вълнуват.Ама грам.С тази им игра.Ако видя в някой репотаж, че са почнали в ШЛ да играят като хората може да отида на по едно голямо и лафче да ги гледам, но като основно събитие за вечерта, НЬЕ. А кой е казал че не може да правиш и двете едновременно Иначе съм съгласен, че играят грозно Челси. Аз затова ги мразя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Е, па я не съм толкова нагъл.Вий сте същества от по-горен level. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 А кой е казал че не може да правиш и двете едновременно Иначе съм съгласен, че играят грозно Челси. Аз затова ги мразя... Ей такива изявления много мразя Изкарай 11 стиптизьорки , те със сигурност ще играят красиво... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 27, 2009 Author Share Posted February 27, 2009 Стой та гледай как ще си клецкам докато ти си гледаш мача или пък ще отида да поцъкам билярдец.5 пари не давам ни за БарЦелона, ни за Юнайтид.Хич нИ мА вълнуват.Ама грам.С тази им игра.Ако видя в някой репотаж, че са почнали в ШЛ да играят като хората може да отида на по едно голямо и лафче да ги гледам, но като основно събитие за вечерта, НЬЕ. Кво па не ти харесва на играта на Барса, че в Испания имат средно по 3.5 гола на мач Ако си фен на отборчета като Ливърпул и Чел$и ще те разбера Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Айде да не се псуваме с "фен на Пуул и Челси" такива обиди преди 10:00 да ръсиш?!?!?!Фен съм на Белия Балет, БарЦелона не ми е кеф да ги гледам.Това е. Иначе имам приятели фенове на Пуул и то не беше радост, не беше щастие.Ще си кръстят скоро гениталиите "Бенеюн" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 http://topsport.ibox.bg/comment/id_2074575032 смехът на закуска е полезно нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Статията наистина е много оригинална и развеселяваща, доста се посмях Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Отмениха чист гол за Челси,за щастие съдбата им го върна,в следващата атака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 10, 2009 Author Share Posted March 10, 2009 Реал ще е на финал на ШЛ само незнам кой ще е другия отбор, надявам се Реал да закръгли титлите си на 10 и да затбори устите на всички разбирачи Реал сега не си дават много зор в първенството за да си пазат силите за Шампионска лига. Тази година целта на отбора е да вземе титлата на Европа. Затова фенове на Реал не се притесняваите ще сме пак номер 1 в Европа нека барса си радва на мизерната титла в премиера. Успех Ко речи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Честно ли Хайнце не направи 4 гола... + леката помощ на съдията и .. далеч по-добрата игра на Ливърпул ни ебаха майката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.